• $32,3215
  • 35,1114
  • 2300.95
  • 9075.66
11 Kasım 2021 Perşembe 10:52 | Son Güncelleme:

Kova ve Aslan burcu şanslı, Boğalar gergin! 11 Kasım 2021 burç yorumları

Kova ve Aslan burcu şanslı, Boğalar gergin! 11 Kasım 2021 burç yorumları
AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA - Astrolog Özlem Recep

11 Kasım 2021 burç yorumları çözülmesi gereken konulara ve beklenen hazırlıklara dikkat çekiyor. Peki, kimler istenene yakın, kimler hayal kırıklığı yaşayacak? İkizler burcu ses getirecek projelere imza atabilir, Kova burcu şanslı bir döneme giriş yapabilir. 11 Kasım günlük burç yorumları sizlerle...

Aşk, sağlık ve para konularında 11 Kasım 2021 burç yorumları merak ediliyor. İkizler burcu ses getirecek projelere imza atabilir, Kova ve Aslan burcu şanslı bir döneme giriş yapabilir. Yay burcu ise seyahate çıkabilir.

Günlük burç yorumları hayata dair her konuda fikir sahibi olmayı sağlıyor. Bazıları aşktan yana şanslı olurken bazılarının iş hayatında yüzü gülüyor. İşte 12 burcun yorumu...

KOÇ BURCU (21 MART- 20 NİSAN)

Çocuklarının sorumluluğu artabilir, aile bireyleri ile daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilir. Yaşadığı yeri değiştirmek isteyecek Koç burçları. Ev alım satım işlemleri hız kazanabilir. Uzunca süredir bekledikleri bir miras varsa çözümlenme sürecinin içerisine girmiş olabilir.

BOĞA BURCU (21 NİSAN- 20 MAYIS)

Bir süredir Boğaların enerjisi oldukça arttı ve gergin pek çok enerjiye rağmen güç buldukları bir süreci de yaşıyorlar. Aşk enerjiniziniz arttıracak. Dikkat edilmesi gereken bir konu var ki eski ve yeni beraberlik arasında gitgeller yaşanabilir

İKİZLER BURCU (21 MAYIS- 20 HAZİRAN)

Kariyer hayatınızda önemli bir sürecin başındasınız. Ses getirecek projelere imza atmak üzeresiniz. Uzunca süredir netlik kazanmayan pek çok proje bu günlerde size destek veriyor olacak. Para kazanacaksınız.

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN- 22 TEMMUZ)

Dış görünüşünüzün değişeceği önemli bir sürecin içerisindesiniz. Uzunca süredir ihmal ettiğiniz güzellik bakımlarınızı yaptırabilir ve tarzınızı değiştirebilirsiniz. Evi taşımak, uzak bir şehre yerleşmek, iş kurmak isteyenlerin planlarının destekleneceği güzel bir zaman döngüsü sizi bekliyor.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ- 22 AĞUSTOS)

Şanslı bir dönemin içerisindesiniz. Beraberliğinizde birbirinizle daha fazla zaman geçireceğiniz ve adeta kabuğunuza çekilip kenetleneceğiniz bir süreç sizinle birlikte olabilir. Yalnız olanlar bu dolunay ile birlikte aşk onların kapılarını çalabilir ve karşılarına çıkabilecek aşk belki de arkadaş ortamlarından olabilir.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS- 22 EYLÜL)

Sağlık kontrollerinizi eksiksiz yaptırmalısınız. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz. Evinizin içerisinde dekorasyon değişikliği yapmak, eski kıyafet ve mobilyalardan kurtulmak için harika zaman döngüsü.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL- 22 EKİM)

İş hayatınızdaki dengesizliklerin yerine oturmaya başladığı önemli bir sürecin içerisindesiniz. Şu 2,5 yıldır uğraştığınız iş konuları hakkında şansınızın döneceği yeni bir dönem sizinle birlikte olacak. Yeni eve taşınmak isteyenler büyüyen ay fazı ile birlikte taşınma arayışları, geçecekleri evin eksikleri ile ilgilenebilirler

AKREP BURCU (24 EKİM- 21 KASIM)

Aile büyüklerinizin sağlık sıkıntıları ile uğraştığınız bir süreçten geçecek olabilirsiniz. Issızlaştığınızı hissettiğiniz bir sürecin içerisinden geçerken yalnızsanız sizi mutlu edebilecek bir beraberlik kapınızı çalabilir. Evliyseniz aileniz ve eşiniz arasındaki sıkıntılardan yorulmuş olabilirsiniz. Yaşadığınız olayları büyütmeniz sonucunda önümüzdeki sene itibariyle ayrılık kararları alabilirsiniz, aman dikkat

YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Evlilik süreci içerisinde olanlar hazırlıklarını arttıracakları bir sürecin içerisindeler. Taşınmak isteyen Yay burçları ise büyüyen Ay fazı ile birlikte kalbinize göre bir ev bulabilir ve taşınma sürecini başlatabilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile birlikte uzun kısa seyahatler gündeminizde olabilir.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 19 OCAK)

Kardeşleriniz, akrabalarınız ve yakın arkadaşlarınız arasında uzunca süredir belirsiz olan pek çok konu açığa çıkmak üzere. Olası küslüklere ve sıkıntılarla yüzleşeceğiniz enerjiler sizinle birlikte olacak. Çıkabilecek problemler mirasın bölüşümü sebebiyle olabilir. Önemli bir projeniz bulunuyorsa önümüzdeki 15 gün içerisinde açıklamak isteyebilirsiniz.

KOVA BURCU (20 OCAK - 18 ŞUBAT)

Şanslı bir döneme giriş yapmak üzeresiniz. Geçtiğimiz ay oldukça gerildiniz, kendinizi yanlış ifade etmiş olabilir, olası küskünlüklere sebep olmuş olabilirsiniz. Aşk konusunda kırıldığınız, kırdığınız pek çok konuyu şimdi toparlama dönemi

BALIK BURCU (19 ŞUBAT - 20 MART)

Aile büyükleri ve çevrenizdeki pek çok kişinin sağlık problemi sizi içsel anlamda yoruyor olabilir. Sağlığınızla ilgili iyileşme süreci içerisinde olacaksınız, ancak yine de kendinizi fazla zorlamamalısınız. Hamile olanlar veya bebek tedavisi görenler biraz daha fazla önem göstermeli kendilerine.

Psikoloji bozan 7 batıl inanç

Hangi burç hangi alanda zengin olur?

Uykusuzluk çekenlere melatonin artıran 3 öneri

Son trendler ve kombinlerin vazgeçilmezi zincir detayı

Evlilik testi sorulara cevap veriyor

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'