• $32,3885
  • 35,097
  • 2326.54
  • 9101.2
24 Ağustos 2021 Salı 08:56 | Son Güncelleme:

MasterChef İbrahim kimdir? MasterChef İbrahim Cingözler kaç yaşında, aslen nereli?

MasterChef İbrahim kimdir" MasterChef İbrahim Cingözler kaç yaşında, aslen nereli"

MasterChef Türkiye 2021 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Performansı ve konuşmaları ile dikkat çeken isimlerden biri olan İbrahim Cingözler'in kim olduğu merak ediliyor. MasterChef İbrahim kimdir? MasterChef İbrahim Cingözler kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Aslen Adanalı olan İbrahim Cingözler 25 yaşında ve yarışmaya Bodrum'dan katılıyor...

MasterChef Türkiye'de ana kadroya dahil olan isimlerden İbrahim Cingözler adını son 16'ya yazdırmayı başardı. MasterChef İbrahim kimdir? MasterChef İbrahim Cingözler kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İbrahim Cingözler yarışmaya Bodrum'dan katılıyor. Bir arkadaşının yoğun ısrarı üzerine MasterChef'e katılmıştır. MasterChef İbrahim 25 yaşındadır.

MASTERCHEF İBRAHİM CİNGÖZLER KİMDİR?

Aslen Adanalı olan İbrahim Cingözler 25 yaşında ve yarışmaya Bodrum'dan katılıyor. Bir arkadaşının yoğun ısrarı üzerine MasterChef'e katılmış. Üniversiteye kadar Adana'da yaşantısını sürdürmüştür. Çok farklı mutfaklarda çalışan yarışmacı Adana'da da üç yıl boyunca çalışmıştır ve yörenin neredeyse tüm yemeklerine hakimdir.

İyi bir şef olduğunu ancak yarışma sayesinde daha iyi bir şef olabileceğine inandığını belirtmiştir. Diğer yarışmacı arkadaşlarının bol şansa ihtiyacı olduğunu ve şampiyon olmak istediğini belirtmiştir.

Yarışmaya Bodrum'un yöresel ürünleriyle hazırladığı 'Egeden' isimli yemekle katılan İbrahim eleştiriye açık olduğunu söyledi. Bodrum'da bir işletmede çalışan İbrahim, Marmaris, Türkbükü ve Torba'da gibi çok sayıda yerde çalışmıştır.

Yarışmada mutlaka başarılı olacağını ifade eden İbrahim şampiyonluk kupasını Adana'ya götüreceğini söyledi.

İbrahim Cingözler yarışmadan önce Danilo Şef'le Adana'da bir festival etkinliğinde karşılaşmıştır. Mutfakta hızlı olduğunu belirten yarışmacı ilk elemelerde yaptığı yemeği daha önce üç defa yapmayı denemiş.

  • MasterChef İbrahim kimdir
  • MasterChef İbrahim kaç yaşında
  • MasterChef İbrahim aslen nereli
  • İbrahim Cingözler kim
  • İbrahim Cingözler yaşı
  • İbrahim Cingözler masterchef
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi