• $32,3773
  • 35,096
  • 2325.97
  • 9094.31
15 Ağustos 2020 Cumartesi 09:17 | Son Güncelleme:

Sen Çal Kapımı tekrarı ne zaman? Sen Çal Kapımı 5. bölüm tekrarı hangi günler var?

Sen Çal Kapımı tekrarı ne zaman" Sen Çal Kapımı 5. bölüm tekrarı hangi günler var"

Sen Çal Kapımı tekrar bölümleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Dizinin yeni bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler FOX Tv yayın akışını araştırıyor. Sen Çal Kapımı 5. yeni bölümü geçtiğimiz Çarşamba günü ekranlara geldi. Haftalık yayın akışında bu bölümün tekrarının hangi günler yayınlanacağı açıklandı.

FOX TV'nin yeni dizilerinden Sen Çal Kapımı, izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile takip ediliyor. Dizinin ilk bölümü 8 Temmuz'da yayınlanmıştı. Tüm hızıyla devam eden Sen Çal Kapımı 5. yeni bölümü geçtiğimiz Çarşamba günü ekranlara geldi. Bu bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler tekrarın ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Peki, Sen Çal Kapımı tekrarı ne zaman? 

SEN ÇAL KAPIMI TEKRARI NE ZAMAN?

14 Ağustos Cuma günü saat 16:00

15 Ağustos Cumartesi günü saat 11:15

15 Ağustos Cumartesi günü saat 23:00

16 Ağustos Cumartesi günü saat 16:30

SEN ÇAL KAPIMI 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Önemli bir anlaşmaya imza atmak için Antalya’ya giden ekibi bir sürpriz beklemektedir. Yatırımcıların ikisinin de imzasının alınması gerekmektedir ama boşanmak üzere oldukları için bir araya gelmek istemezler. Onları buluşturma görevi Serkan ve Eda’ya düşer.

Antalya’da birlikte geçirdikleri büyülü anlarda, Eda ve Serkan hiç ummadıkları kadar yakınlaşırlar. Bu arada Kaan Karadağ’ın yaratacağı yeni bir kriz Eda için de bir test olacaktır. Serkan’ı kurtarmak için göze aldığı risk, ona olan duygularını fark etmesine de neden olacaktır. Serkan ise Eda’nın cazibesine giderek daha çok kapılmaktadır.

SEN ÇAL KAPIMI KONUSU NEDİR?

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat’la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda’ya bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi