• $32,387
  • 35,0538
  • 2326.36
  • 9093
14 Eylül 2021 Salı 11:27 | Son Güncelleme:

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? Yasak Elma Kumru Yıldırım kimdir?

Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı" Yasak Elma Kumru Yıldırım kimdir"

Fox Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma bu akşam yeni sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak. Yasak Elma dizisinde yeni dönemin yeni isimleri olarak Murat Aygen, Biran Damla Yılmaz ve Yasmin Erbil öne çıkıyor. Yıldız ile Çağatay'ın arasına Biran Damla Yılmaz'ın canlandıracağı Kumru karakteri girecek. Yasak Elma Kumru Yıldırım kimdir? Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? gibi soruların yanıtları ise tüm dizi takipçileri tarafından merak konusu oldu.

Baraj dizisinde canlandırdığı Nehir karakteri ile büyük beğeni toplayan Biran Damla Yılmaz yeni sezonda Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Yasak Elma'nın yeni sezonunda Yıldız ile Çağatay'ın arasına Biran Damla Yılmaz'ın canlandıracağı Kumru karakteri girecek. Peki, Yasak Elma Kumru Yıldırım kimdir? Yasak Elma'nın Kumru'su Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, aslen nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte tüm merak edilenler...

YASAK ELMA KUMRU YILDIRIM KİMDİR?

Yasak Elma dizisinde Çağatay yeni sezonun öne çıkan karakteri olacak. Yıldız ile Çağatay'ın arasına Biran Damla Yılmaz'ın canlandıracağı Kumru karakteri girecek.

Yasak Elma 111. bölüm izle tek parça! Yasak Elma yeni sezon ilk bölüm kesintisiz, full izle!

BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Konservatuar eğitimi alan Biran Damla Yılmaz, kameralar karşısına ilk olarak 2014 yılında yayınlanan Yasak dizisinde canlandırdığı Esma karakteri ile çıkmıştır.

Beyaz Yalan, Çılgın Dersane: Ada, Kırgın Çiçekler, Mucize 2 Aşk gibi yapımlarda rol alan Biran Damla Yılmaz, Atv ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ceylan karakterine hayat vermiştir. Biran Damla Yılmaz özellikle Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Eylül karakteriyle tanındı. Ünlü oyuncu son olarak Baraj dizisinde Nehir karakterini canlandırdı.

YER ALDIĞI DİZİLER

Muhteşem Yüzyıl- Cariye

Yasak - Esma

Beyaz Yalan -Nesrin

Kırgın Çiçekler- Eylül

Canevim- Ceylan

Baraj-Nehir

  • Yasak Elma Kumru kimdir
  • Yasak Elma Kumru Yıldırım kim
  • yasak elma Biran Damla Yılmaz
  • Biran Damla Yılmaz kimdir
  • Biran Damla Yılmaz kaç yaşında
  • Biran Damla Yılmaz aslen nereli
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi