• $32,3797
  • 35,0802
  • 2326.12
  • 9095.39
26 Mart 2021 Cuma 10:04 | Son Güncelleme:

Melis İşiten'in sevgilisi Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci kaç yaşında ve nereli?

Melis İşiten'in sevgilisi Sergen Deveci kimdir" Sergen Deveci kaç yaşında ve nereli"

Maraşlı dizisi ile ekranlara geri dönen Melis İşiten'in komedyen Sergen Deveci ile aşk yaşadığı yaptığı son paylaşımla ortaya çıktı. Bu haberin ardından Melis İşiten'in sevgilisi Sergen Deveci kimdir? Sergen Deveci kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Sergen Deveci, 2 Ekim 1991 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi. İşte hakkında tüm merak edilenler...

2019 yılında 5 yıllık eşi ve kızının babası Uraz Kaygılaroğlu'ndan boşanan Melis İşiten sosyal medya hesabından aşkını ilan etti. İşiten, birliktelik yaşamaya başladığı Sergen Deveci'yi etiketleyerek duygusal bir mesaj paylaşımında bulundu. Güzel oyuncu sosyal medyada çektiği videolar ile ünlenen Sergen Deveci'nin Youtube kanalından yayınlanan 'Sergen Deveci ile Daniska Show' programına katılmıştı.

MELİS İŞİTEN'İN SEVGİLİSİ SERGEN DEVECİ KİMDİR?

Sergen Deveci, 2 Ekim 1991 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi.

Oyunculuğa olan ilgisi nedeniyle Kocaeli Şehir Tiyatrosu'nda eğitim aldı. Instagram, Facebook, YouTube gibi sosyal medya mecralarında yayınladığı skeçlerle adını geniş bir kitleye duyurdu. ir.

A-Normal isimli tiyatro oyununda da sahne alan fenomen, kameralar karşısına ilk kez Blu Tv isimli dijital platformda yayınlanmakta olan 'Bonkis' adlı dizi ile geçti.

Sergen Deveci yeni projesi Daniska Show'da ünlü isimleri ağırlıyor. Daniska Show'a daha önce Melis İşiten, Burak Yörük, Aslı Bekiroğlu ve Kubilay Aka katıldı.

MELİS İŞİTEN KİMDİR?

29 Haziran 1992 doğumlu güzel oyuncu Melis İşiten konservatuvar mezunudur. Bir süre tiyatro oyunlarında sahne almıştır. Ayrıca İpek Bilgin ile Oyuncu Koçu olarak çalışmalar gerçekleştirmiştir. Reaksiyon, Evli ve Öfkeli, Yedi Güzel Adam gibi dizilerde rol almıştır.

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Uraz Kaygılaroğlu ile de Yedi Güzel Adam dizi setinde tanışmıştır. Çift 2014 yılında Büyükada'daki Aya Nikola Otel'de düzenlenen sade bir tören ile evlenmişlerdir. 2016 yılının Kasım ayında Melis ve Uraz Kaygılaroğlu çiftinin bebekleri Ada dünyaya gelmiştir. Ancak çift 2019 yılında anlaşmalı şekilde evliliklerini noktaladı.

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi