• $32,3818
  • 35,0771
  • 2326.18
  • 9138.22
14 Kasım 2020 Cumartesi 23:11 | Son Güncelleme:

Burcunuz sizlere neler söylüyor? Günlük burç yorumları 15 Kasım 2020!

Burcunuz sizlere neler söylüyor" Günlük burç yorumları 15 Kasım 2020!
AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA - Astrolog Ceylin Çelebi

15 Kasım 2020 burç yorumları ne ifade ediyor? Akrep burcundaki yeni ay burçlarda önemli gelişmelere neden olacak. Terazi burcu parasal yönden etkilenirken, Akrep burcunu ailevi destekler mutlu edecek. İşte 15 Kasım Pazar burç yorumları...

Günlük burç yorumları Akrep burcundaki yeni ayın etkisiyle yeniliklere dikkat çekiyor. 15 Kasım 2020 burç yorumları parasal kazanımlara, aşka ve ailevi destekleri ön plana çıkarıyor. Pazar günü Terazi burcu parasal yönden, Akrep burcunu ailevi destekler mutlu edecek. Yengeç burcu için aşk zamanı. Balık burcu ise yüksek eğitime başlayabilir. İşte en güncel yorumlarla 15 Kasım koç, boğa, akrep, ikizler, aslan, başak, kova, balık ve oğlak burcu yorumu...

15 KASIM KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 15 Kasım Pazar günü Ay saat 08.07’de Akrep burcunun 23 derecesinde önemli bir yeni ay var. Hisseli kazanımların, başkasından elde ettiğin gelirin ile ilgili konularda yenilikler hayatında meydana gelebilir.

15 KASIM BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Bugün gerçekleşecek Akrep yeni ayı ikili ilişkilerinde önemli gelişmeleri de beraberinde getiriyor olacak. Uzun soluklu bir ilişkin varsa bu ay ilişkini ciddi boyutlara taşıyabilirsin.

15 KASIM İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: 15 Kasım tarihindeki yeni ay çalışma alanların ve günlük rutin işlerinle alakalı olarak hayatında önemli gelişmeleri tetikliyor olacak. Ne zamandır çalışma ortamında yenilikler yapmayı düşünüyorsan ihtiyaç duyduğun finansal desteği bulabilirsin.

15 KASIM YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Akrep burcunda bugün saat 08.07’de bir yeni ay meydana gelecek. Çocuklar ve aşk hayatını etkileyecek olan yeni ay sürecinde bir arkadaşından destek görebilirsin.

15 KASIM ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN: 15 Kasım tarihli yeniay ile birlikte yeni bir alabilir, evini satmayı planlıyorsan olumlu geri dönüşler yaşayabilirsin. Aynı zamanda çalışanlarından da destekler görüyorsun.

15 KASIM BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK: Akrep yeniayı kısa seyahatlerinle ilgili konularında seni etkiliyor olacak. Yeni bir araç satın almayı düşünüyorsan çocuklarının da yardımıyla amacına ulaşabilirsin. 

15 KASIM 2020 BURÇ YORUMLARININ DEVAMI İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIN

Pazar günü yeniliklere hazır olun! 15 Kasım burç yorumları

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi