ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Bir rüya gerçek oldu! İşte İstanbul'a geliş tarihi: Marco Reus imzayı atıyor

Marco Reus transferi resmen duyuruldu. Süper Lig devi, Borussi Dortmund'un dünya yıldızı futbolcusu ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. İşte Marco Reus'un İstanbul'a geliş tarihi...

21 Mart 2024 Perşembe 18:53 | Son Güncelleme:
Bir rüya gerçek oldu! İşte İstanbul'a geliş tarihi: Marco Reus imzayı atıyor

Alman devi Borussia Dortmund forması giyen Marco Reus, sezon sonunda Bundesliga'ya veda edecek. Deneyimli futbolcunun sözleşmesinin sona ermesi sebebiyle dünyanın dört bir yanından birçok kulüp, Marco Reus için kolları sıvamıştı. Yıldız futbolcunun yeni durağı ise Türkiye oluyor.

MARCO REUS TRANSFERİNDE MUTLU SON!

Yıldız futbolcunun gelecek yaz boşa çıkacak olması sebebiyle elini çabuk tutan Galatasaray, oyuncu cephesiyle yapılan görüşmelerde büyük mesafe kat etti. Marco Reus'un menajerinin önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği ve bu transfer için resmi adımların atılacağı da öğrenildi. Öte yandan Alman oyuncuya, başta Amerikan ligi MLS'ten olmak üzere birçok yerden teklif vardı. Ancak Marco Reus, Avrupa'da kalmak istemesi sebebiyle Galatasaray'ı tercih etti.

İSTİKRAR ABİDESİ!

2012'den bu yana Bundesliga'da Borussia Dortmund forması giyen Marco Reus, Alman ekibiyle toplam 417 maçta boy gösterdi. Reus bu karşılaşmalarda 168 gol ve 128 asistlik performans sergiledi.

Alman Milli Takımı ile de 15 gol atan 34 yaşındaki tecrübeli on numaranın güncel piyasa değeri ise 7 milyon euro seviyelerinde.

www.aksam.com.tr