1 Temmuz 2020 Çarşamba 00:38 | Son Güncelleme:

Survivor'da elenen Nisa Bölükbaşı kimdir? Survivor Nisa kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Survivor'da elenen Nisa Bölükbaşı kimdir" Survivor Nisa kaç yaşında ve nereli" İşte merak edilenler...

Nisa Bölükbaşı Survivor yarışmacıları arasında son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Final dönemine doğru gidilen yarışmada bu hafta elenen Nisa, Sercan Yıldırım ile olan diyaloglarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Yarışmadan bu hafta elenen Nisa Bölükbaşı kimdir ve nereli? İşte Survivor 2020'nin çok konuşulan ismi Nisa Bölükbaşı hakkında merak edilen tüm detaylar!

Son zamanların en çok konuşulan ismi Nisa Bölükbaşı Survivor'a veda etti. Adı Sercan Yıldırım ile birçok kez anılan ve sosyal medyada gündem olan Bölükbaşı, bu hafta eleme potasında mücadele ediyordu. Zaman zaman eleştirilerin odağında olan yarışmacı finale kalmak için büyük performans gösterdi. Survivor 2020 yarışmacısı Nisa Bölükbaşı aslen nereli? Survivor Nisa kaç yaşında, kimdir? İşte hayatı...  

SURVIVOR NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

Survivor 2020’de son 8’e kalarak çeyrek finalde mücadele eden Nisa Bölükbaşı konuşma tarzı ve yarışmada yaşadığı bazı diyaloglar nedeniyle izleyicilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Nisa Bölükbaşı 2 Temmuz 1998 tarihinde Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag'da dünyaya geldi. 3 aylıkken önce annesiyle daha sonra yalnız yüzmeye başlayan Nisa, 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başlamıştır. Aynı yıl içinde de profesyonel kayak yapmaya davet edilen yarışmacı dağlar Prag'dan uzak olduğu için bu teklifi reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başlayan Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzmeyi bırakıp yüzme hocası oldu fakat yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar veren Nisa, planladığı şekilde yoluna devam ederken, 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

2018'de mimarlık okumaya başlayan Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi