ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Okan Buruk "Buraya kadar" dedi! Galatasaray'da ayrılık

Okan Buruk önderliğinde şampiyonluğa yürüyen Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Gelecek sezon için kolları sıvayan başarılı çalıştırıcı Okan Buruk, kadrosunda düşünmediği yıldız ismin biletini kesti. İşte detaylar...

23 Mart 2024 Cumartesi 15:06 | Son Güncelleme:
Okan Buruk "Buraya kadar" dedi! Galatasaray'da ayrılık

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda gelecek sezon için çalışmalar başladı. Yapılacak takviyelerin yanı sıra gidecek isimlerin de belli olmaya başladığı sarı-kırmızılılarda Okan Buruk, yıldız ismin biletini kesti.

GALATASARAY'DA TRANSFER MESAİSİ BAŞLADI

Geçtiğimiz yazın flaş takımlarından biri olan Galatasaray, önümüzdeki yaz için de kolları sıvadı. Bu sezon şampiyonluğa oynayan sarı-kırmızılılar, gerekli takviyeleri yaparak gelecek sezonda Avrupa'da daha da ileriye gitmeyi hedefliyor. Yapılacak takviyelerin yanı sıra takımda gidecek isimlere de karar verilmeye başlandı.

OKAN BURUK "BURAYA KADAR" DEDİ

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde çalışmalarına başlayan Galatasaray'da gidecek isimler belli olmaya başladı. Sarı-kırmızılıların sezon başında büyük beklentilerle kadrosuna kattığı Tete ile önümüzdeki yaz yollar ayrılacak. Buruk, Brezilyalı yıldız için yönetime "satılabilir" raporu verdi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Galatasaray formasıyla şu ana kadar 39 resmi maça çıkan Tete, bu karşılaşmaların 19'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 1594 dakika sahada kalan 24 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, 3 gol ve 6 asistle takımına katkıda bulundu.