ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Ne yaptın sen Arda Güler! Bütün İspanya, onu konuşuyor...

Arda Güler, İspanya'da adından söz ettirmeye devam ediyor. La Liga devi Real Madrid'in Osasuna ile karşılaştığı maçtaki şutuyla büyük beğeni toplayan milli yıldız Arda Güler ülke basınında gündem oldu. İşte detaylar...

19 Mart 2024 Salı 14:10 | Son Güncelleme:
Ne yaptın sen Arda Güler! Bütün İspanya, onu konuşuyor...

Real Madrid'in sezon başında kadrosuna kattığı Arda Güler, aldığı az sürede yaptığı işlerle adından söz ettirmeyi başardı. Son olarak Osasuna maçına damga vuran Arda Güler, İspanya'da gündemden düşmüyor.

ARDA GÜLER'İN ŞUTU ORTALIĞI YIKTI

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid'de sakatlığını atlatmasının ardından süre almaya başlayan Arda Güler, performansıyla alkış topluyor. Son olarak Osasuna maçına sonradan giren genç yıldızın orta sahadan attığı ancak direkte patlayan şutu gündeme damga vurdu. İspanya basınında yer alan haberlerde, Arda için "Bir sanat eseri, bir mucize ve bir dahi." ifadelerine yer verildi.

DAHA FAZLA SÜRE BEKLENTİSİ

İspanya basınında yer alan haberlerde, Arda Güler'in yeteneğini ispatladığı belirtilirken teknik direktör Carlo Ancelotti'nin artık genç oyuncuya daha fazla süre vermesinin vaktinin geldiği ifade edildi.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Arda Güler, bu sezon Real Madrid formasıyla şu ana kadar 7 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 1'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 12 dakika sahada kalan 19 yaşındaki milli oyuncu, 1 golle takımına katkıda bulundu.