• $32,3807
  • 35,0913
  • 2326.21
  • 9142.4
8 Temmuz 2020 Çarşamba 09:08 | Son Güncelleme:

Survivor 2020 Berkan Karabulut kimdir, kaç yaşında? Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut aslen nerelidir?

Survivor 2020 Berkan Karabulut kimdir, kaç yaşında" Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut aslen nerelidir"

Berkan Karabulut Survivor 2020'nin en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Takım arkadaşları için yaptığı tezahürat ve motivasyon konuşmalarıyla sosyal medyada adından sıkça söz ettiren Berkan sportif ve fit vücuduyla da izleyicilerin beğenisini kazanmayı başardı. Bu hafta Sercan Yıldırım tarafından eleme potasına gönderilen Berkan Karabulut İstanbul'da dünyaya geldi. İşte Survivor Berkan'a dair merak edilenler...

Finale doğru yaklaşılan Survivor'da mücadele eden Berkan Karabulut son zamanlarda adından sıkça söz ettiriyor. Sona kalan 6 yarışmacı arasına girmeyi başaran Karabulut bu hafta eleme potasında yarışıyor. Sportif yapısıyla da dikkat çeken yarışmacının kendine ait spor salonu bulunuyor. Sosyal medyada da birçok hayranı bulunan Survivor Berkan aslen nereli? Berkan Karabulut kimdir, ne iş yapıyor?  

SURVIVOR BERKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Survivor’da son 6’ya kalmayı başaran Berkan Karabulut hemen hemen herkesin beğenisini kazandı. Bu hafta eleme adayı olarak gösterilen Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Yugoslav bir ailenin üçüncü çocuğu olarak dünyaya gelen Berkan Karabulut, sık sık okul değiştirmiş ve bunun nedeninin her sene en iyi basketbol takımı neredeyse oraya yönelmesi olduğunu ifade ediyor.

7 yaşında futbola başlayan Berkan, sonrasında da birçok spor dalıyla ilgilendi. İstanbul'un en iyi takımlarında basketbol oynadı. 2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene Bellevue Residance'da eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme'de spor stüdyosu açtı. 25 Aralık 2015'te ise kendi spor salonunu açtı. 4 seneyi aşkın süredir Dublex Bahçeli bir stüdyo çalıştırıyor.

Berkan Karabulut, Survivor 2020'ye katılma nedenini ise şu sözlerle anlatıyor:

"4 senedir kendimce bir çok şekilde emek verip aslında her defasında karşılığını aldığımı düşündüğüm ve bana başından beri inanılmaz motivasyon sağlayan Survivor mücadelesinde son noktalardayım bu yarışta zorlukları göğüsleyebileceğime ve yılmadan kendi yolumu takip edebilecek güce sahip olduğuma eminim.

Kolumda 2 sene önce yaptırdığım bir dövmem var, Fransızca “neden başladığını asla unutma“ yazıyor. Onun üstünde de bir koi balığı var. Bunun anlamı Japon efsanesine göre ters akıntıya karşı giden bir nehirde azmi ve kararlılığı sayesinde nehrin sonuna ulaşıp ejderhaya dönüşen bir balık ."

SURVIVOR BERKAN BOYU KAÇ?

Uzun boylu fiziğiyle dikkat çeken Berkan Karabulut'un boyu 1,93 cm uzunluğundadır.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi