• $32,3776
  • 34,9824
  • 2325.57
  • 9079.97
9 Ocak 2021 Cumartesi 10:13 | Son Güncelleme:

Masumlar Apartmanı 17. yeni bölüm 2. fragmanı yayında! Masumlar Apartmanı 17. fragman nefes kesti!

Masumlar Apartmanı 17. yeni bölüm 2. fragmanı yayında! Masumlar Apartmanı 17. fragman nefes kesti!

Masumlar Apartmanı 17. yeni bölümü ile Salı akşamı ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yapımını OGM Medya'nın, yapımcılığını Onur Güvenatam'ın gerçekleştirdiği Masumlar Apartmanı'nın 17. yeni bölüm fragmanında Safiye'yi zor günler beklediği görülmekte. Salı akşamı Trt1'de yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Masumlar Apartmanı dizisi yayınlanmaya başladığı ilk günden bu yana gerek hikayesi gerek oyuncu kadrosu ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı.

Masumlar Apartmanı dizisi 17. yeni bölüm fragman görüntüleri yayınlandı. Her yeni bölümde yeni bir olayın hakim olduğu dizide bu sefer de beklenmedik olaylar yaşanır. Gözyaşların, haykırışların ve karmaşık duyguların bir arada yaşandığı TRT1 ekranların büyük ilgiyle izlenen Masumlar Apartmanı 17.yeni bölüm 2. fragmanı, oyuncu kadrosu ve konusuna ilişkin tüm detaylar haberimizde. 

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı, her bölümüyle reytingleri altüst ediyor. Yayınlandığı her akşam reytinglerde 3 kategoride de açık ara birinci. Gerçek bir yaşam hikayesi olması nedeniyle izleyicilerin ilgisini çeken dizi, etkileyici ve sürükleyici. Bu nedenle izleyiciler kadar oyuncular da heyecanlı.

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI

MASUMLAR APARTMANI 16. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru’nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır. Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için çabalamaktadır. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye’nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur.

Ege’nin Haluk’u eve getirmesi, İnci’nin duygularını altüst eder. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepkiyi gösterir. Han ve İnci, bütün bu olayların üstüne radikal bir karar alırlar.

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı nerede diye merak edenler için ise cevap çekimler İstanbul'da gerçekleşiyor diyebiliyoruz. Dizinin çekimleri İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı olan Balat ve Beyoğlu semtlerinde gerçekleşirken filmin çekildiği apartman da daha önce Şahsiyet dizisinde kullanılmıştı. Dizilere ev sahipliği yapan apartman ise Asmalı Mescit Mahallesi’ndeki Jurnal Sokak’ta bulunmaktadır.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NEDİR?

Sevilen dizinin konusun gelecek olursak: Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah),yaptığı bir kazadan dolayı tamamen değişiyor. İnci’nin yaşadığı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Safiye (Ezgi Mola), Gülben (Merve Dizdar) ve Neriman (Gizem Katmer) yaşamı takıntılarla dolu üç kız kardeştir. Evin babalığını üstlenen Han ise hasta babalarının da içinde bulunduğu bu aileyle gerçek dünyayla arasındaki tek bağlantıdır. Han’ın bu yaşamdaki tek amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Zeynep Farah Abdullah) gördüğü o ilk anda değişerekaşık olacak ve Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır. Takıntılı yaşamlarından dolayı her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacak ve ortalık iyice karışacaktır.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

BİRKAN SOKULLU - HAN

Üç kız kardeşi ve hasta babasıyla yaşayan Han, kendi hayallerinden tamamen vazgeçmiş biridir. Yaşamı takıntılarla dolu ablaları ve işi arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaya çalışan Han’ın İnci ile tanışması onun için bir dönüm noktası olur.

EZGİ MOLA - SAFİYE

Han’ın ablası. Temizlik takıntısını, saplantılı ahlak anlayışını ve hırçınlığını annesinden miras almıştır. Ne kadar yıkanırsa yıkansın pislikten arınamadığına inanır.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH - İNCİ

Bir radyoda programcı olarak çalışan İnci, korumacı dedesi Memduh ve kardeşi Ege ile birlikte yaşamaktadır. İnci’nin hayatı Han’la tesadüfen tanışması ve Masumlar Apartmanı‘na taşınmasıyla büyük ölçüde değişecektir.

MERVE DİZDAR - GÜLBEN

Ailenin en sessiz, en göze batmayan ve hiçbir konuda fikri sorulmayan üyesidir. Bütün hayatını ablası Safiye’nin boyunduruğu altında geçirmiştir. Kimseden sevgi görmemiş olan Gülben, kurtuluşunu aşkta arar ve sıklıkla olmayacak hülyalara kapılır.

ALPER SALDIRAN - UYGAR

Uygar, İnci’yi geri kazanmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazırdır.

METİN COŞKUN - HİKMET

Hikmet, evdeki kural ve düzenden kendini sorumlu tutmakta, Han ve Neriman’ın kendilerini kurtarmaları için onları desteklemektedir.

ATİLLA ŞENDİL - MEMDUH

Memduh, torunu da kızı gibi yanlış bir aşka kurban gitmesin diye fazlasıyla korumacı davranmaktadır.

UĞUR UZUNEL - ESAT

Esat, hayatına doğru kadının girmesini beklemekte, baba olma hayali ile yanıp tutuşmaktadır.

ESRA RUŞEN - ESRA

Esra, hayatı ciddiye almaktan kaçınan, her durumda mizahı eksik etmeyen biridir.

EMİR ÖZDEN - EGE

Ege, asla sorumluluk almaya yeltenmeyen, serseri ve asi ruhlu biridir.

İZEM KATMER - NERİMAN

Neriman, ailesi ve özgürlüğü arasında sıkışıp kalmıştır.

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür