ANASAYFA
SON DAKİKA
YAZARLAR
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar krizi! Direkt bileti kesildi...

Beşiktaş, Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar için kritik bir karara vardı. Siyah beyazlılar, Vincent Aboubakar'ın üstünü çizerken, yıldız forvetin talipleri fırsat kolluyor.

8 Nisan 2024 Pazartesi 23:12 | Son Güncelleme:
Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar krizi! Direkt bileti kesildi...

Vincent Aboubakar, Beşiktaş'ta bu sezon kadro dışı kaldı ve daha sonrasında affedilip takıma geri döndü. Teknik direktör Fernando Santos, Kamerunlu golcüyü sezon sonuna kadar değerlendirme kararı aldı. Maçların son dakikalarında süre alan Aboubakar için sezon sonu bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TA VINCENT ABOUBAKAR KARARI

Beşiktaş'ın sezon sonunda Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmaya karar verdiği aktarılıyor. Siyah beyazlı yönetim, yıldız golcü için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı. Aboubakar'ın Suudi Arabistan'dan talipleri bulunuyor.

ALTERNATİFİ ARAŞTIRILIYOR

Öte yandan Beşiktaş kurmayları, tecrübeli forvet için alternatif arayışlarına başladı. Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Karabağ forveti Juninho'yu yakından izledi.

ABOUBAKAR'IN SEZON KARNESİ

Sezon iyi başlayan ve daha sonra disiplinsizlik nedeniyle kadro dışı kalan isimler arasında yer alan Kamerunlu forvet, 28 maçta 11 gol 3 asistlik performans sergiledi.

aksam.com.tr