ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Sergen Yalçın'dan ağır darbe! Beşiktaş'ta bir devrin sonu

Sergen Yalçın, teknik direktörlüğünü yaptığı Antalyaspor ile Beşiktaş'ı yendi. Akdeniz temsilcisinden önce çalıştırdığı eski takımını deviren Sergen Yalçın'ın bu galibiyeti sonrası siyah-beyazlılarda flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

20 Mart 2024 Çarşamba 15:37 | Son Güncelleme:
Sergen Yalçın'dan ağır darbe! Beşiktaş'ta bir devrin sonu

Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Siyah-beyazlılar, eski teknik direktörleri Sergen Yalçın'a karşı alınan yenilgi sonrası harekete geçti.

SERGEN YALÇIN'DAN BEŞİKTAŞ'A AĞIR DARBE

Trendyol Süper Lig'de bu sezon kötü bir gidişat gösteren Beşiktaş, Şenol Güneş, Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay'ın ardından teknik direktörlük görevine Fernando Santos'u getirmişti. Ancak Portekizli çalıştırıcı da siyah-beyazlıların derdine derman olamadı. Süper Lig'de son olarak Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'a yenilen Beşiktaş'ta flaş bir gelişme yaşandı.

BİR DEVRİN SONU

Sergen Yalçın'a karşı alınan Antalyaspor mağlubiyeti sonrası Beşiktaş, Fernando Santos için kararını verdi. Sports Digitale'den Sercan Dikme, "Beşiktaş'ın teknik direktör arayışına başladığını net şekilde söyleyebilirim." dedi. Siyah-beyazlıların sezonu Santos ile tamamlaması ve gelecek sezona yeni bir teknik adamla başlayacağı iddia ediliyor.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Bu sezon Antalyaspor'un başında şu ana kadar 15 maça çıkan Sergen Yalçın, bu karşılaşmalarda maç başına 1.33 puan ortalaması yakalayabildi.