• $32,3958
  • 35,1019
  • 2326.94
  • 9089.3
17 Şubat 2021 Çarşamba 10:11 | Son Güncelleme:

Survivor'da dün akşam kim elendi? 16 Şubat Survivor'da bu hafta adaya kim veda etti?

Survivor'da dün akşam kim elendi" 16 Şubat Survivor'da bu hafta adaya kim veda etti"

Yine çekişme dolu bir sezon ile izleyicilerini ekran başına kilitleyen Survivor'da eleme konseyi toplandı. Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmanın 16 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümde adaya veda eden açıklandı! Yarışmanın önceki bölümlerinde ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyunlarında ilk iki eleme adayı belirlenmişti. Peki, Survivor'da adaya veda eden isim kim oldu? 16 Şubat Survivor'da kim elendi?

Survivor'da adaya veda eden isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı! Her sezonuyla televizyon ekranlarında büyük bir kitleye hitap eden Survivor yine birbirinden iddialı isimler ile izleyici karşısına çıkıyor. Haftada 5 gün Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma parkur oyunları ve dokunulmazlık mücadeleleriyle sevenlerine keyifli dakikalar yaşatıyor. Yarışmanın 16 Şubat Salı akşamı yayınlanan bölümünde bir yarışmacıyı elemek üzere eleme konseyi toplandı. Peki, Bu akşam Survivor'da elenen isim kim oldu?

SURVIVOR'DA ELENEN İSİM AÇIKLANDI!

16 Şubat Salı akşamı izleyici karşısına çıkan Survivor'da eleme konseyi toplandı. Eleme potasında yer alan isimler Hayrettin, Doğan ve Çağrı oldu. Nefeslerin tutulduğu konseyde Acun Ilıcalı bu 3 yarışmacı arasından en az SMS'i alan ismi açıkladı. Survivor'da bu hafta en az SMS'i alarak adaya veda eden yarışmacı Hayrettin oldu! Hayrettin adaya veda etti...

SURVIVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Televizyon ekranlarının uzun soluklu yarışması Survivor yine heyecan dolu bir haftayı geride bıraktı. Gönüllüler takımı ile ünlüler takımı arasında oynanan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımı arasında yapılan oylamada ilk eleme adayı Doğan oldu. Daha sonra ikinci eleme oyunu ile karşı karşıya gelen takımlar kozlarını paylaştı. Gönüllüler takımının kazandığı oyun sonrası oylamaya giden ünlüler takımından Çağrı ikinci eleme adayı oldu. Toplanan eleme konseyinde Acun Ilıcalı SMS oylamasını açıkladı. Buna göre ünlüler takımından Batuhan SMS birincisi oldu ve eleme potasına Hayrettin'i gönderdi.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi