• $32,3887
  • 35,0826
  • 2326.74
  • 9105.45
20 Eylül 2021 Pazartesi 09:34 | Son Güncelleme:

Yargı dizisi Ceylin kimdir? Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yargı dizisi Ceylin kimdir" Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz kimdir, kaç yaşında, nereli"

Pınar Deniz, Yargı dizisinde Ceylin karakterine hayat verecek. Kanal D'de yayınlanacak olan yapım bugün ilk kez seyirci ile buluşacak. Yargı'nın Ceylin'i, hukuk okurken babasının uğradığı haksızlık sonucu hapse girmesine isyan etmiş, kural tanımaz ve inandığı değerler uğrana savaşan bir kadın olarak çıkacak. Peki, Yargı Ceylin kimdir? Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, Kanal D'de dün akşam sevenlerinin karşısına çıktı. Kaan Urgancıoğlu ile başrollerini paylaştığı dizinin oyuncuları ve karakterleri şimdiden merak konusu oldu. Peki, Yargı Ceylin kimdir? Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz kimdir, kaç yaşında, nereli? Haberimizin içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

YARGI CEYLİN KİMDİR?

Ceylin, hukuk okurken babasının uğradığı haksızlık sonucu hapse girmesine isyan etmiş, kural tanımaz ve inandığı değer ve doğrular uğruna sınırları zorlayan, "ipten adam alır" denilen cevval bir avukat. Onun için gerçek adalete erişebilmek uğruna gidilen her yol mubahtır. Bunun için yapamayacağı bir şey yoktur. Babasının yokluğunda bütün ailesini ayakta tutmaya çabalamıştır, bir nevi hala ailenin direği gibidir. Babası Zafer'e çok düşkündür. Kız kardeşi İnci ise onun en değerlisidir, adeta gözünden sakınır.

PINAR DENİZ KİMDİR?

Deniz, 4 Kasım 1993'te Adana'da doğdu. Mardinli ve Arap kökenli bir ailenin çocuğu olarak Adana'da dünyaya geldi ve iki yaşından itibaren İstanbul, Tarabya'da büyüdü. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında yayımlanan Sil Baştan adlı dizide Evrim karakterini canlandırarak yaşadı.

Şarkıcı Murat Dalkılıç'ın Yani adlı şarkısının klibinde oynamıştır. 2016-2018 yılları arasında yayımlanan Vatanım Sensin adlı dizide Yıldız karakterini canlandırdı. 2018 yılında yayınlanan, başrolünü Berk Cankat'la paylaştığı "Bir Deli Rüzgar" dizisinde Gökçe karakterini canlandırdı. Netflix'te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırdı.

Yargı Ilgaz kimdir? Yargı'nın Ilgaz'ı Kaan Urgancıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

  • Yargı Ceylin kimdir
  • Yargının Ceylini Pınar Deniz
  • Pınar Deniz kaç yaşında
  • Pınar Deniz kimdir
  • Pınar Deniz nereli
  • Pınar Deniz sevgilisi
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi