• $32,3389
  • 35,1321
  • 2307.51
  • 9079.97
31 Mayıs 2021 Pazartesi 07:10 | Son Güncelleme:

31 Mayıs-6 Haziran 2021 haftalık burç yorumları! Kimler için güzel bir hafta olacak?

31 Mayıs-6 Haziran 2021 haftalık burç yorumları! Kimler için güzel bir hafta olacak"
AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA - Astrolog Ceylin Çelebi

31 Mayıs-6 Haziran haftasında İkizler burcu kariyerle ilgili yoğun bir hafta geçirebilir, Oğlak burcu ise çevresindeki bir kadından destek alabilir. Kovalar ise yeni eşyalar alabilir. 31 Mayıs-6 Haziran 2021 haftalık burç yorumları kararlarınızı etkileyerek planlarınızı değiştirebilir. 31 Mayıs-6 Haziran burç yorumlarına haberimizin içerisinde yer verdik.

31 Mayıs-6 Haziran 2021 haftalık burç yorumları araştırılıyor. Hafta başında Mars ile Neptün arasında etkileşim yaratıcı yanımızı ortaya çıkaracak, Hafta ortasında ise Ay Son dördün fazında ilerliyor. 31 Mayıs-6 Haziran haftasında İkizler burcu kariyerle ilgili yoğun bir hafta geçirebilir, Oğlak burcu ise çevresindeki bir kadından destek alabilir. Kovalar ise yeni eşyalar alabilir. Haziranın ilk haftalık burç yorumları planlarınızı belirleyebilir. İşte 31 Mayıs-6 Haziran 2021 haftalık burç yorumları...

31 MAYIS-6 HAZİRAN HAFTASINDA ASTROLOJİ

31 Mayıs 6 Haziran haftasına Ay Kova burcunda başlıyoruz. Hafta başında Mars ile Neptün arasında etkileşim yaratıcı ve hümanist yanımızı çok fazla öne çıkartıyor olacak. Çarşamba günü Venüs Yengeç burcuna geçiyor olacak. Hafta ortasında Ay Son dördün fazında ilerliyor olacak, bu süreçte aklımıza takılan birtakım konuları yeniden değerlendirmemiz iyi olabilir. Perşembe günü Güneş ile Satürn arasındaki etkileşim ile birlikte sizin için otorite figürü olan kişilerden güzel destekler alabileceğimizi anlatabiliyor. Venüs Jüpiter üçgeninin kesinleşeceği Cuma günü ve civarında ilişkilerimizde güzel, keyifli enerjiler içerisinde olacağımızı vurguluyor. Cumartesi günü Merkür Neptün ve Mars Plüton arasındaki zorlayıcı açının etkisiyle gerginlik ile yanlış kararlar alma yanlışına düşebiliriz. Temkinli hareket etmemizde yarar var.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koçlar, 31 Mayıs 6 Haziran haftasına Ay Kova burcunda başlıyoruz ve hafta başında sosyal medya üzerinde daha fazla etkileşim içinde olabileceğiniz yeni gruplar içerisine giriyor olacaksınız. Hafta başında Mars ile Neptün arasında etkileşim hümanist yanınızı çok fazla öne çıkartıyor olacak. Salı günü Balık burcuna geçen Ay ile birlikte arka plandaki işlerinizi toparlamak açısından yoğun iki günlük bir süreç sizleri bekliyor olacak. Perşembe günü Ay'ın burcunuza geçmesiyle birlikte kendinize vakit ayırmanız adına uygun enerjiler var. Hafta sonu Merkür Neptün karesi sizi yanıltmaya çalışacak olan insanların etrafınızda olabileceğine dikkat çekiyor. Daha temkinli hareket etmenizde yarar var. Harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğalar, 31 Mayıs 6 Haziran haftasına Kova burcunda başlıyoruz. Haftanın başında kariyer konularına daha fazla eğilebilirsiniz. Salı günü Balık burcuna geçen Ay ile birlikte arkadaşlarınız ile sosyal medya üzerinden yoğun görüşmeleriniz olabilir. Hafta ortasında Ay Son dördün fazında ilerliyor olacak, bu süreçte aklınıza takılan birtakım konuları yeniden değerlendirmeniz iyi olabilir. Venüs Jüpiter üçgeninin kesinleşeceği cuma günü ve civarında ilişkilerinizde güzel, keyifli enerjiler içerisinde olacağınızı vurguluyor. Hafta sonu Ay'ın Koç burcunda ilerlemesiyle birlikte geçmişte kalmış konularınızı halletmek isteyebilirsiniz. Tüm işlerinizin yolunda gideceği harika bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler, 31 Mayıs haftasına başlangıçta Ay Kova burcunda ve pazartesi günü yoğun bir şekilde güne başlıyor olacaksınız. Pazartesi günü Mars ile Neptün arasındaki iyicil görünüm ile birlikte enerjinizi manevi konulara odaklayabilir ve yaratıcılığınızı arttıracak çalışmalar yapabilirsiniz. Hafta başında önemli iş görüşmelerinizi düzenlemek adına uygun enerjiler var. Hafta ortasında sizlerin yurt dışı ve yabancılarla olan işlerinizde yeni birtakım gelişmeler önemli hale geliyor olacak. Cumartesi günü adımlarınıza dikkat etmelisiniz. Harekete geçmek istediğiniz alanlarda yanıltıcı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu bilhassa kariyeriniz ile ilgili konulara kafa yorabilir, birtakım başvurularda bulunmak adına önemli girişimler yapmak istiyor olabilirsiniz. Güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeçler, 31 Mayıs haftasıyla birlikte yoğunluklarınızın artıyor olacağı bir zamana giriyor olacaksınız. Bilhassa pazartesi günü enerjileri hayli yoğun olabilir sizler için. İlişkiler anlamında sosyal çevrenizden bir kişi ile aranızda bir yakınlık sizi etkisi altına alabilir ve güzel bir ilişkinin temelleri atılabilir. Haftanın ilk günlerinde ortak kazançlarınıza daha fazla odaklanıyor olacaksınız. Bugünlerde mevcut işlerinizi daha fazla büyütmek için kredi çekmek ya da borç almak isteyebilirsiniz. Çarşamba günü Venüs sizin burcunuza geçiyor olacak. Hafta ortasında ilişkiler ve uzak akrabalarınız ile ilgili konular sizin için dikkat çekiyor olacak. Hafta sonu kariyer adına atılımlar yapmak için harekete geçebilirsiniz. Cumartesi günü gerginlikleriniz olabilir. Mars Plüton karşıtlığı içinde bulunduğunuz durumlarla ilgili fazla mücadele içerisinde olacağınız birtakım durumlar içerisinde olabileceğinizi vurguluyor. Hepinize iyi haftalar dilerim.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslanlar, 31 Mayıs haftasına girişte ikili ilişkilerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Bir sözleşme imzalamanızı gerektirecek ani gelişen durumlar meydana gelebilir. Hafta başında kendinize güvenmekte zorlanabileceğiniz durumlarla yüz yüze kalabilirsiniz. Hafta ortasında son dördün fazında ilerleyen Ay aklınıza takılan konuları yeniden değerlendirmeniz açısından olumlu seyredecek gözüküyor. Salı günü Ay burç değiştiriyor olacak. Değişken enerjilerin hâkim olacağı günlerde sizlerde işlerinizi stabil hale gelmekte zorlanabilirsiniz. Cuma günü Ay ile Venüs arasındaki kare açının getirebileceği olumsuzluklara özellikle ilişkilerinizde dikkat ederek işlerinizi düzenlemeniz yerinde olacaktır. Pazar günü kariyerinizle ilgili konulara odaklanabilirsiniz. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başaklar, 31 Mayıs haftasına Ay Kova burcunda ve yoğun bir gündemle giriyorsunuz. Hafta ortasında mesleğinizle ilgili konularda yeni birtakım işleri önünüze getirebilecek, önemli projelere imza atmanızı sağlayacak birtakım gelişmeler meydana gelebilir. Perşembe günü Güneş ile Satürn arasındaki etkileşim ile birlikte sizin için otorite figürü olan kişilerden güzel destekler alabileceğinizi anlatabiliyor. Hafta sonuna doğru ikili ilişkilerinizle ilgili konulara daha fazla odaklanıyor olacaksınız. Bilhassa cuma günü partnerinizle güzel vakitler geçirmek veya partnerinizden destek görmek adına gökyüzü sizleri destekliyor olacak. Pazar günü enerjileri günün ikinci yarısından sonra çok daha güzel seyredecek gözüküyor. Hepinize güzel ve sağlıklı bir hafta dilerim.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Teraziler, hafta başında Ay sizin gibi bir hava burcu olan Kova burcunda ilerliyor olacak. Çocuklarınızla ilgili konular pazartesi günü öne çıkabilir ancak otoritenizi ortaya koyarken zorlanabilirsiniz. Hafta ortasında işinizle ilgili konulara odaklanıyor olacaksınız. Yanınızda çalışanlarınız varsa onlarla olan ilişkileriniz bilhassa perşembe günü iyi ilerliyor olacak. Cumartesi günü Merkür Neptün ve Mars Plüton arasındaki zorlayıcı açının etkisiyle gerginlik ile yanlış kararlar alma yanlışına düşebilirsiniz. Temkinli hareket etmenizde yarar var. Hafta sonu Koç burcunda ilerleyen Ay ile birlikte ikili ilişkilerinize odaklı olabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrepler, 31 Mayıs haftasına girişte bilhassa evinizle ilgili konularda fazla eleştirel ve olayları fazla abartmaya meyilli bir tavırda olabilirsiniz. Hafta ortasında çocuklarınızla ilgili konularda birtakım yeni sorumluluklar almanız gereken önemli durumlar olabilir. Aynı zamanda Ay son dördün fazında ilerliyor olacak. Süregelen işlerinizde olayların daha görünür hale gelmesi durumu sizin için söz konusu olabilir. Perşembe günü otorite figürlerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Hafta sonu Ay Koç burcunda ilerliyorken günlük rutin işleriniz sizler için öne çıkıyor olacak. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Mars Plüton karşıtlığı sizin için oldukça zorlayıcı olabilir. Kendi gücünüzü ortaya koymak adına çevrenizdekileri manipüle edebilirsiniz. Hepinize iyi haftalar dilerim.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yaylar, 31 Mayıs haftasına Ay Kova burcunda ve sizlerin kardeşlerinizle ilgili konuların öne çıkıyor olacağı şekilde giriyor olacaksınız. Pazartesi günü hem özel ilişkilerinizde istediğiniz şeylerin meydana gelmesi adına hem de iş anlamında görüşmeler yapmak adına uygun enerjiler var. Hafta ortasında yoğun enerjiler var. Perşembe günü işinizle ilgili yeni bir eğitime başlamaya karar verebilirsiniz. Hafta sonu ise çocuklarınızla ilgili konular öne çıkıyor. Cumartesi günü enerjileri kolay değil, dikkat etmeniz gerekebilir. İçsel anlamda patlamaya hazır gergin bir enerjide olabilirsiniz. Hepinize iyi ve bol bereketli bir hafta dilerim.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlaklar, 31 Mayıs haftasına girişte parasal kazanımlarınıza oldukça fazla odaklanabilirsiniz. Salı günü görüşmeleriniz adına uygun olabilir. Çarşamba günü Venüs sizin karşıt burcunuz olan Yengeç burcuna geçecek. Özel ilişkileriniz sizin için önem kazanmaya başlayacak. Aynı zamanda bu hafta ile birlikte parasal kazanımlarınızı arttıracak yeni projelere imza atabilirsiniz ve bilhassa cuma günü bir kadından önemli bir destek görüyor olacaksınız. Hafta sonu evinizin dekorasyonuyla ilgili birtakım düzenlemeler ve harcamalar yapmak isteyebilirsiniz. Hepinize güzel ve pozitif enerjilerin yoğun olduğu bir hafta dilerim.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kovalar, 31 Mayıs haftasına Ay sizin burcunuzda ilerliyorken başlıyor olacağız. Hafta başında otorite figürleriniz ile aranızda önemli konuşmalar meydana gelebilir. Çarşamba günü ikili ilişkilerinizde gerginliklere dikkat. Partnerinizle aniden gerilebilirsiniz. Hafta ortasında kendinizle ilgili önemli ve yenilikçi bir karara imza atabilirsiniz. Parasal anlamda perşembe günü etrafınızdaki kişilerle birtakım görüşmeleriniz ve tartışmalarınız olabilir. Hafta sonuna doğru Ay Koç burcunda ilerliyorken kardeşlerinizle ilgili uğraşılarınız yoğun olabilir. Hafta sonu ise yakın çevreniz adına yeni bir eşya satın almak için bazı çalışmalar yapabilirsiniz. Hepinize güzel enerjilerin etkili olacağı güzel bir hafta dilerim.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balıklar, haftaya Ay Kova burcunda başlıyoruz. Hafta başında rüyalarınız öne çıkabilir. Hafta ortasında Ay son dördün fazında ilerliyorken konularınız da netleşiyor olacak. Çarşamba günü Venüs yengeç burcuna geçecek ve ilişkiler adına daha ciddi bir tavır içinde olacağınız bir enerjide olmaya başlayacaksınız. Perşembe günü Ay Merkür kare açısının etkisiyle birlikte sabırsız bir tavır içerisinde olabilirsiniz. Cuma günü özel ilişkileriniz açısından keyifli enerjiler var. Sevdiğiniz birinden güzel bir destek görebilirsiniz. Cumartesi günü Mars ile Plüton arasındaki etkileşim içsel anlamda gerginlikleri hayatınıza getirebilir. Hepinize güzel enerjilerin aktif olduğu bir hafta dilerim.

YENİ BİR İŞ BAŞLATMAMAMIZ GEREKEN ZAMANLAR

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

31 MAYIS - 6 HAZİRAN 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

Ay'ın boşluğa girme zamanı Ay'ın boşluktan çıkma zamanı

31 Mayıs 2021 23.10 01 Haziran 2021 08.49

03 Haziran 2021 18.15 03 Haziran 2021 21.38

06 Haziran 2021 02.12 06 Haziran 2021 09.22

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'