• $32,3965
  • 35,0837
  • 2325.92
  • 9079.97
15 Mart 2021 Pazartesi 09:38 | Son Güncelleme:

Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında? Nükhet Duru aslen nereli, kaç kez evlendi?

Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında" Nükhet Duru aslen nereli, kaç kez evlendi"

Nükhet Duru cumartesi akşamı İbrahim Tatlıses'in sunduğu show programı İbo Show'a konuk oldu. Birbirinden eşsiz şarkılarını seslendirecek olan sanatçı, izleyenlere keyifli zamanlar yaşatacak. Profesyonel müzik kariyerine Florya Deniz Kulübü'nde dans müziği orkestrasında solistlik yaparak başlamıştır. Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında? İbo Show konuğu Nükhet Duru aslen nereli, kaç kez evlendi?

Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında, soruları gündemde yer aldı. Duru bugün, her cumartesi akşamı Star Tv'de yayınlanan programa konuk oldu. En güzel şarkılarının sevenleri için seslendirecek olan sanatçı müzik kariyerine 1971 yılında başlamıştır. Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında? İbo Show konuğu Nükhet Duru aslen nereli, kaç kez evlendi? İşte ünlü isim hakkında tüm merek edilenler...

NÜKHET DURU KİMDİR?

Profesyonel kariyerine 1971'de, Florya Deniz Kulübü'nde dans müziği orkestrasında solistlik yaparak başladı. Gerek cazibeli görünümü, gerekse sesinin rengi ve tonu ile yorumunun dikkat çekiciliği solo çalışmalar yapmasına olanak sağladı. 1974'te, başladığı repertuvar çalışmaları sonuçlandığında, ilk 45'lik plağı Aklımda Sen Fikrimde Sen - Karadır Kaşların yayınlandı. Geniş dinleyici kitlesine ise, '75 tarihli Beni Benimle Bırak - Gerisi Vız Gelir adlı 45'liği ulaştı. Bu plak sanatçıya ilk Altın Plağını da kazandırdı. İlk albümü "Bir Nefes Gibi" 1976 yılında çıktı. O yıl en iyi yorumcu ve yılın en başarılı kadın solisti ödüllerini aldı. 1978 yılında Güney Kore'nin başkenti Seul'de düzenlenen şarkı yarışmasına Modern Folk Üçlüsü ile birlikte katıldı. Bu yarışmada birinci oldu. 80'li yıllarda Türk Sanat Müziği eserleri de yorumlamaya başladı. Böylece sahnelerde assolist olarak da kendini gösterdi. Buna karşın her daim pop müziğe daha yakın duran Nükhet Duru, imza atmış olduğu albüm, tv programı, müzikal, sinema filmi ve dizi film haricinde, kariyeri süresince seslendirdiği yüzlerce şarkı, gerçekleştirmiş olduğu binlerce konserle Türkiye'de popüler kültürün en uzun soluklu isimlerinden olmayı başarmıştır.

Birden fazla müzikal ve kabarede de yer alması onu benzeri sanatçılardan ayıran yanı oldu. 1977'de Ali Poyrazoğlu ve Korhan Abay ile birlikte "Yaşa Sevgili Dünya"; 1979'da Haldun Dormen, Huysuz Virjin, Perran Kutman, Yüksel Gözen, Grup Çağdaş, Tolga Han ve Arkadaşları ile "Merhaba Müzik"; 1980'de Haldun Dormen, Suna Pekuysal, Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Coşkun Demir'le "Ve On Yıl Geçti"; 1982'de Haldun Dormen, Neco, Salim Dündar, Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Suna Pekuysal'la "Operetler"; 1983'te Egemen Bostancı, Atilla Özdemiroğlu, Zerrin Özer, Altan Erbulak, Sezen Aksu, Halit Kıvanç, Mehmet Ali Erbil, Onno Tunç ve Grup Çağdaş ile "Saz mı? Caz mı?"; 1984'te Erol Evgin ve Adile Naşit'le "7'den 77'ye"; 1985'te Egemen Bostancı, Şevket Altuğ, Başar Sabuncu, Osman İşmen, Duygu Aykal, Mehmet Teoman, Ülke Aker ve Sadık Kızılağaç'la birlikte "Carmen - Kan ve Gül"; yine 1985'te Nevra Serezli, Metin Serezli, Zeki Alasya ve Metin Akpınar'la "Aşk Olsun"; 1991'de Erol Evgin, Perran Kutman, Turhan Yükseler, Yaprak Özdemiroğlu, Haldun Dormen ve Kandermir Konduk ile birlikte "Gülümseyen Geceler"; yine 1991'de Perran Kutman, Eda Özülkü, Metin Özülkü ve Tuncay Vural Dans Topluluğu'yla "Yeşilyurt Geceleri"; 1992'de Rasim Öztekin, Demet Akbağ ve Soner Olgun'la birlikte "Müzikomedi"; 1998'de Hakan Altıner, Nezihe Araz, Uğurkan Erez, Figen Soysal, Sadık Kızılağaç, Cenk Taşkan, Mehmet Teoman, Alp Öyken, Nuri Gökakşam, Tomris Oğuzalp, Mehmet Ulay, Mehmet Birkiye, Tamer Karadağlı, Ayberk Atilla, Hakkı Şen, Demet Neva ve Özlem Çakar'la "Cahide - Bu Bir Efsane"; 1999'da Müjdat Gezen, Nilgün Belgün, Ayşen Gruda, Levent Özdilek, Yaman Tüzcet, Settar Tanrıöver, Necdet Mahfi Ayral, Osman Gidişoğlu, Ayten Güvenç, Lale Oraloğlu, Nesrin Akkoç, Cenk Taşkan, Hakan Tok ve Osman İşmen ile birlikte "Yedi Kocalı Hürmüz" ve son en son 2000'de Nilgün Belgün'le "www.ask.com.tr" adlı gösterilere imza atmıştır. Sanatçının altın plak ve benzeri çok sayıda ödülü bulunmaktadır.

27 Ağustos 2014 tarihinde usta sanatçı Timur Selçuk ile birlikte Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Nükhet Duru,[2]18 Eylül 2015 tarihinde bu kez Pop müziğin romantik sesi Yaşar ile aynı sahneyi paylaştı. "Hayat Şarkılarda" adlı konserin ilk bölümünde "Hepiniz hoş geldiniz. Bu günlerde birbirimize daha çok ihtiyacımız var. Daha çok direnmeliyiz. Mustafa Kemal Atatürk yaşasaydı hiçbir sanat faaliyetini iptal ettirmezdi, çünkü sanat direnmektir. Sanattan vazgeçen devletlerin hayat damarı gerçekten kesilir!" dedi. Nükhet Duru konserinde İspanyol Meyhanasi adlı şarkısını seslendirirken bir ara sahnede şarkısını keserek, "Ayran içecek halimiz yok ya, yaşam tarzımızı değiştirmediğimiz gibi içeceğimizi de değiştirmedik" demiştir.

Volkan Severcan kimdir, kaç yaşında? İbo Show konuğu Volkan Severcan nereli, evli mi?

Nükhet Duru, 2016 yılında yapımcılığını Türker İnanoğlu 'nun yaptığı, başrolleri Caner Cindoruk, Pelin Akil, Cezmi Baskın ve Kayhan Yıldızoğlu ile birlikte paylaştığı İstanbulname adlı müzikalde Uğurböceği karakterini canlandırmıştır.

Nükhet Duru, 28 Ağustos 2019'da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda 60 kişilik Senfoni Orkestrası ile konser verdi. Kariyerinin en özel konseri olduğunu belirten sanatçı; "Cambaz", "Ben Sana Vurgunum", "Melankoli", "Anılar", "Çakır", "Yasaksa Yasak", "Benimsin Diyemediğim", "Destina", "Harp ve Sulh", "Kaldırımlar", "Sevda", "Mahmure" gibi klasikleşmiş şarkılarını seslendirdi. Duru gecede 'Ben Sana Vurgunum' adlı şarkıda Kenan Doğulu ile düet yaptı.

13 Şubat 2020'de Hikayesi Var isminde yeni stüdyo albümü tanıtıldı ve yayınlandı.

3 Eylül 2020'de ikinci bölümü yayınlanan Menajerimi Ara adlı dizide konuk oyuncu olarak kendisini canlandırmıştır.

Suzan Kardeş kimdir, kaç yaşında? İbo Show konuğu Suzan Kardeş aslen nereli, evli mi?

Nükhet Duru'nun hayatından önemli kesitlerin yer aldığı, müzikal kariyeri ve 'Hikayesi Var' düetler albümünün oluşum sürecini anlatan 'Duru Olmak' belgeseli dijital yayın platformu Netflix'te yayınlandı. Yönetmenliğini Mu Tunç'un yaptığı belgesel tartışmaları da beraberinde getirdi.

NÜKHET DURU KAÇ KEZ EVLENDİ?

Nükhet Duru, Dikran Masis ile 1987 ve 1991 yılları arasında evli kalmış ve çiftin Cem Masis adında bir oğlu vardır. 1995 ve 1999 yılları arasından Özalp Birol ile evlilik yapmıştır.

Berkay kimdir, kaç yaşında? İbo Show konuğu Berkay Şahin nereli, şarkıları neler?

  • Nükhet Duru
  • Nükhet Duru kimdir
  • Nükhet Duru kaç yaşında
  • Nükhet Duru nereli
  • Nükhet Duru kaç kez evlendi
  • Nükhet Duru ibo show
  • Nükhet Duru şarkıları
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür