• $32,3237
  • 35,1191
  • 2305.95
  • 9079.97
14 Ocak 2022 Cuma 11:09 | Son Güncelleme:

14 Ocak 2022-04 Şubat 2022 Merkür retrosunun burçlara etkileri

14 Ocak 2022-04 Şubat 2022 Merkür retrosunun burçlara etkileri
AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA - Astrolog Özlem Recep

14 Ocak 2022 4 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek Merkür retrosu kapıda. Retronun burçlara etkileri merak ediliyor. İşin uzmanlarına göre trafik kazalarına, elektronik cihazlarda gerçekleşecek hasarlara dikkat etmeli. Peki merkür retrosunun burçlara geri dönüşleri nasıl olacak? İşte yanıtı...

14 Ocak 2022-04 Şubat 2022 Merkür retrosunun burçlara etkileri

Retro denilince herkes bir miktar duruyor. Yarın gerçekleşecek olan Merkür retrosunun etkileri ise merak ediliyor. Merkür retrosunun İkizlere etkisi yeni başlangıçlar olabilir. Peki merkür retrosunun burçlara geri dönüşleri nasıl olacak? İşte yanıtı...

Son bir haftadır eski yakın arkadaşlarınızdan geri dönüşler, sohbetler başlamış olmalı. Mayıs ve Ekim 2021 aylarında yarım kalan konular şimdi gündemimizde.. Retro dönemlerinde yeni başlangıçlar yapmak yerine yarım kalan işleri bitirmek oldukça önemlidir. Yaptığınız her ne varsa bir kez daha gözden geçirmelisiniz.

MERKÜR RETROSUNUN BURÇLARA ETKİLERİ

Dikkat etmeniz gerekenler;

⚡ Trafikte araç kullanırken

⚡ İletişim kazalarına

⚡ Evrakların kontrolüne

⚡Ani hareketlerle yapılan kazalara

⚡İnternet alışveriş sırasında dolandırılmalara

⚡Elektronik aletlerde oluşacak hasarlar

⚡ Kripto paralar ve yatırımlarınıza

⚡Banka hesaplarına

⚡ Çocuklarınızı tanımadığınız kişilere emanet etmeyin!

⚡Sudan gelecek tehlikelere

⚡Aldığınız uçak biletinin tarihini kontrol edin.

⚡Uçak kazalarına

⚡Kemik, deri, cilt hastalıkları birden ortaya çıkacaktır.

⚡Sapkınlıklara

Ekstra dikkat!!!

RETRO ETKİLERİ

Burç bazında peki nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Hepsini sizin için değerlendirdim.

Koçlar: Sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınıza, yatırımlarınıza, elektrik elektronik aletlerinde eğer şuan arıza var ise bunu şimdiden ertelemeden biran önce çözümlemeniz gerekir.

Boğalar: Özellikle iş yerinde retro öncesi kayıtlarınızı yedeklemeniz karşınıza çıkacak sorunların önüne geçmesine neden olabilir. Baba ile ilgili kapatmadığınız bir konu var ise gündemimizde bu konu eklenebilir. Uzun süredir iş yerinizde zaten bir sıkışma baskılanma yaşarken birde üzerine merkür retrosunun eklenmesiyle kapanmayan konuları tekrar önünüze getirecektir. Ani tepki vermemeye dikkat edin.

İkizler: Yurtdışı, eğitim, gündemimizde olan davalar, kayınvalide , dini ve felsefi konularla ilgili tamamlanmamış konuları önünüze getirecektir. Bu alanlarla alakalı herhangi bir yeni başlangıç yapmak yerine var olan konuları tamamlamanız sizin daha rahat etmenize sebep olabilir. Örneğin üniversite öğrencisi kişi üzerinde zaten çalıştığı bir konunun üzerine gitmesi faydasına olacaktır.

Yengeç: Kredi borçları, ödenmeyen vergilere dikkat etmeli ve kendinize uygun yol haritası hazırlamanız olası aksilikleri üstesinden gelsenize yardımcı olacaktır. Arkanızdan düşmanlık yapanlara dikkat edin.

Aslan: Eşiniz ile iletişiminizde ve ortaklı işlerde kendinizi yanlış ifade edebilir yanlış anlayabilir ve anlayabilirsiniz , kısıtlanmış baskı altında hissedebilirsiniz. Açık düşmanlara dikkat etmeniz gereken bir süreç içerindesiniz. Her şeyinizi herkesle paylaşamamak sizin hayrınıza olacaktır.

Başak: Günlük hayatımızdaki koşturmaca dikkat , sağlığınız etkilenebilir , evcil hayvanlarının var ise kontrollerini yaptırmayı unutmayın. Kemiklere, dişlerde sağlık sorunu yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlıklara dikkat etmelisiniz.

Terazi: Eski aşklardan , görüşmediğimiz yakın arkadaşlarınızdan geri dönüşler alabilirsiniz. Uzun zamandır hamile kalmak isteyip kalamayanlar içinde hazırlık döngüsü diyebiliriz , doktor kontrolünde olmanız sizin için ayrıca önemli. Bitiremediğiniz projeler var ise tamamlamak için uygun zaman.

Akrep: Gündem maddeniz aile, özellikle anne ile ilgili yarım kalan her ne var ise beraber vakit geçirip sorunlarınızı çözmek için şahane bir fırsat. Sağlık kontrollerini yaptırmayı unutmayın, eskiden berber keyif aldığınız ama zaman içinde hobileri gün yüzüne çıkarmak keyifli olacaktır. Eğer aile temelleri sağlam değilse bitişler yaşanabilir.

Yay: Elektrik ve elektronik cihazlarında arızalar çıkabilir. Bunun dışında kardeşler, yakın arkadaşlarınız, yakın akrabalarınızla vakit geçirip eskiye dönüp sohbetler gerçekleştirebilirsiniz. Yakın seyahatleri gündemimizde olacaktır. Eğitim, mahkeme , kayınvalideniz ile ilgi konularda gündem maddeniz arasında, iletişim kazalarına dikkat edin ,kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, dikkat dağınıklığı kazalara yol açabilir.

Oğlak: Maddi manevi değerlerinizi sınayacak , bu dönemde borç vermemeye dikkat edin. Eğer gündemimizde mirasla alakalı bir dava süreci var ise haberler alabilirsiniz. Harcamalarınızı yaparken kendi içinizde hesabınızı yapın ki sonra çok borçlanmayın. Bunun dışında İnternet alışverişlerinde bilmediğiniz güvenmediğiniz yerlerden alışveriş yapmamaya dikkat edin.

Kova: Konu tamamen kendinizsiniz, hem Venüs retrosu üzerine Merkür retrosu ile birlikte kendinizi değersiz ve kendinizi anlatamama gibi durumlar yaşayabilirsiniz. Biricik ve teksiniz . Birilerinin düşüncesini üzerinize yapıştırmayın ve bu dönüşüm sürecinde derslerinizi alıp yolunuza devam edin. Gitmesi gereken her ne varsa tutunmaktan vazgeçin. Sizi hak etmiyor demek ki

Balık: İçe dönüş ve maneviyat sizin için bu dönemde önemli. Hayatınız ile ilgili sorgulamaya çoktan geçtiniz bile , bu dönemde konuyu tekrar masaya yatırıp değerlerinizi sorguluyor olabilirsiniz. Arkanızdan çevrilen işlere dikkat edin ve herkesle her şeyi paylaşmayın. İçinden çıkamadığınız konularla alakalı destek almaktan çekinmeyin.

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'