• $32,3462
  • 35,1196
  • 2310.09
  • 9079.97
5 Şubat 2021 Cuma 20:22 | Son Güncelleme:

Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız samimi açıklamaları ile dikkat çekti! Hayranları adeta mest oldu

Sol Yanım'ın Serra'sı Özge Yağız samimi açıklamaları ile dikkat çekti! Hayranları adeta mest oldu

Özge Yağız'dan çok konuşulacak samimi açıklamalar... Yemin dizisindeki Reyhan rolü ile başarıyı yakalayan ünlü oyuncu, Sol Yanım'da canlandırdığı Serra karakteri ile kariyerinde sağlam adımlarla ilerliyor. Başarılı performansı ve duru güzelliği ile dikkat çeken Özge Yağız, özel hayatı ile ilgili samimi açıklamalarıyla gündem oldu. Hayranlarının desteği için "Yaptığınız işe resmen sekiz kolla sarılasınız geliyor. Onlar inanılmaz bir motivasyon kaynağı, bizim ekranda oluşumuzu anlamlandıran asıl onlar, iyi ki varlar!" açıklaması yapan ünlü isim, takipçileri tarafından sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yemin dizisinde canlandırdığı Reyhan karakteri ile yıldızı parlayan Özge Yağız şimdilerde Star Tv'de yayınlanan Sol Yanım dizisinde Serra karakteri ile seyirciyle buluşuyor. Başarılı performansı ve duru güzelliği ile dikkat çeken ünlü oyuncu, kendisi hakkında çok özel açıklamalarda bulundu. Oyunculuğa başlama serüveninden, rol aldığı dizisindeki Serra karakterine kadar bir çok açıklama yapan Özge Yağız, aşk hakkında "Sahip olabileceğimiz en anlamlı renklerden biri" ifadelerini kullandı.

Kanal 7'nin fenomen dizisi Yemin'de canlandırdığı Reyhan rolü ile iyi bir çıkış yakalayan genç oyuncu Özge Yağız aynı dizide Emir'i canlandıran partneri Gökberk Demirci ile aşk yaşamaya başlamış ve evlilik kararı almıştı. Özel hayatında mutluluğu Gökberk Demirci'de bulan ünlü oyuncu yakın zamanda çıkan evlilik kararı ile gündem oldu.

Star TV'de yayınlanan Sol Yanım dizisinde Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli ve Cansel Elçin gibi ünlü isimlerle başrolü paylaşan Özge Yağız, yeni dizisiyle çarşamba akşamları seyirciyi adeta ekrana kilitliyor.

Milliyet'ten Senem Aydın'a konuşan son dönemin popüler oyuncusu Özge Yağız kendisi hakkında çok özel açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü güzel takipçileri ve onların ilgisi hakkında "Onlar inanılmaz bir motivasyon kaynağı, bizim ekranda oluşumuzu anlamlandıran asıl onlar, iyi ki varlar! Elimden geldiğince okuyup, mutlu oluyor ve onlarla olduğumu bilmelerini sağlamaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

İşte o röportajın tamamı:

Yeni diziniz 'Sol Yanım' sizin için nasıl bir tecrübe oluyor?

Hayatta hep yaşadığımız gibi bazen tatlı, bazen acı ama her şeyden öte öğretici bir tecrübe. Her yeniliğin sayısız getirisi var, öğrendikçe gerçekten güçlendiğinizi hissediyorsunuz.

Canlandırdığınız Serra zorluklar karşında ayakta durabilen biri. Onun güçlü tarafı size benziyor mu?

Hem de çok. Her seferinde "Bunu ben yaşasam nasıl tepki verirdim?" diye düşünüyorum. Serra bazen çok uçlarda yaşayabiliyor hissettiklerini, bu da savunmasız kalmaması gerektiğini çok iyi biliyor olmasından kaynaklanıyor. Özge olarak hayatımda Serra kadar gard almam gereken şeyler yok ama ben de en az onun kadar güçlüyüm diyebilirim...

Sizin hikayenizde zorlukların, mücadelenin yeri nedir?

Tecrübe kazanmak... Aştığımız her zorluk, bir sonraki başımıza geldiğinde ne yapmamız gerektiğini daha iyi anlamamıza yardımcı oluyor.

Oyunculuğa başlama hikayeniz nasıl oldu?

Bazı kapıların açılmasına müsaade ederek, kendime şans tanıyarak... "Neden olmasın?" dedim ve oyunculuğun nasıl bir serüven olduğunu öğrenmek istedim. Biraz hızlı adımlarla oldu, aniden kendimi sektörün içinde bulabileceğimi ben de tahmin etmemiştim. Şimdiye kadar bu sektörde hayatıma giren ve çıkan insanlardan çok şey öğrendim, öğrenmeye de devam ediyorum.

Oyunculuk eğitimi aldınız mı? İnternette farklı bir bölüm üzerine eğitim aldığınız yazıyor...

Evet, tiyatro çok güzel bir başlangıçtı benim için ama dediğim gibi ekrana geçişim hızlı olduğu için sanki her şey bir anda bilinçaltıma yükleniverdi. Beslenme ve diyetetik üçüncü sınıfta finallerime girerken kendimi okuma provalarında buldum (gülüyor).

"Ünlülüğün en büyük dezavantajı herkesin sizi çok fazla eleştirme özgürlüğüne sahip olması" demişsiniz. Artık sosyal medya ile bu daha kolay. Bu devirde ünlü olmak daha mı yıpratıcı?

Evet çünkü düşününce eskiden insanlar sizi sadece ekranda izliyor ve eleştirilerini kendi aralarında yapıyordu. Şimdi yorum yapılmayan mesaj, atılmayan hiçbir sosyal mecra yok. İletişim özgürlüğü güzel bir şey ama özgürlüğümüzün de bir dozu olması gerektiğini kavrayabildiğimiz müddetçe...

Aşk sizin için ne ifade ediyor?

Aşk, sahip olabileceğimiz en anlamlı renklerden biri. Bazen masmavi, bazen toz pembe, bazen önünüzü göremeyeceğiniz kadar karanlık ama özel ve güzel bir şeye sahip olduğunuzdan emin olduğunuz sürece yolun sonu hep aydınlığa çıkıyor. Her zorluğunu yan yana, el ele geçeceğini çok iyi biliyorsunuz.

Türkan Şoray'a benzetilmek nasıl bir duygu? Tanışma fırsatınız oldu mu?

Çevremdekiler bunu her söylediğinde gözlerine bakamadığım, değişik gülümsemenin suratıma yayıldığı bir hale büründüğümü fark ediyorum... Hep söylüyorum, beni böyle görmelerinin ne kadar eşsiz olduğunu. Maalesef, tanışacağımız güne kavuşmayı çok çok istiyorum.

10 yıl sonra siz kendinizi nerede görüyorsunuz?

Huzur içinde bir şeyler başarabilmiş olduğumu bildiğim, sağlık, aşk, dinginlik dolu bir hayatın içinde...

Sosyal medyada büyük bir hayran kitleniz var. Güzel mesajlar, yorumlar motive ediyor mu? Hayranlarınızla iletişiminiz nasıl?

Etmez olur mu? Yaptığınız işe resmen sekiz kolla sarılasınız geliyor. Onlar inanılmaz bir motivasyon kaynağı, bizim ekranda oluşumuzu anlamlandıran asıl onlar, iyi ki varlar! Kalp ve gülücük dolu bir iletişim diyeyim. Elimden geldiğince okuyup, mutlu oluyor ve onlarla olduğumu bilmelerini sağlamaya çalışıyorum.

En son neler okudunuz, kimleri dinlediniz?

En yeniler; Denise Fergus 'James Bulger'in Ölümü' ve Sezen Aksu 'İnsanlık Hali'...

Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir'den İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol paylaşımı

Yasak Elma'nın Yıldız'ı Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile ev aldığı iddialarına ilişkin ilk kez konuştu

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'