• $32,4327
  • 35,1123
  • 2325.34
  • 9096.99
7 Nisan 2021 Çarşamba 12:11 | Son Güncelleme:

Biyofili teşhisi nasıl konulur? Biyofili hipotezi nedir?

Biyofili teşhisi nasıl konulur" Biyofili hipotezi nedir"

Biyofili hipotezi (BET), insanların diğer yaşayan (biyolojik) sistemlere karşı içgüdüsel bir duygu ve bağ beslediğini savunan bir argümandır. Yani temelde yaşama ve yaşayan sistemlere karşı duyulan "sevgi" denilebilir. Söz konusu konu ile ilgili "Biyofili hipotezi nedir? Biyofili teşhisi nasıl konulur?" sorulana yanıt arayanlar detayları bu haberimizde bulabilirler.

Biyofili olan bir kişide, doğayı sevmekle kalmayıp aynı zamanda bu duyguyu sevdiğini ve çok değer verdiğini fark ettiğinde artan bir sevgi duygusu ortaya çıkar. İnsanlar olarak, çeşitli yaşam biçimleri tarafından duygusal olarak bile çekilme eğilimindeyiz. Bu nedenle çevre eğitimi, doğalcı zekanın pedagojisi olarak yeniden doğayı keşfetmeye çalışırız. Bu yüzden sıklıkla duyduğumuz biyofili hipotezin ne olduğu, teşhisi nasıl konulduğu merak konusu oldu.

Biyofili Hipotezi Nedir?

Ele aldığımız Biyofili Hipotezi, insanların genetik olarak doğaya çekilmeye yatkın oldukları inancıdır. Bu nedenle tüm insanların doğal olarak doğal dünyayı sevdiğini belirtir.

Biyofili Teşhisi Nedir?

Teşhis tek seansta istisnasız tüm vücudu kapsar. Biyofili, vücudun tüm makro-mikro kısımlarını sınırlama olmaksızın teşhis edebilir. Şunları içeren sistemler:

Sinir – Kardiyovasküler – Gastrointestinal – Kas – Solunum – Endokrin – Üriner – Üreme – ve çok daha fazlası.

Biyofili Teşhisi Nasıl Olur?

Küçük veya büyük her nesnenin, diğer herhangi bir maddeden farklı bir hızda titreşen kendi frekansı veya salınımı vardır. Biyofili, herhangi bir insan vücudu parçası, organı, dokusu, hücresi, DNA'sı veya kimyasalının sıklığını tespit edebilir ve eşleştirebilir. Vücut dokusunun rezonansındaki değişiklikler yoluyla vücuttaki herhangi bir durumu izleyebilir. Hücre değişikliklerini genetik bir düzeye kadar otomatik olarak tespit edip lokalize ederek dengesizlikleri düzeltir.

Vücudunuzun durumu ile ilgili tüm bilgiler beyne iletilir. Beyne bağlanan kulaklıkların içinde özel tetik sensörleri kullanılır. Ayrıca, verileri elde etmek, kodunu çözmek ve bunları 4 boyutlu organ, doku ve hücre modelleri şeklinde ekranda görüntülemek için özel bir yazılım kullanıyor.

  • Biyofili
  • Biyofili nedir
  • Biyofili teşhisi nasıl olur
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi