• $32,3807
  • 35,065
  • 2326.23
  • 9142.4
16 Kasım 2021 Salı 12:21 | Son Güncelleme:

16 Kasım 2021 burç yorumları! Burçlarda dikkat çeken 2 konu: Sağlık ve kariyer

16 Kasım 2021 burç yorumları! Burçlarda dikkat çeken 2 konu: Sağlık ve kariyer
AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA - Astrolog Özlem Recep

16 Kasım 2021 burç yorumları iç dünyanızı ortaya çıkarıyor. Peki, günlük burç yorumları kimler için ne ifade ediyor? 16 Kasım Salı günü Koç burcu yolculuklarla ilgilenebilir, İkizler burcu kendini bir aşk hikâyesinde bulabilir. Kova burcunu sağlık konuları bekliyor. İşte 16 Kasım 2021 burç yorumları...

16 Kasım 2021 burç yorumları hayatın farklı alanlarında merak ediliyor. 16 Kasım Salı günü Koç burcu yolculuklarla ilgilenebilir, İkizler burcu kendini bir aşk hikâyesinde bulabilir. İşte 16 Kasım koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu yorumu...

KOÇ: Taşınma ve yolculukla ilgili planlarınızın olduğu bir gündesiniz. Eşyalarınız ve evcil hayvanınızın çıkardığı sorunlar tarafından yoruluyor olabilirsiniz. Karar veremediğiniz zihninizden geçen konular aktifken, bazen konfor alanından çıkmanın ruhunuza iyi geleceğini unutmamanızı tavsiye edebilirim.

BOĞA: Parasal konularda daha dengede olunabilecek olan bir gün. Eskiden borç para verip alamadığınız kişilerle karşılaşma ve bu paranın size teslim edilmesiyle ilgili konuşmalar yapmanız mümkün. Öğleden sonra kendi iç dünyanızda daha değerli ve mutlu hissedeceğiniz bir güne gireceksiniz. Aşk hayatınızdaki karışıklıklarla ruhunuzu sıkmayın.

İKİZLER: Pek çok kişiye yardım etme ve karşılığında da yardım göreceğiniz güzel enerjiler sizinle birlikte olacak. Geçmişlerden gelen bir aşk hikâyesinden haber alma ya da arkadaşları tarafından size haber göndermesiyle karşılaşabilirsiniz. Tamam mı devam mı kararından önce biraz sakin düşünmek önemli.

YENGEÇ: Kendi iç dünyanızda düne göre daha mantıklı kararlar verecek ve daha huzurlu hissedebileceksiniz. Sağlıkla ilgili bir durum yaşıyorsanız toparlanacağınız bir süreci yaşıyorsunuz. Bugün ilahi yardımlar sizinle sevgili Yengeçler, arkanıza yaslanın ve tadını çıkarın derim.

ASLAN: Gün içerisinde zihnen daha mutlu hissedeceğiniz bir günü temsil ediyor. Arkadaş gruplarınız arasında yardıma ihtiyacı olan kadınlara destek ve yardım etmeniz sizi mutlu edecek ve hayallerinize kavuşmanıza destek verecek olabilir. Uzun süredir tanıdığınız birinin gizli bir hayranlığını itiraf etmesi içsel anlamda sizi mutlu ederken, hemen karar vermemek önemli diyorum.

BAŞAK: Kariyer konusunda dün gerildiğiniz pek çok konunun gün içerisinde çözüm bulması önemli. Projelerinizi yakın arkadaşlarınızla paylaşmayınız, enerjisi bozuluyor olabilir. Gün içerisinde alacağınız yardımlar sizi mutlu ederken, kardeşlerinizle ilgilenmeyi ihmal etmeyin derim.

TERAZİ: Yüksek eğitim, proje sunumunun toparlanması, hukuksal girişimler için güzel bir gün. Her ne kadar gökyüzü sizi desteklese de kendinizi yanlış ifade edebilme ya da olayları yanlış aksettirebilme ihtimaliniz bulunuyor. Arkadaşlarınız ya da avukatlarınızdan destek almak önemli.

AKREP: İç dünyanızda sevdiğiniz kişiyle geçmişi değerlendirirken, bir yandan da birbirinize kenetlenmek isteyeceksiniz. Geçmişte yaşanılan haksızlıklar, sağlık problemleri ve bazı sırlar ortaya dökülebilir. Gizli düşmanlara oldukça dikkat edin derim.

YAY: Eşinizin ailesinden ya da çevresinden sizin ihtiyacınız olan herhangi bir konudan dolayı yardımınıza koşmak isteyenler olabilir. Eşinizle yeni bir ev ya da eskiden yaşadığınız bir memlekete gitme hayali kuruyor olabilirsiniz. Ortaklar ve dostlardan yana da gün içerisinde yüzünüz gülecek gibi görünüyor.

OĞLAK: İş hayatınızla ilgili bazı konular gündeminizde olurken, sizden büyük olan aile bireylerinin rahatsızlığı ya da yöneticilerinizle gerilmeniz mümkün. Hukuksal konular gündeminize gelebilir, sözleşme ve söylemlerinize dikkat.

KOVA: Akrabalarınızın sağlıksal problemleri ya da ameliyatları gündemde olabilir. Kendi iç dünyanızda bu durum sizin yorulmanıza sebep olabilir. Yurtdışı ve yabancılardan gelebilecek desteklere gün içerisinde açık olduğunuz bir süreci de yaşıyor olabilirsiniz. Kalbinizi dolduran gücünüzü sevdiğiniz kişiden alacağınız etkiler altındasınız. Geçmiş mi yoksa yeni bir sayfa mı zihninizi kurcalarken, hemen karar vermemek önemli.

BALIK: Anneniz ve anne soyundan gelen yakın akrabalarınızdan destek alacağınız özel bir gün. Küslükler barışılabilir, geçmişten kalan konular masaya yatırılabilir ancak hepsi için güzel temalar sizinle olacak gibi görünüyor. Gün içerisinde evinizle ilgilenmek, yarım kalan tamirler ya da evinizi döşemekle ilgili girişimlerde bulunuyor olabilirsiniz. Borçlanmamaya dikkat.

Boğa burcu Ay tutulması kimlere şans getirecek?

Aslan burcunun çekilmez 3 özelliği

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi