• $32,3935
  • 35,0706
  • 2326.67
  • 9142.4
10 Aralık 2020 Perşembe 00:10 | Son Güncelleme:

Sefirin Kızı 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı son bölümde neler oldu?

Sefirin Kızı 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Sefirin Kızı son bölümde neler oldu"

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Sefirin Kızı'nın son bölümü ekrana geldi. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in başrol oynadığı dizide kavuştuklarını sandıkları an kültür farklılıklarıyla yüzleşen Sancar ve Nare'nin neler yaşayacağı merak konusu oldu. Sefirin Kızı son bölümde neler oldu? İşte Sefirin Kızı 32. bölüm fragmanı

Star Tv'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı son bölümü ile ekrana geldi. Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in başrol oynadığı dizide Nare ile aralarındaki uçurumun giderek açıldığını gören Sancar, Nare'ye bir sürpriz hazırlar. İkisi hayatlarında ilk defa birlikte yemeğe çıkarlar ve anlaşmayı denerler. Sancar ve Nare, o yemekten mutlu ayrılacaklar mı? Sefirin Kızı son bölümde neler oldu?

SEFİRİN KIZI 32. BÖLÜM FRAFMANI YAYINLANDI

SEFİRİN KIZI 31. BÖLÜM ÖZETİ

Aylardır Akın’ın cesedini bulmaya ve Sancar’ı hapse attırmaya çalışan Gediz, Sancar’ın kurduğu oyun yüzünden, o cesedin ortaya çıkmasını engellemek zorundadır. Ama aşması gereken iki engel vardır; Sahra ve Kahraman.

Nare ile aralarındaki uçurumun giderek açıldığını gören Sancar, Nare’ye bir sürpriz hazırlar. İkisi hayatlarında ilk defa birlikte yemeğe çıkarlar ve anlaşmayı denerler. Sancar ve Nare, o yemekten mutlu ayrılacaklar mı?

Düğünlerine bir gün kala Nare gerçekten mutlu mu yoksa hep yaptığı gibi mutluluk oyunu mu oynuyor?

30. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kahraman, Sahra’nın işlediği Loki cinayetini üstlenir. Nare’nin polis çağırmaması için de, Menekşe ile Loki’nin ilişkilerini açıklar.

Sancar bebeğinin babasının sorgulanmaması için cinayeti ört bas eder. Bir de üstüne Loki’nin babasına kan parası ödeyince Nare çileden çıkar.

Hayatları boyunca kavuşmak için bekleyen Sancar ve Nare, kavuştuklarını sandıkları an kültür farklılıklarıyla yüzleşmişlerdir. Namus belası, can kısası, kan parası, nişan bohçası, gelin hamamı…

Nice sevdalıyı ayıran ayrı dünyalar gerçeği, Nare’nin de üzerine kabus gibi çökmüştür. İki sevdalı, bu kabusu rüyaya çevirebilecekler mi?

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi