• $32,387
  • 35,0538
  • 2326.36
  • 9093
22 Ekim 2021 Cuma 13:55 | Son Güncelleme:

22 Ekim 2021 burç yorumları! Başak ve Koçlar şanslı gününde

22 Ekim 2021 burç yorumları! Başak ve Koçlar şanslı gününde
AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA - Astrolog Özlem Recep

22 Ekim 2021 burç yorumları Astrolog Özlem Recep tarafından kaleme alındı. 22 Ekim Cuma günü Başak burcu aşk konusunda şanslı, Koçları ise sürpriz hediye bekliyor. Günlük burç yorumları en çok merak edilen konular hakkında bilgi veriyor. İşte 22 Ekim Cuma burç yorumları...

22 Ekim 2021 burç yorumları kimler için ne ifade ediyor? 22 Ekim Cuma günü Başak burcu aşk konusunda şanslı, Koçları ise sürpriz hediye bekliyor. Oğlakların sağlığına dikkat etmesi gerekiyor. Günlük burç yorumları kararlarınızı etkileyebilir. İşte 22 Ekim Cuma burç yorumları...

KOÇ BURCU (21 MART- 20 NİSAN)

Sevdiğiniz kişilerden alacağınız destek bugün muazzam. Ufak arkadaş gruplarınız içinden sürpriz haber ve hediyeler kalbinizin içinde mutluluk oluşturabilir. İş konusunda yeni atılım bekleyenler sürpriz gelişmelere hazır olmalı, Ay büyürken yeni iş fırsatları kapınızı çalabilir.

BOĞA BURCU (21 NİSAN- 20 MAYIS)

Bugün niyetleriniz karşılığında ödüllendirilebilir veya eleştiriye uğrayabilirsiniz. İş hayatınızda temkinli adımlarla ilerlemeli ve olası değişiklikler karşısında kendinizi güçlendirmelisiniz.. Ruhsal anlamda kendini tek başına hissedenler gelebilecek arkadaşlık tekliflerine kapılarını açabilir.

İKİZLER BURCU (21 MAYIS- 20 HAZİRAN)

İş ortaklarınızdan gelen güzel haberler karşısında büyüyen Ay fazı ile şimdi çalışma vakti. İlahi anlamda destek alacağınız bir süreçten geçiyorsunuz. Günün sıkıntılı yanı, aşırı para harcamalarınıza biraz dikkat edebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU (21 HAZİRAN- 22 TEMMUZ)

Sevdiğiniz kişiden değer göreceğiniz harika bir gün.. Gün içerisinde arkadaşlarınızdan gelecek haberler karşısında ruhunuz biraz sıkılsa da kendi özel hayatınıza odaklanmanız enerjinizi toparlayacaktır. Eder mi değer mi dedikleriniz kapınızı çalmak üzere.. Kendi gücünüzü toplamalısınız.

ASLAN BURCU (23 TEMMUZ- 22 AĞUSTOS)

Aile büyükleriniz veya çocuklarınız sizin desteğinize ihtiyacı olan bir döngüden geçiyor olabilir. Eşiniz ile problemlerinizi konuşarak halledemediğiniz bir süreçten geçiyor olabilirsiniz, günlük tartışmalar ruhunuzu sıkıyorsa evlilik danışmanından büyüyen Ay fazı ile rehberlik almayı deneyimleyebilirsiniz.

BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS- 22 EYLÜL)

Aşk ve sevgi ilişkilerinizden yana şanslı bir gündesiniz. Uzunca zamandır üzüldüğünüz pek çok konunun artık çözümleneceği günlerden geçiyorsunuz. Kalbi boş olan kişiler arkadaş ortamlarından gelebilecek şok itiraflara bugün kalplerini açabilir.

TERAZİ BURCU (23 EYLÜL- 22 EKİM)

Bugün güvendiğiniz, ortaklık kurduğunuz kişinin başka gizli düşünceleri sizi ruhsal anlamda yorabilir. Bazı konularda tek başınıza ilerlemeniz gerektiğini anlamaya başlamış olabilirsiniz. Ailenizden veya iş yeri yöneticilerinizden görebileceğiniz eleştirileri kalbinizde çok büyütmemelisiniz.

AKREP BURCU (24 EKİM- 21 KASIM)

Bugün kendinizi anlatırken biraz daha keskin ifadeler ve sert sözcükler kullanmayı tercih edebilirsiniz. Beraber yaşadığınız kişiler ve çalışma arkadaşlarınız bu durumdan biraz zorlanabilir. Para kazanmanıza yardımcı olacak yeni iş teklifleri veya projeler gündeminize gelmek üzere. Şans sizinle birlikte.

YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Çocuğunuzun hayatında başlayacak yeni güzellikler size destek verirken, ruhsal anlamda onunla ilgilenmek hem size hem de ona çok iyi gelecek. Kalbi boş kişiler için size hayranlık duyan bir kişiyi bugün fark edebilir ve ilerleyen günlerde size kalbini açmasına şaşırabilirsiniz.

OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 19 OCAK)

İç dünyanızda yaşattığınız korkularınızın azaldığı şahane bir gün. Büyük iş planlarınızın akışta ilerlemesi ruhsal anlamda size çok iyi gelecek. Ancak gökyüzünün bir etkisi var ki olası sağlık kontrolleriniz varsa ihmal etmeyiniz.

KOVA BURCU (20 OCAK - 18 ŞUBAT)

Hobinizi işe çevirmek belki de eğitimler vermek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Bugün hayatınızda otorite olan kişilerden destek görebilir veya önümüzdeki günlerde onların desteğini almak için konuşmalar yapabilirsiniz.

BALIK BURCU (19 ŞUBAT - 20 MART)

Evinizin içinde eşinizden destek alacağınız enerjiler akışta olurken, uzunca zamandır birbirinizle yaşadığınız sıkıntılara bir son verip, hayallerinize odaklanabilirsiniz. Arkadaş ortamınızdan aldığınız sürpriz haberler gün içerisinde sizi çok mutlu edecek.

Akraba ortamında nefret edilen 7 soru

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi