ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Raphael Varane İstanbul'a geliyor! Süper Lig'de yılın transferi resmen açıklandı

Raphael Varane için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Premier Lig devi Manchester United forması giyen yıldız stoperin geleceği belli oldu. İşte Raphael Varane transferinin detayları...

20 Mart 2024 Çarşamba 22:37 | Son Güncelleme:
Raphael Varane İstanbul'a geliyor! Süper Lig'de yılın transferi resmen açıklandı

Süper Lig devlerinde yaz transfer dönemi için çalışmalar başladı. Kulüpler, gelecek yaz boşa çıkacak olan dünya yıldızı futbolcular için adeta yarış halinde. O isimlerden birisi de Raphael Varane. Real Madrid'den 40 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer olan Fransız stoper için sürpriz bir gelişme yaşandı.

RAPHAEL VARANE SÜPER LİG YOLUNDA!

2021 yılından bu yana İngiltere'de top koşturan 30 yaşındaki savunmacı için flaş bir karar alındı. İngiliz basını, Manchester United'ın sezon sonunda Raphael Varane ile yollarını ayıracağını duyurdu. Bu gelişme üzerine önemli kulüpler, yıldız futbolcunun menajeriyle temas halinde. İngiltere'den gelen bilgilere göre; Raphael Varane için alternatiflerden birisi de Süper Lig. İstanbul devleri, tecrübeli savunmacının transferi için yarışa katıldı.

KESİN OLARAK YOLLAR AYRILACAK

İngiliz devi Manchester United, yeni sezonda büyük bir kadro yapılanmasına girecek. Takımda gözden çıkarılan isimlerden birisi de Raphael Varane oldu. Güncel piyasa değeri 25 milyon euro'ya kadar gerileyen yıldız stoper, kesin olarak sezon sonunda İngiltere'ye veda edecek. Raphael Varane için Suudi Arabistan alternatifi de bulunuyor. Ancak oyuncu kariyerine Avrupa'da devam etmeyi planlıyor. Bu sebeple Türk kulüpleri, bir adım önde olarak görülüyor. Önümüzdeki günlerde, Raphael Varane cephesinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Yıldız futbolcu bu sezon tüm kulvarlarda 28 maçta boy gösterdi. Raphael Varane 2.010 dakika sahada kalırken takımına 1 gollük katkı sağladı. Dünya yıldızı futbolcunun kariyeri boyunca çıktığı 475 maçta ise 21 golü bulunuyor.

www.aksam.com.tr