• $32,3314
  • 35,0908
  • 2279.59
  • 8995.34
5 Nisan 2021 Pazartesi 09:08 | Son Güncelleme:

5-11 Nisan 2021 burç yorumları yayınlandı! Aşk, sağlık, para konularında haftalık burç yorumları

5-11 Nisan 2021 burç yorumları yayınlandı! Aşk, sağlık, para konularında haftalık burç yorumları
AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA - Astrolog Ceylin Çelebi

5-11 Nisan 2021 haftalık burç yorumları yayınlandı. Bu haftaki burç yorumları; kariyere, ilişkilere, görüşmelere ve enerjilere dikkat çekiyor. 5 Nisan 11 Nisan haftasına Ay Oğlak burcunda giriyor. Koç burcu 5 Nisan haftasına kariyer konularıyla başlayacak, Aslan burcu önemli bir sözleşme imzalayabilir, Oğlak burcunun ise parasal kazanımları artacak. 5-11 Nisan 2021 haftalık burç yorumları Mor Papatya'da…

Haftalık burç yorumları her hafta arama yapılan konu başlıklarından oldu. 5-11 Nisan 2021 haftalık burç yorumları belli oldu. Ay Oğlak burcunda ve kariyer konularına daha ciddiyetle yaklaşmamızı sağlıyor olacak. Pazartesi günü Ay Merkür uyumlu açısı gerçekleşecek. Aklımızdaki projeleri gerçeğe dönüştürmek adına uygun enerjiler var. Salı günü Ay Kova burcuna geçecek. Hafta ortasında sabırsız bir enerjide olabiliriz. Hafta sonuna doğru Ay Balık burcunda ilerliyor olacak. Cumartesi günü özel ilişkilerimizde pozitif enerjiler var. Özel ilişkilerimizle ilgili önemli görüşmelerimizi bugüne denk getirebiliriz. İşte merakla beklediğiniz 5-11 Nisan 2021 haftalık burç yorumları...

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI

Sevgili Koçlar, 5 Nisan 11 Nisan haftasına Ay Oğlak burcunda ve kariyer konularınıza dikkat çekerken başlıyor olacaksınız. Hafta başında olumlu kararlar almak adına ve geçmişte kalmış konularınızı tekrar değerlendirmek adına Ay Merkür altmışlık açısı destekleyici gözüküyor. Aynı gün saat 16.03'te Ay Kova burcuna geçiyor olacak ve hafta ortasında daha fazla etkileşim içinde olabileceğiniz yeni gruplar içerisine giriyor olacaksınız. Çarşamba akşamı günü Balık burcuna geçen Ay ile birlikte arka plandaki işleriniz açısından yoğun iki günlük bir süreç sizleri bekliyor olacak. Cumartesi günü Ay'ın burcunuza geçmesiyle birlikte kendinize vakit ayırmanız adına uygun enerjiler var. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI

Sevgili Boğalar, 5 Nisan 11 Nisan haftasında Ay Oğlak burcunda haftaya başlıyoruz. Haftanın başında kariyer konularına eğilebilirsiniz. Salı günü saat 14.17'de meydana gelecek olan Venüs ile Mars uyumlu açısının etkisiyle birlikte ilişkileriniz adına iyileştirici durumlar söz konusu olabilir. Hafta ortasında kariyerinizle ilgili önemli bir başlangıç yapma potansiyeliniz mümkün gözüküyor. Hafta sonuna doğru Balık burcuna geçen Ay arkadaşlarınız ile sosyal medya üzerinden yoğun görüşmeleriniz olabilir. Pazar günü Ay'ın Koç burcunda ilerlemesiyle birlikte geçmişte kalmış konularınızı halletmek isteyebilirsiniz. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 5 Nisan haftasında Ay Oğlak burcunda haftaya başlıyor olacağız. Pazartesi günü önemli iş görüşmelerinizi düzenlemek adına uygun enerjiler var. Hafta ortasında sizlerin yurtdışı ve yabancılarla olan işlerinizde yeni birtakım gelişmeler önemli hale geliyor olacak. Aynı zamanda çarşamba günü yoğun enerjiler var. Görüşmelerinizin yoğun olduğu bir gün olabilir. Cuma günü adımlarınıza dikkat etmelisiniz. Harekete geçmek istediğiniz alanlarda yanıltıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Cumartesi günü Ay Koç burcuna geçecek. Hafta sonu bilhassa kariyeriniz ile ilgili konulara kafa yorabilir, birtakım başvurularda bulunmak adına önemli girişimler yapabilirsiniz. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 5 ve 11 Nisan haftasına girerken pazartesi günü Ay karşıt burcunuz Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Haftanın ilk günlerinde ikili ilişkilerinize ve ortak kazançlarınıza odaklanıyor olacaksınız. Hafta ortasında mevcut işlerinizi daha fazla büyütmek için kredi çekmek ya da borç almak isteyebilirsiniz. Hafta sonu eşinizin yakın çevresi ile ilgili birtakım fedakârlıklarda bulunmanızı gerektirecek durumlar meydana gelebilir. Partnerinizle bir sorununuzu çözmek için cumartesi günü enerjilerini kullanabilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 5 Nisan haftasında Ay Oğlak burcunda haftaya başlıyoruz. Çocuklarınızla ilgili konular sabah saatlerinde öne çıkabilir. Hafta ortasında ikili ilişkilerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Bir sözleşme imzalamanız gereken ani gelişen durumlar meydana gelebilir. Cuma günü Ay ile Merkür arasındaki kare açının getirebileceği olumsuzluklara dikkat ederek işlerinizi düzenlemeniz yerinde olacaktır. Hafta sonu ise ortak paylaşımlarınızla ilgili olarak birtakım projelere partnerinizle birlikte kafa yorabilirsiniz. Pazar günü yaratıcı faaliyetlere yönelebilirsiniz. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, 5 Nisan haftasının başında çocuklarınızla ilgili konular önem kazanıyor olacak. Hem Pazartesi hem de salı günü oldukça rahat ve huzurlu enerjiler var. Hafta ortasında mesleğinizle ilgili konularda yeni birtakım işleri önünüze getirebilecek, önemli projelere imza atmanızı sağlayacak birtakım gelişmeler meydana gelebilir. Hafta sonu ikili ilişkilerinizle ilgili konulara daha fazla odaklanıyor olacaksınız. Bilhassa cumartesi günü partnerinizle güzel vakitler geçirmek adına gökyüzü sizleri destekliyor olacak. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, hafta başında Ay Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Hafta başında evinizle ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. Pazartesi günü Ay Kova burcuna geçecek. Hafta ortasında çocuklarınızla ilişkileriniz iyi ilerliyor olacak. Cuma günü Ay ile Mars karesinin etkisiyle acele ile yanlış kararlar alma yanlışına düşebilirsiniz. Temkinli hareket etmenizde yarar var. Hafta sonu Balık burcundan ayrılarak Koç burcuna geçecek olan Ay günlük işleriniz ve ufak tefek sağlık problemlerinizle ilgilenmek ve ne zamandır bekleyen işlerinizi toparlamak istiyor olacaksınız. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 5 Nisan haftasına Ay Oğlak burcunda başlıyor olacağız. Pazartesi ve salı günü sakin enerjiler var. Eğitimlerinize odaklanabilirsiniz. Hafta ortasında ev ve yuva alanlarınızda birtakım yeni sorumluluklar almanız gereken önemli durumlar olabilir. Bu süreçte otorite figürleriniz ile olan gerginliklere dikkat etmenizde yarar var. Hafta sonu Ay Koç burcunda ilerliyorken günlük rutin işleriniz sizler için öne çıkıyor olacak. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, 5 Nisan haftasına Ay Oğlak burcunda giriyor olacağız. Parasal konularınıza odaklanabilirsiniz. Merkür Ay uyumlu açısının meydana geleceği pazartesi gününe önemli görüşmelerinizi denk getirebilirsiniz. Hafta ortasında yoğun enerjiler var. Perşembe günü işinizle ilgili yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Hafta sonu ise evinizle ilgili konular öne çıkıyor. Evinizin dekorasyonuyla ilgili birtakım düzenlemeler ve harcamalar yapmak isteyebilirsiniz. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 5 Nisan haftasına Ay sizin burcunuzda başlıyor olacağız. Pazartesi ve salı günleri aklınızdaki projeleri yürürlüğe sokmak için gökyüzü enerjileri sizi destekliyor olacak. Parasal kazanımlarınızı arttıracak yeni projelere bu hafta ile birlikte imza atabilirsiniz ve bilhassa çarşamba günü bir kadından önemli bir destek görüyor olacaksınız. Hafta sonu yakın çevrenizden kişilere vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, 5 Nisan 11 Nisan haftasının başında aklınızdaki enerjileri realiteye dönüştürmek adına destekleyici etkiler alıyor olacaksınız. Hafta ortasında kendinizle ilgili önemli ve yenilikçi bir karara imza atabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Ay Balık burcunda ilerliyorken parasal konularla uğraşılarınız yoğun olabilir. Hafta sonu ise yakın çevreniz adına yeni bir eşya satın almak için bazı çalışmalar yapabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, haftaya Ay Oğlak burcunda kariyerinizden elde ettiğiniz kazancınıza odaklanıyor olarak başlıyor olacaksınız. Hafta ortasında kova burcunda ilerleyen Ay hastaneler veya geri plandaki işlerinizle ilgili konularda yeni birtakım gelişmeleri hayatınıza getirebilir. Çarşamba günü Ay Mars üçgen açısı kesinleşeceğinden sabırsız tavırlar içerisinde olabilirsiniz. Aynı gün Ay burcunuza geçecek. Bugünlerde daha çok kendinize vakit ayırmak isteyeceksiniz. Sportif faaliyetler ve hobiler yine yapmaktan hoşlanacağınız işler arasında yer alabilir. Cumartesi günü özel ilişkileriniz açısından keyifli enerjiler var. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

YENİ BİR İŞ BAŞLATMAMAMIZ GEREKEN ZAMANLAR

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

5 Nisan 11 Nisan 2021 Ay boşlukta listesi

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı

05 Nisan 10.05 05 Nisan 16:04

07 Nisan 13.05 07 Nisan 23:30

10 Nisan 02.48 10 Nisan 09:11

4 Nisan Pazar günü burç yorumları! Sürprizlerle günlük burç yorumları

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak