• $32,3481
  • 35,1209
  • 2302.38
  • 9079.97
29 Aralık 2021 Çarşamba 09:07 | Son Güncelleme:

2022'ye sayılı günler kala burçlara müjde! Jüpiter Balık burcuna geçiyor

2022'ye sayılı günler kala burçlara müjde! Jüpiter Balık burcuna geçiyor
AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA - Astrolog Özlem Recep

2022'ye sayılı günler kala burçlara müjde! Jüpiter Balık burcuna geçiyor. İlahi yardımların beklendiği bugünlerde dua etmek önemli. 29 Aralık 2021 - 11 Mayıs 2022 ve 28 Ekim 2022 - 19 Aralık 2022 aralığında Jüpiter Balık burcunda bizlerle olacak. Aşk ve sevgi bolluğunun dikkat çektiği kritik günlerde sevginize sahip çıkın. Peki Jüpiter'in geçişi burçlarda hangi etkilere neden oluyor? İşte cevabı...

Jüpiter Balık burcunda şans, fırsat, bolluk, yaratıcının yardımının her birimize dokunacağı, insanların manevi duygularının daha ön planda olacağı, ruhumuzun spirituel yeteneklerinin artacağı ve bilinçdışımızdaki psikolojik sıkıntıların çözümü için şifa bulacağımız önemli bir döngüyü temsil etmektedir. Peki Jüpiter'in geçişi burçlarda hangi etkilere neden oluyor? İşte cevabı...

JÜPİTER BALIK BURCUNA GEÇİYOR

Aşk ve sevgi konularında sonu evlilikle sonuçlanacak ilişkiler Nisan - Haziran arasında kadersel karşılaşmalar ya da uzunca süredir birlikteliğiniz varsa sürpiz şekilde nikah masasına oturacağınız etkiler söz konusu olacak.

Yaratıcının yardımı diye tekrar belirtiyorum ve altını çiziyorum ancak sevgiyi, merhameti, şefkati unutanları ilerleyen zamanlarda bekleyen sınavların oluştuğu bir dönem de var diyebiliriz. Yukarıya güvenip kendi hakkımıza da sahip çıkmamız gereken önemli bir dönemden geçmekteyiz. Kendimize acıyarak ve kurban olarak değil, ilahi yardıma güvenerek Hakkımızı Yaradana emanet etmemiz gereken önemli bir dönemden geçmekteyiz, geçeceğiz...

Mayıs - Ağustos 2021 ayları arasında, 2008 - 2010, 1994 - 1995 yılları arasında zorlandığımız konularla ilgili umulmadık hediyeler alacağız. Mesela bunlar neler olabilir? 2010 yılında kariyer hayatınızda zorlandığınız hatta belki yeni başlayan bir maceranın içerisinde olabilirsiniz, şimdi zirveye çıkacak olabilirsiniz. Finansal anlamda bir kayıp yaşamış olabilirsiniz, şimdi önemli bir miras elinize geçebilir, ya da aşk konularında ah o olmazsa olmaz sevgi konularında büyük bir ayrılık yaşamışsınızdır şimdi hayatımın ikinci baharını şansını yaşıyorum diyebileceğiniz önemli bir dönemin içinde kendinizi bulabilirsiniz.

Jüpiter Balık döneminde hayvanlara yardım, ailemizdeki yaşlılara daha fazla özen, şehit aileleri ve kapalı alanlarda olan kimsesizlere ne kadar fazla elimizi uzatırsak, manevi güçte sizinle birlikte olacaktır.

Jüpiter Balık dönemi insanlık için bir umut dönemidir ancak esas etkilerini sene sonu ile birlikte gösterecektir. Corona salgını açısından yeni ilaçların çıkmasıyla ilgili hazırlıkların hız kazanacağı, bununla birlikte şeker hastalığı, kanser tedavileri ve organ nakilleri için de umut vaad eden yeni gelişmelerin olacağı bir dönemi simgelemektedir. Sınavı ise suyun sınavıdır. Büyük sel ve su baskınları, tüm dünyayı etkisi altına alacak tsunami felaketlerine de açık bir süreçteyiz. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte finans açısından petrol, ilaç, kimya, bakır ve altın kazandıracaktır. Burçların şanslı olduğu alanlar neler peki? Merak ediyorsunuz değil mi öyleyse anlatmaya başlıyorum.

BURÇLARA MÜJDELER

Koç: Görünmeyen ellerle korunduğunuz özel bir döngünün içerisindesiniz. Aile büyüklerinizin yardımını daha fazla hissettiğiniz, önemli bir sağlık sıkıntısı, iş yerinizde belirsizlik, finansal kayıplar yaşıyorsanız, pek çoğunun kendiliğinden çözüm yolları bulduğu bir süreç sizinle birlikte olacak. Gizli düşmanlarınıza karşı zafer sizinle olacak. Hayatınızda sizi geriye çeken ilişkiler biterken, kadersel sevgiyi ve aşkı yakalayacaksınız.

Boğa: Hayalleriniz gerçekleşiyor.. Bol bol dua ve dileklerde bulunun, hem kendinizi göstereceksiniz hem de iş ve aşkta kalbiniz sımsıcacık olacak hem de uzunca süredir hayal kırıklığına uğradığınız ilişkiler yerine sizi hak eden biri gelecek. Kalabalık arkadaş grupları, eğitim ve öğretim sırasında gruplarla birlikte pek çok etkinliğe katılacaksınız. Bazı Boğa burçları bebek sahibi olacak.

