• $32,3393
  • 35,1497
  • 2308.59
  • 9079.97
19 Ekim 2017 Perşembe 15:23 | Son Güncelleme:

Murat Şar Hale Soygazi Ahmet Özhan'ın çocuğu Murat Şar mı? Murat Şar kimdir?

Murat Şar Hale Soygazi Ahmet Özhan'ın çocuğu Murat Şar mı" Murat Şar kimdir"

Hale Soygazi uzun zamandır magazin gündeminden düşmüyor. İlk evliliği olan 11 yıldır Hale Soygazi ile evli kalan Ahmet Özhan ilk kez konuştu. Peki Murat Şar, Hale Soygazi ve Ahmet Özhan'ın çocuğu mu? Bir canlı yayın programında bağlanan Ahmet Özhan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada olayı şaşkınlıkla incelediğini söyledi. Böyle bir şeyin akla ve mantığa sığmadığını söyleyen Özhan, "Şaşkınlık içerisindeyim. Hukuki ve bilimsel profil itibariyle de hiçbir şekilde sonuca varılamayacak bir iddia. O yüzden bunun bir an önce ortadan kalkmasında fayda var" ifadelerini kullandı. Bu arada Mehmet Yüzüak canlı yayında Hale Soygazi'yi dava edeceğini açıkladı.

Show Tv'de Artık Susma programında Hale Soygazi'nin oğlu olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 40 yaşında olan Murat Şar iddialara göre, Hale Soygazi'nin bir günlük evlatlık verdiği çocuğu. O dönemde Hale Soygazi ile evli olan Ahmet Özhan ilk kez konuştu. Show Tv'de yayınlanan Artık Susma programına dava açan Hale Soygazi konuyu hukuki yollarla çözeceğini ifade etti. Hale Soygazi şimdi medyanın yakından tanıdığı Murat Belge ile evli. Show Tv'de yayınlanan Artık Susma programına dava açan Hale Soygazi konuyu hukuki yollarla çözeceğini ifade etti. Hale Soygazi şimdi medyanın yakından tanıdığı Murat Belge ile evli. 

HALE SOYGAZİ DAVA AÇTI

Show Tv'de yayınlanan Artık Susma programına dava açan Hale Soygazi konuyu hukuki yollarla çözeceğini ifade etti. Hale Soygazi şimdi medyanın yakından tanıdığı Murat Belge ile evli. 

Mehmet Yüzüak kimdir canlı yayında Hale Soygazi'ye dava açacağını söyledi!

Mehmet Yüzüak ünlü isimlerle oldukça samimi. Hatta yakın arkadaşları Seda Sayan ve Bülent Ersoy. Bülent Ersoy ile çok yakın arkadaş olan Mehmet Yüzüak canlı yayında Hale Soygazi'yi dava edeceğini açıkladı. 

CANLI YAYINDA MURAT ŞAR İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Canlı yayında açıklama yapan Mehmet Yüzüak, Hale Soygazi'nin dava açacağını öğrenmesi üzerine kendisinin dava açacağını söyledi. 

Hale Soygazi Seda Sayan'a suç duyurusu için harekete geçti

Hale Soygazi, Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın programında Murat Şar adlı şahısın annesi olarak gösterildi.

Hale Soygazi programda kendisi için terk eden anne imajı çizen Seda Sayan'a suç duyurusunda bulunmak üzere bugün savcılığa gitti. Hale Soygazi'nin basın danışmanı Bircan Usallı Silan şu açıklamayı yaptı: 'Yeşilçam'ın usta isimlerinden Hale Soygazi'nin hakkında son günlerde yapılan programda, sanatçımız işaret edilerek şüphe yaratılmıştır.

Saldırı boyutuna varan bu kampanya devam ettiği için ve sanatçının ailesinin de isminin kullanılmasından dolayı; Hale Soygazi, bugün avukatıyla birlikte suç duyurusunda bulundu ve yasal süreç başladı.

Hale Soygazi'den kayıp anne iddialarına yanıt'

Artık Susma' programında Murat Şar adlı şahsın kayıp annesi olduğu ima edilen Hale Soygazi, sessizliğini bozdu. Söz konusu iddiaların reyting uğruna yapıldığını ifade eden Hale Soygazi, 'Saldırı boyutuna varan bu kampanya sürerse yasal süreci başlatacağım.' dedi.

Yapılan seviyesizliktir

“Aslı astarı olmadığı için ciddiye bile almamıştım. Ama reyting adına yapılan seviyesizliği şiddetle kınıyorum. İnternet sayfalarında ‘Acaba bu kişi Hale Soygazi mi?’ sorusuyla şüphe yaratıyorlar. Saldırı boyutuna varan bu kampanya sürerse yasal süreci başlatacağım.”

Kanıtı rol aldığı filmler

Diğer yandan Soygazi’nin filmografisi de Murat Şar adlı şahsın annesi olma ihtimalini ortadan kaldırıyor. Çünkü 1974 Nisan doğumlu Şar’a hamile olması gereken 1973-1974 yıllarında, ünlü oyuncunun “Vurun Kahpeye”, “Tatlım”, “Oh Olsun”, “Bataklık Bülbülü”, “Unutma Beni”, “Mirasyediler” gibi ses getiren projeler dahil tam 18 filmde rol aldığı biliniyor. 
Hale Soygazi, bu tür haberlerin sürmesi halinde suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

HALE SOYGAZİ: HASTA RUHLU İNSANLARIN TACİZİNE SON VERİYORUM

Bu olaya Hale Soygazi'nin tepkisi çok sert oldu. Hale Soygazi, Instagram hesabından, “Yorumlarınızı kapatın diyen takipçilerimin tavsiyelerini dinliyorum ve en ufak bir ilgimin olmadığı bir konuyla ilgili hasta ruhlu insanların tacizine son veriyorum. Sevgiler” yazdı.

'ŞAŞKINLIKLA İZLİYORUZ'

Bu tuhaf iddianın muhatabı kılınan Hülya Koçyiğit, Türkan Şoray, Hale Soygazi ve Filiz Akın’ın menajeri ve basın danışmanı Bircan Sılan ise Sözcü’ye yaptığı açıklamada, “Üç gündür biz de şaşkınlıkla izliyoruz. Gerçekleri yansıtmayan bu konuşmalarda Türk sinemasının saygıdeğer hanımefendileri zan altında bırakılıyor. Bu kabul edilemez” dedi. Sılan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Program yetkililerini net bir bir ifadeyle uyardık. Bu yayında konuyla ilgisi olmayan sanatçılarımızın isimleri bir reyting aracı olarak kullanılmaya ve istismar edilmeye devam ederse derhal hukuki işlem başlatacağımızı ifade ettik.”

HALE SOYGAZİ KİMDİR?

Hale Soygazi, 6 Mayıs 1950 tarihinde İstanbul‘da dünyaya geldi. Erenköy Kız Lisesi‘nde öğrenim gördü. Fransız Filolojisi bölümünde eğitim almak için üniversiteye kaydoldu. Ancak henüz ikinci sınıftayken okulu bırakıp mankenlik kursuna katılmak için İsviçre‘ye gitti. Türkiye‘ye döndükten sonra manken ve fotomodel olarak çalışmaya başladı. 1973 yılında Saklambaç Gazetesi tarafından düzenlenen Türkiye Güzellik Yarışması‘na katılarak birinci oldu. Daha sonra Avrupa Güzeli seçildi. İlk filmi Natuk Baytan‘ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı, başrollerini Kadir İnanır‘la paylaştığı Ölüme Koşanlar isimli yapımdı. Ardından Mahkum, Fatihin Fedaisi Kara Murat, Bir Garip Yolcu ve Vurun Kahpeye isimli filmlerde rol aldı.

1978 yılında Yavuz Özkan‘ın yönetmenliğini yaptığı, Cüneyt Arkın ve Tarık Akan‘ın da bulunduğu Maden isimli filmde canlandırdığı karakterle Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldü.
Hale Soygazi bir dönem müzikle de yakından ilgilendi. Fakat bu süreç uzun ömürlü olmadı. 1984 yılına kadar bir yapımda yer almayan Soygazi sinemaya oldukça güçlü bir şekilde geri döndü. Atıf Yılmaz‘ın yönetmenliğini yaptığı ''Bir Yudum Sevgi'' adlı film Hale Soygazi'ye ikinci kez Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandırdı.

Bu filmi Bir Yudum Cennet ve Kadının Adı Yok adlı yapımlar izledi. 1997 yılında izleyiciyle buluşan, yönetmenliğini Barış Pirhasan‘ın yaptığı Usta Beni Öldürsene ise çeşitli festivallerden farklı dallarda 5 ödül aldı.
Soygazi, tiyatroyla da yakından ilgilendi. 2001 yılında ilk kez Küçük Prens adlı oyunda sahneye çıktı. 2004‘deki 41. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Şener Şen‘le birlikte Yaşam Boyu Onur Ödülü‘nün sahibi oldu. Daha sonra Sil Baştan isimli dizide Ceyda Düvenci ve Özlem Tekin‘le kamera karşına geçti. 2011 yılında Kuzey Güney adlı dizi filmde rol almaya başladı.

2 KERE EVLİLİK YAPTI

1976 yılında Ahmet Özhan ile evlenen Hale Songazi daha sonra 1985 yılında bu evliliğini bitirdi. 2006 yılında Murat Belge ile dünyaevine giren Hale Soygazi'nin evliliği devam ediyor. 

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'