• $32,3614
  • 35,0712
  • 2323.5
  • 9079.97
30 Aralık 2015 Çarşamba 00:21 | Son Güncelleme:

Şans da sizinle kariyer de

Şans da sizinle kariyer de

Ünlü Astrolog Şenay Devi Yangel AKŞAM okurları için yorumladı.

Kariyerden, sağlığa, aşktan paraya kadar tüm burçların üzerinden attığı olumsuz enerjiler 2016’ın ikinci yarısından itibaren meyvelerini vermeye başlıyor. Yılın en şanslı burçları olarak karşımıza çıkan Başak ve Balık son 10 yılın en iyi dönemine giriş yapıyor. İşte 2016'nın astroloji haritası.

Eylül fırsat ayı

KOÇ
21 Mart - 20 Nisan: Bu yıl Koçlar için çok ilginç bir yıl olacak. Bu burcun insanları 2016 yılında ağırlıklı olarak iş hayatlarına odaklanacak ve nisan, temmuz ve aralık aylarının sonunda ellerine para kazanmalarını ya da iş yerlerinde terfi almalarını sağlayacak fırsatlar geçecek. İlişkileri de, aile hayatları da yolunda gidecek. Bu yıl, eylül ayının sonlarına kadar ufukta yeni bir ilişki görünmüyor, ancak eylül ayının sonundan itibarenyeni fırsatlar doğabilir. 

Kalbinize dikkat edin 

BOĞA
21 Nisan - 22 Mayıs: Bu sene Boğa burcu insanlarını yoğun bir çalışma temposu bekliyor. Kariyer hayatı iyi görünüyor ancak ev ve aile hayatı heyecan verici, hummalı ve bunaltıcı bir hal alabilir. Kalp bölgenizde ortaya çıkabilecek sorunlar için tedbirli olmalısınız. Bu sene dinlenmek için kendinize vakit ayırın çünkü maddi durumunuzu güçlendirmek için sarf edeceğiniz çabalar, sağlığınızı tehdit edebilir. Marttaki tutulmalar kariyerinizi sektelere uğratabilir.

İçsel huzur senesi 

İKİZLER
23 Mayıs - 22 Haziran: İkizler, kariyer anlamında büyük bir atılım yapacaklar fakat bu atılımın onlara sağlayacağı şöhret, eylül ayı boyunca artış gösterecek. Maddi olarak meyvelerini sene sonundan itibaren toplamaya başlayacak. Ayrıca, İkizler bu seneyi çoğunlukla bir içsel huzursuzluk içerisinde geçirebilirler. Bekârlar Eylül'e kadar birçok ilişki geliştirebilecek olsalar dahi bunlara bel bağlamamaları gerektiğini belirtelim.

İpin ucunu kaçırmayın 

YENGEÇ
23 Haziran - 22 Temmuz: Bu burcun insanları, eylül ayına kadar artan maddi imkânlardan faydalanabilecek olsalar da ipin ucunu da kaçırmamalı. Eylül ve aralık ayları arasında yeni sorumluluklar üstlenmeleri söz konusu. Parasal konularda en şanslı olacakları dönem ağustos ve eylül ayları. İlişkileri yolunda 
gidecek gibi görünüyor. 

Maceraya atılabirsiniz

ASLAN
23 Temmuz - 22 Ağustos: Bu sene, Aslanların çok fazla dikkat çekecek olmalarına rağmen daha da fazla göz önünde olmayı arzulayacaklarını görüyoruz. İş hayatlarına odaklanmaları yahut maceralara atılmaları için elverişli bir sene olsa da uzun süreli birlikteleri bitirmek için iyi bir dönem değil. Para için ise Eylül'ü bekleyin. 

Rekabet zamanı

BAŞAK
23 Ağustos - 22 Eylül: Başaklar bu sene çok rekabet edecekler ancak bu çabalarının kariyer başarısına dönüştüğünü görmek için eylül ayını beklemeleri gerekecek. 2014 senesinin ortasından beri Başakları bunaltmış olan ilişkilerdeki sıkıntılar, şubat ayından itibaren yok olacak. Eylül ayından sonra yeni fırsatlar çıkacak. 

Para artık elinizde

TERAZİ
23 Eylül - 22 Ekim: Bu burcun insanları birçok farklı nedenden ötürü son birkaç yıldır çok zorlandılar ancak şubat ve eylül ayları arasında birçok kısa dönemli iş imkânları olacak. Eylül ayından sonra kariyer fırsatları doğacak. Teraziler şubat ayından itibaren daha sağlam ilişkilere adım atacak. Maddiyat konusunda artık rahatlama dönemi geliyor.

Yükünüz azalacak

AKREP
23 Ekim - 21 Kasım: Bu burcun insanları son bir buçuk yıldır olağanüstü miktarda sorumluluklar yüklenmek zorunda kaldılar. Bu durum, 2016 yılında da devam edecek ancak Eylül’den sonra bir iyileşme söz konusu olacak. Maddi imkânları Eylülle birlikte artmaya başlayacak ve maddi istikrarları artacak. Ev ve özel hayatlarında daha fazla sorumluluk almaları gerekecek ve Mayısla Haziran arasında ilişkiler yoğunlaşacak.

Ailevi engeller

YAY
22 Kasım - 21 Aralık: Bu burcun insanları eylül ayına kadar ailevi meseleler konusunda endişeleri olabilirler ancak eylül ayıyla birlikte bu sorunlar yavaş yavaş ortadan kalkmaya başlayacak. Bu burcun insanları, ilişkiler konusunda, şayet hali hazırda bir ilişki içerisindeyseler büyük bir değişiklik yaşamayacaklar ancak 2016’nın başlarında maddiyat hususunda bazı tartışmalar söz konusu olabilir. Bu sene rakipleri elemek konusunda aşama kaydedilmeye başlanacak.

Tutarlı bir iş hayatı

OĞLAK
22 Aralık - 21 Ocak: Bu burcun insanları bu sene başkalarının parasını idare etmek konusunda nispeten iyi olacak. Her ne kadar yavaş ancak tutarlı bir şekilde ilerleme görülse de iş hayatında başarı kaydedecekler. Eylül ayından sonra mutluluğu ve şansı yakalayabilecekler. Ayrıca, Oğlaklar normalde almayacakları bazı riskleri alıp, birilerine bazı şanslar tanıyabilecekler. Oğlaklar hızlı bir yükseliş değil  yavaş bir ilerleme kaydedecekler.

İnsanlığa hizmet vakti

KOVA
22 Ocak - 19 Şubat: Bu çekingen burcun insanları Şubat’la Eylül arasında alışık olmadıkları bir popülerlik deneyimleyecekler.  Bu süreç, kariyer anlamında ilerleme kaydetme ve atılımlar yapmalarına, hatta ş özel hayatlarında ilişkiler kurmalarına olanak verecek. Ancak uznu ömürlü olmayacak. Eylül ayından sonra Kovalar insanlığa hizmet etmelerini sağlayacak işlere yönelebilir ya da bağışlarda bulunabilirler. Dalgın Kovalar kazalara karşı dikkatli olmalı.

Gerçek dostlar geliyor

BALIK
20 Şubat - 20 Mart: 2 senelik sınav bitti! Şansı nadiren de olsa yakalayan Balıklar eylül ayından sonra iyi bir yaşamı yakalayacak. Eylül ayından önceyse, bu burcun insanları rekabet etmeye ve kendileri adına seslerini yükseltmeye geçtiğimiz bir buçuk senede olduğundan daha hazır olacaklar. Bu sene gelecekte size yardım elini uzatmaktan çekinmeyecek gerçek dostlarınızın olduğunu göreceksiniz.  

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!