İkizler: İş konusunda zirvedeyim, bu işin Kralı, Kraliçesi benim diyeceksiniz. Belirsiz iş konuları ve boşa çektiğiniz kürekleri İlahi sistem ödüllerini veriyor olacak. Haydi bakalım çok çalıştın belki işinden gücünden oldu al sana fırsat bunu güzel değerlendir diyecek. Buradaki tek tehlike disipline olmayıp nasılsa iş geliyor demek, hayır daha da fazla sarılın işinize gücünüze yükseliş sizinle. Bazı İkizler Burcu da ev sahibi olacak.

Yengeç: Aşktan ne haber Yengeç Burcu, aşkı yaşarken bu kişi acaba uzak yerlerden mi yoksa üniversite, devlet ya da medyada çalışan bir yerde çalışıyor da tesadüfen mi karşılaşacaksınız? Hukuki anlamda haklarınızı alacaksınız. Vatandaşlık ve devletle ilgili başvurularda şans sizinle olacak. Eğitim ve öğretim konularında başarı sizinle olurken, medyanın içindeki Yengeç burçları isminden söz ettirecek. Bol bol uzak seyahatler yapılacak.

Aslan: Miras, gayrimenkul, eşinizin- ortağınızın finansal konularının rahatlayacağı, uygun fiyata banka kredileri ile atılım yapmak isteyenlerin şanslı olacağı bir döngüyü yaşayacaksınız. Hukuksal anlamda alacaklı olduğunuz maddi değerler açısından da sürpiz hak kazanımları yaşayacaksınız. Jüpiter Balık döngüsü içerisinde medyumik yetenekleriniz inanınlmaz şekilde artacak, rüyalarınız ve eş zamanlıklar bir bir çıkacak.

Başak: Evleniyorsunuz... Uzunca zamandır kalbi boş olanlar, sürpiz şekilde nikah masasına oturacak. Hali hazırda evliyseniz peki ne mi olacak o zaman ev sahibi olabileceğiniz şahane bir döngünün içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Şans ve bereket sizinle olacak. Çevreniz genişleyecek, yaptığınız işle ilgili pek çok kişiyle diyalog halinde olacaksınız ve isminizden söz ettireceksiniz.

Terazi: Yeni bir evcil hayvan alabilirsiniz. Çalışma hayatınızda atılım yapacağınız yeni projeler ses getirecek gibi görünüyor. Sağlığınızla ilgili rahatladığınız bir süreçten geçerken, şeker hastalığına karşı azıcık yine de dikkatli olmanız gerektiğini bir kez daha uyarmadan edemeyeceğim. İş yerinizde çalışma arkadaşlarınızdan yana oldukça şanslı olacaksınız. Çok çalışacak ancak fazlasıyla getirisini alacağınız özel bir döngü sizi bekliyor diyebilirisiz.

Akrep: Aşk geliyor, aşkkk... Kalbiniz sımsıcacık olacak. Çürümüş ilişkiler krizlerle birlikte bitip giderken, kalbinizi ısıtacak yeni bir aşk geliyor olacak. Bir kısmınız sürpiz şekilde bu aşkla birlikte nikah masasına oturacak ve mutluluğu yakalacak. Çocuklarınız bulunuyorsa onların hayatında gelişecek güzellikler de sizi oldukça mutlu edecek gibi görünüyor.

Yay: Sürpiz şekilde hamile kalmaya hazırlıklı olun derim, bir kısmınız bebek bekleyecek.. Özellikle tedavi görüyorsanız ve kayıplarla karşılaştıysanız üzülmeyin bebek geliyor. Bazı Yay burçları ev sahibi olacak bu süreç içerisinde. Çalışma hayatınızdaki belirsizlikler yerine daha rahat iş potansiyelleriyle birlikte çalışmak isteyeceksiniz.

Oğlak: İş hayatınızda size kar getirecek yeni sözleşmeler imzalayacaksınız. Taşınma ve kısa seyahatler gündeminizde olacak. Kardeşlerinizin hayatında sürpriz yaşanılacak güzellikler bulunuyor. İnternet, eğitim ya da kısa bir yolculuk sırasında karşılaştığınız biriyle aşkı yakalayabilirsiniz. Yeni bir otomobil alabilirsiniz.

Kova: Para, para, para diyorum sizin için, parasal kaynaklarınız artıyor ve sıkıntılı süreçleriniz bitiyor. Umulmadık projeler kapınızda, yabancılardan destek göreceksiniz. Askıda kalmış olan iş konuları çözüme ulaşacak ve size maddi anlamda kapılar tek tek açılacak. Aşk ve sevgi ilişkilerindeyse değer görmenin tadını sonuna kadar çıkaracaksınız.

Balık: Kendinizi sahnede göstereceğiniz muazzam enerjiler sizinle birlikte olacak. Senenin en şanslı burcu Balık burçları, ilahi anlamda desteklenirken, gönüllerinden geçenler bir bir gerçek olacak. Düşüncelerinizi adeta evrenden mıknatıs gibi çekme durumunuz bulunuyor, nelere niyet ettiğinize dikkat edin derim. Bu süreç içerisinde iş ve kariyer konuları yoluna giriyor ve aşk konusundaysa değer göreceğiniz enerjiler sizinle olacak. Bazı Balık burçları nikah masasına oturacak. Bazılarıysa ev sahibi olacak.

En sinsi 3 burç

Kalp ağrısı çeken 3 burç

Seçtiğiniz gelinliğe göre evlenme yaşınızı söylüyoruz

Tek soruda burcunun zayıf noktası ne?

2022'de kalbi boş olanları bekleyen müjde

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'