• $32,3958
  • 35,0705
  • 2327.32
  • 9142.4
23 Haziran 2020 Salı 09:15 | Son Güncelleme:

Öyle Bir Geçer Zaman Ki saati mi değişti? Öyle Bir Geçer Zaman Ki neden yok?

Öyle Bir Geçer Zaman Ki saati mi değişti" Öyle Bir Geçer Zaman Ki neden yok"

Kanal D ekranlarında saat 13:15'te başlayan Öyle Bir Geçer Zaman ki yerine Aşkı Memnu başladı. İzleyiciler Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin neden yayında olmadığını araştırmaya başladı. Öyle Bir Geçer Zaman ki neden yok? Öyle Bir Geçer Zaman ki saati mi değişti? sorularının yanıtı izleyiciler tarafından merak ediliyor. İşte merak edilen detaylar...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, koronavirüs salgını sürecinde gündüz kuşağında hafta içi hergün yayımlanan diziler arasında yer aldı. Kanal D ekranlarında saat 13:15'te başlayan Öyle Bir Geçer Zaman ki yerine Aşkı Memnu başladı. İzleyiciler Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin neden yayında olmadığını merak ediyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki neden yok? Öyle Bir Geçer Zaman ki saati mi değişti? sorularının yanıtına haberimizde yer alıyor.

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ NEDEN YOK?

Kanal D'de bugün başlayan Güneşi Beklerken dizisi ile birlikte yayın akışında da değişiklik oldu. Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin saati de değişti. Dizi artık saat 15:45'te Kanal D ekranlarında yer alacak.

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ KONUSU NE?

Deniz kaptanı Ali Akarsu, eşi Cemile ve 4 çocuğu ile beraber mutlu bir yaşam sürdürmekteyken Ali Kaptan’ın Hollandalı Carolin ile olan aşkı patlak verir. Bu nedenle ailede büyük sıkıntılar meydana gelir.

Cemile ve Ali Kaptan’ın dizi boyunca görülen şiddetli çatışmaları çocukların, hele de ailenin en küçük üyesi olan Osman’ın üzerinde derin hasarlara zemin hazırlamaktadır.

Ailenin büyük kızı Berrin üniversiteye, küçük kızı Aylin ve büyük oğul Mete lisede okumaktadır.

Kaptan Ali’nin annesi Hasefe Hanım ise oğlunun yaptıklarının yanlış olduğuna inandığı için gelini Cemile’nin yanında yer alır. Hasefe Hanım diğer oğlu ve gelinini çıkarcı davranışları ve karakter bozuklukları nedeniyle pek sevmemektedir.

Hikâyenin odak kişisi ailenin en küçük bireyi Osman’dır. Emir Berke Zincidi o dönem gündemden düşmeyen başarılı oyunculuğu ve sevimliliğiyle izleyicinin büyük takdir ve sevgisini kazanmıştır.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi