• $32,3726
  • 34,966
  • 2325.48
  • 9079.97
6 Ağustos 2022 Cumartesi 18:06 | Son Güncelleme:

7 Ağustos Pazar günlük burç yorumları! Akrep burcuna para, Terazi burcuna seyahat...

7 Ağustos Pazar günlük burç yorumları! Akrep burcuna para, Terazi burcuna seyahat...
AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA - Astrolog Özlem Recep

7 Ağustos 2022 Pazar burç yorumları sürpriz haberlere dikkat çekiyor. Koç burcu hamilelik haberi alabilir, Terazi burcuna seyahat var, Akrep burcu ise parasal anlamda rahatlayacak. İşte 7 Ağustos Pazar burç yorumları…

Aşk, sağlık, para ve ilişkiler konusunda günlük burç yorumları yol gösteriyor. 7 Ağustos'ta Koç burcu hamilelik haberi alabilir, Terazi burcuna seyahat var, Akrep burcu ise parasal anlamda rahatlayacak. Peki, diğer burçlarda hangi gelişmeler var? İşte 7 Ağustos 2022 burç yorumları...

KOÇ: Pazar günüyle birlikte sürpriz şekilde gelişmeye başlayan konular, uzunca süredir yaşadığınız kalp kırıklıkları yerine muazzam enerjiler sizinle birlikte olacak. Evli ve mutlu olanlar için bu hafta sürpriz hamilelik haberleri alacakları gelişmeler içerisinde olacaklar gibi görünüyor.

BOĞA: Bugün uzunca süredir sizi yoran kişiler ile karşılaşma, haber alma ve onlara karşı daha net duruşlarla haklarınızı savunacağınız bir gündesiniz. Çevrenizdeki pek çok kişinin gizli düşmanlıklarını daha da net anladığınız bir süreçten geçiyorsunuz. Günün sonunda aile bireyleriniz ve eşinizden başka yakınınız olmadığını hissederken, evinizin içinde motivasyonunuzun artacağı günlerden geçmektesiniz.

İKİZLER: Açık düşmanlarınızla pazar günü restleşmeler görünüyor. Ancak değerli dostlarınızdan gördüğünüz değerle birlikte korunuyorsunuz. Beraberliğinizde birbirinize kenetlendiğiniz günlerden geçerken, uzunca süredir kalbi boş olanlar onlarla çok yakından ilgilenecek olan bir beraberliğe merhaba diyecek.

YENGEÇ: Sevdiğiniz kişi ve çocuklarınız ile hafta sonunun en şanslı burçlarından birisiniz. Evli olmayanlar da hızlı bir şekilde evliliğe giden bir beraberlik ile kendilerini çok mutlu hissedebilir. Tek sıkıntınız iş yerinizdeki yöneticiler veya belirsiz olan çalışma şartları, rahatsızlanan takım arkadaşlarınız olabilir. Kendi kabuğunuzda yaz aylarından sonraki dönemde yapabileceklerinizi planlayabilir. Elinize yakın zamanda geçen ufak gelirleri biriktirip kârlandırabilecek avantajlı planlar yapabilirsiniz.

ASLAN: Bugün hakkınızı uzunca süredir alamadığınız pek çok konu hakkında şanslı etkiler altındasınız. Mart ayında olası çıkabilecek giderlere karşılık bugünlerde artan gelirinizi tutmanın yollarını aramalısınız. Evlilik kararı alan Aslan burçları önümüzdeki günlerde yeni ev arayışı ve yatırım kararı alabilir. Fazla borçlanmadan adım atmak oldukça önemli.

BAŞAK: Bugün hafta sonunu geçirmek için kardeş ve yakın akrabalara yatılı kalmaya gidebilirsiniz. Düşünceleriniz ve uzunca süredir hayatınıza dair olan endişelerinizin yavaş yavaş geçtiği günlerden geçiyoruz. Arkadaşlarınızdan gelen destekle birlikte bugün umulmadık bir hayalinizin gerçekleştiği haberini alabilirsiniz. Evli olanlar eşin ailesi ile tartışmamaya özen göstermeli.

TERAZİ: Bugün hayatta pek çok gerildiğiniz konuya rağmen enerjinizi toparlayacaksınız. Sevdiği kişi uzakta bulunan kişiler bugün çıkacakları seyahat ile mutluluk verici kavuşmalar yaşayabilir. Eğitim ve öğretim konularından yana şanslı, bitirmek istediğiniz okul ve yurtdışı projeleriniz için tamamlayıcı adımlar atmak için göklerin enerjisini yanınıza alacağınız bir gündesiniz.

AKREP: Bugün çevrenizdeki pek çok kişi tarafından sevildiğinizi hissetmek size çok iyi gelecek. Parasal anlamda giderlerinizin rahatladığı ve yapacağınız projelerinizle ilgili gökyüzünün desteği sizinle birlikte olabilir. Bugün size gelen haberleri iyi değerlendirmeli ve fırsatlara açık olmalısınız. Şansınızı baltalamak isteyen gizli kadın düşmanlara çok dikkat etmelisiniz.

YAY: Bugün iş yerinizde yöneticilerinize uzunca zamandır planladığınız konuşmaları yapmak için güzel bir gün. Maaş artışı ve girişimleriniz hakkında sonuçlar istediğiniz gibi olmasa da terfi etmek için yeni bir sürece hazırlanıyor olabilirsiniz. Özel yaşantınızda aile bireylerinizden sizi çok seven kadınların abartılı söylemlerini bugün tolere edebilirseniz içinizdeki çoşkuyu verimli kullanabilirsiniz.

OĞLAK: Bilinçdışınızın rahatlayacağı ve umulmadık hayallerinizin ilahi yardımlarla birlikte size sunulacağı bir gün. İş hayatınızda güçlenirken, eğitim, yurtdışı, vatandaşlık ve pek çok projeniz için de şanslı etkiler alacaksınız. Eşinizin ailesi ve uzak akrabalar size destek verirken, projeleriniz arasında gizli düşmanlık ile plan yapan kadınlara karşı dikkatli olmalısınız.

KOVA: Aşk, iş ve para konularından yana çok şanslısınız. Sevdiğiniz kişiden alacağınız destek ile yaşam enerjiniz adeta yerine gelebilir. Uzunca zamandır yorulduğunuz enerjileri bir kenara bırakıp, özellikle akşam saatlerinde birlikte vakit geçirmek size çok iyi gelecek. Uzak akrabalar ve eşinizin ailesindeki bazı kadınların söylediklerine kulak asmayın, özünde sizi seviyorlar.

BALIK: Bugün gökyüzünün şanslı etkileri sizinle birlikte. Sezgilerinizin doğruluğunu ispatlayan pek çok eş zamanlık yaşarken, ilahi yardımların sizin yanınızda olduğunu bilmek size çok iyi gelecek. Trafikte ve ev içerisinde kazalara açık bir gün dikkatli olmalısınız. Ortaklık veya borç para almak isteyenlere karşı paranızı riske atmak istemiyorsanız dikkatli olmalısınız. Kalbi boş olanlar için uzunca zamandır aklına düşen birinin mesajları ve ilgisini hissetmek ruhunuzu çok iyi hissettirecek. Kim bilir belki de bu beraberlik evliliğe doğru ilerleyebilir.

  • 7 Ağustos 2022 burç yorumları
  • günlük burç yorumları
  • burç yorumları
  • burç
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür