• $32,3317
  • 35,096
  • 2299.01
  • 8992.03
24 Eylül 2018 Pazartesi 09:22 | Son Güncelleme:

23 Eylül Masterchef son bölüm izle – TV 8 Masterchef Türkiye’de kim elendi

23 Eylül Masterchef son bölüm izle – TV 8 Masterchef Türkiye’de kim elendi

Masterchef Türkiye’den kim elendi? TV 8’in sevilen yarışma programı Masterchef son bölüm izleme linki kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için haberimizde bulunuyor. 23 Eylül Masterchef son bölümde kim elendi? V8 ekranlarında yayın hayatını sürdüren Master Chef yarışması Cumartesi ve Pazar günleri yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Masterchef Türkiye’de geçen hafta; Dokunulmazlık hakkı için Tuğçe ve Hakan mücadele etti. Sonucunda 3. Haftada dokunulmazlık hakkını Tuğçe kazandı. Eleme potasında son 2'ye Uğur ve Umut kaldı. Tabağı en az beğenilen Umut, Masterchef Türkiye’ye veda etti.Masterchef Türkiye Mutfağı; yeteneklerini sergileyecek Masterchef adaylarını bekliyor! Ancak bu mutfağa girebilmek o kadar da kolay olmayacak. Binlerce başvuru arasından seçilen 30 yarışmacı adayı Masterchef Türkiye’de kalabilmek için temel becerilerini ve hünerlerini Masterchef mutfağında gösterecek.

Televizyon ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef Türkiye’de kim elendi? Masterchef elenen kim oldu? 23 Eylül Masterchef son bölüm izleme linki yarışmanın takipçileri tarafından merakla araştırılıyor. TV 8 ekranlarında kısa sürede beğenilen yarışmada her hafta büyük heyecan yaşanıyor. Yarışmacılar yemeklerde yeteneklerini göstererek jürinin gözüne girmeye ve eleme potasından uzakta kalmaya çalışıyor. Masterchef Türkiye eleme adayları belli olmuştu. Haftanın ilk eleme adayları Atakan ve Zeynep olmuştu. Dokunulmazlık oyununu ise Burcu kazanmıştı. İşte, 23 Eylül Masterchef Türkiye son bölüm izleme linki. 14 MasterChef adayının kıyasıya rekabet edeceği programda profesyonel şefler; Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu yer alacak. Bu üç isim programda hem jüri üyesi hem de sunucu olarak görev alacak. Dünyada birçok televizyon kanalında prime time kuşağında yayınlanan ve iyi reyting alan yemek programı MasterChef'in kadrosunda 14 yarışmacı yer alacak. Milliyet'ten Ali Eyüpoğlu'nun haberine göre; Eylül’de başlayacak yarışma, cumartesi ve pazar akşamları ekrana gelecek. Yapımcılığını, TV8’in gündüz kuşağında yayınlanan ‘Gerçeğin Peşinde’, ‘Yemekteyiz’ ve ‘Survivor Panorama’ gibi birçok programı çeken Bloom Medya ve Uygar Ataş üstlenecek.

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

Eleme potası tamamlandı. Atakan mı, Zeynep mi, Kerem mi, Ezgi mi? MasterChef Türkiye'ye kim veda edecek? Gecenin en iyi tabağı Zeynep'in oldu. İkinci iyi tabağı yapan ve MasterChef'e devam eden diğer kişi Kerem'di. Atakan mı, Ezgi mi? Masterchef'te Ezgi elendi.

MASTERCHEF JÜRİ ÜYELERİ

Mehmet Yalçınkaya: Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel’in şefi olan Mehmet Yalçınkaya,Bolu'lu.Türkiye Lezzet Ödülleri’nde ‘En İyi Şef’ ödülünün sahibi olan Yalçınkaya,Türk mutfağının yanı sıra; birçok dünya mutfağına da hakim. Hazer Amani: Güney Afrika’da aşçılık üzerine eğitimler alan Hazer Amani,2010 yılında Türkiye'ye dönüş yapmıştır.2011 yılında “En Yaratıcı Şef” ödülünü almıştır.

Somer Sivrioğlu: Avustralya’da Efendy isimli ünlü Türk restoranının sahibi olan Somer Sivrioğlu; Anatolia: Adventures in Turkish Cooking adlı kitabın da yazarlarından biri.

MASTERCHEF TÜRKİYE NEDİR?

14 MasterChef adayının kıyasıya rekabet edeceği programda profesyonel şefler; Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu yer alacak. Bu üç isim programda hem jüri üyesi hem de sunucu olarak görev alacak. Dünyada birçok televizyon kanalında prime time kuşağında yayınlanan ve iyi reyting alan yemek programı MasterChef'in kadrosunda 14 yarışmacı yer alacak. Milliyet'ten Ali Eyüpoğlu'nun haberine göre; Eylül’de başlayacak yarışma, cumartesi ve pazar akşamları ekrana gelecek. Yapımcılığını, TV8’in gündüz kuşağında yayınlanan ‘Gerçeğin Peşinde’, ‘Yemekteyiz’ ve ‘Survivor Panorama’ gibi birçok programı çeken Bloom Medya ve Uygar Ataş üstlenecek.

MASTERCHEF TÜRKİYE NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

MasterChef Türkiye her hafta Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri saat 20.00'da TV8 ekranlarında yayınlanıyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE YARIŞMASININ KONSEPTİ

Masterchef Türkiye Mutfağı; yeteneklerini sergileyecek Masterchef adaylarını bekliyor! Ancak bu mutfağa girebilmek o kadar da kolay olmayacak. Binlerce başvuru arasından seçilen 30 yarışmacı adayı Masterchef Türkiye’de kalabilmek için temel becerilerini ve hünerlerini Masterchef mutfağında gösterecek. İşler, bu mutfağa girmekle de bitmiyor. Bu mutfakta kalmak da bu mutfağa girmek kadar zor. Bakalım kimler bu yetenekli 14 yarışmacıdan biri olacak?

Birbirinden farklı yeteneği olan 14 Masterchef adayı, Türkiye'nin Masterchef'i olmak için her hafta sonu bazen stüdyoda, bazen stüdyo dışında kıyasıya bir rekabet sergileyecek.

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak
Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak

Türkiye'den Gazze'ye yardım eli: Bugün yola çıkacak