• $32,3876
  • 35,089
  • 2326.47
  • 9078.83
29 Eylül 2020 Salı 09:21 | Son Güncelleme:

Yasak Elma 78. son bölümde neler oldu? Yasak Elma 79. bölüm fragmanı yayında!

Yasak Elma 78. son bölümde neler oldu" Yasak Elma 79. bölüm fragmanı yayında!

Yasak Elma 78. bölümü ile dün akşam FOX TV ekranlarındaydı. Saat 20.00'da başlayacak olan dizide yine heyecanlı dakikalar izleyici bekliyor. Yasak Elma 78. bölümde Yıldız'ın yalıya taşındığı gece Halit'in Kerim'i çağırması, Halit ve Yıldız'ın arasında gerginliğe sebep oldu. Yasak Elma 79. bölüm fragmanı bu hafta yaşanacak heyecanlı sahnelerin bir sonraki bölümdeki akıbetlerini belirleyecek.

Yasak Elma her hafta pazartesi akşamları FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Saat 20.00'da izleyici ile buluşan dizi sıkı bir hayran kitlesine sahip. Geçen hafta Yasak Elma'da Asuman’ın Halit’le yaptığı konuşma Şahika’nın işine yaradı. Yıldız neye uğradığını şaşırırken, evde Lila ve Yiğit’in evlenecek olmasının telaşı yaşandı. Yasak Elma 79. bölüm fragmanı merakla beklenirken dün akşam yayınlanan 78. bölümde Ender’in Kaya’ya söylediği yalanın ortaya çıkması, Şahika’nın ekmeğine yağ sürdü.

YASAK ELMA 79. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yasak Elma 79. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linke tıklayarak fragmanı seyredebilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

YASAK ELMA 78. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ender’in Kaya’ya söylediği yalanın ortaya çıkması, Şahika’nın ekmeğine yağ sürer. Kaya ve Ender’i ayırmak için planına Yiğit’i de alet eder. Yıldız’ın yalıya taşındığı gece Halit’in Kerim’i çağırması, Halit ve Yıldız’ın arasında gerginliğe sebep olur.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yasak Elma 77. bölümde Asuman’ın Halit’le yaptığı konuşma Şahika’nın işine yarar. Yıldız neye uğradığını şaşırırken, evde Lila ve Yiğit’in evlenecek olmasının telaşı yaşanıyordur. Yıldız ve Kerim’in arası tam düzelecekken, Şahika’nın beklenmeyen hamlesi onları farklı bir sona doğru sürükler.

YASAK ELMA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi