ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

İtalyanlar gelişmeyi duyurdu! Mauro Icardi transferi resmen bitti...

Mauro Icardi transferi resmen duyuruldu. İtalyanlar, Galatasaray'ın dünya yıldızı futbolcusu için yaşanan gelişmeyi paylaştı. İşte Mauro Icardi transferinin detayları...

21 Mart 2024 Perşembe 23:27 | Son Güncelleme:
İtalyanlar gelişmeyi duyurdu! Mauro Icardi transferi resmen bitti...

Süper Lig lideri Galatasaray, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sarı kırmızılı takımın yıldızı Mauro Icardi cephesinde ise yaz transfer dönemi öncesinde önemli bir gelişme yaşandı. Arjantinli golcünün ismi dev kulüplerle anılıyordu. Ancak İtalyan basını, Mauro Icardi transferinin perde arkasını duyurdu.

MAURO ICARDI TRANSFERİ SONA ERDİ

Galatasaray taraftarlarının sevgilisi haline gelen Mauro Icardi, yaz transfer dönemi öncesi dev kulüplerin radarına girmişti. Gelen bilgilere göre Serie A'nın önemli kulüplerinden Juventus ve Milan'ın golcü futbolcuyu gündemine aldığı iddia edilmişti. İtalyan basını ise, bu transferin imkansız olduğuna vurgu yaptı. Zira Mauro Icardi, uzun yıllar formasını giydiği Inter'e rakip olmak istemiyor. Bu sebeple Juventus ve Milan transferinin kesin olarak gerçekleşmeyeceği öne sürüldü.

10 MİLYON EURO'LUK MAAŞI EN BÜYÜK ENGEL

Öte yandan haberin detayında, Mauro Icardi'nin Galatasaray'dan kazandığı yıllık 10 milyon euro'luk maaşının farklı liglerden transferin önünü kapadığı da yer aldı. Galatasaray'ın da oyuncuyu satmak istememesi sebebiyle, İngiliz kulüplerinin resmi bir adım atmayacağı öne sürülüyor.

31 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 2026 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor. Galatasaray ile çıktığı 64 maçta 46 gol ve 19 asist üreten Arjantinli santrforun, Suudi kulüpleri dışında Avrupa'dan bir başka takıma transfer olması zor görülüyor.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım