ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Güle güle Mauro Icardi! Galatasaray'da sürpriz ayrılık...

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi için transfer gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Golcü oyuncu Mauro Icardi'ye sürpriz bir talip çıktı. İşte detaylar...

25 Mart 2024 Pazartesi 21:45 | Son Güncelleme:
Güle güle Mauro Icardi! Galatasaray'da sürpriz ayrılık...

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, sezon sonunda sürpriz bir ayrılığa hazırlanıyor. Yıldız forvete, sarı kırmızılı taraftarların çok yakından tanıdığı bir isim talip oldu.

MAURO ICARDI'YE JESUS KANCASI!

Galatasaray'da 2 sezondur başarılı bir performans sergileyen Mauro Icardi, birçok ekibi peşine taktı. Son olarak ise sürpriz bir ekip, Arjantinli golcü için devreye girdi.

Suudi Arabistan basınında çıkan haberlere göre; Al-Hilal'de teknik direktörlük görevini yürüten Jorge Jesus, kulüp yönetiminden flaş bir transfer isteğinde bulundu. Forvete takviye yapılmasını talep etti. Gözüne Galatasaray'ın golcüsünü kestiren Jorge Jesus, yeni sezonda Mauro Icardi'yi kadroda istiyor.

Galatasaray yönetimi ise Mauro Icardi'nin ayrılmasına sıcak bakmazken, astronomik bir teklif dışında gelenlere kapıyı açmayacak.

GOL OLUP YAĞIYOR!

Sezon başında 10 milyon euroluk bonservis karşılığında takıma katılan Mauro Icardi, bu sezon çıktığı 38 maçta 23 gol 11 asistlik performans sergiledi.

aksam.com.tr