• $32,3655
  • 34,9715
  • 2325.14
  • 9079.97
23 Ocak 2019 Çarşamba 10:09 | Son Güncelleme:

Kadın dizisinde kim vuruldu? Kadın yeni bölüm kim öldü Bahar mı?

Kadın dizisinde kim vuruldu" Kadın yeni bölüm kim öldü Bahar mı"

Kadın’da kim öldü Kadın 46. yeni bölüm kim öldü? Kadın dizisinde kim vuruldu sorusuna dizinin fanları yanıt aramaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde Kadın öldü ifadesinin geçmesiyle ve silah seslerinin duyulmasıyla Kadın’da kimin öldüğüne dair teoriler üretilmeye başlanmıştı. Kadın dizisinin yeni bölüm fragmanında, Bahar ile Sarp'ın çocukları ile birlikte arabaya bindiğini görüyoruz fakat apartmandan çıkan ceset izleyenleri şaşkına uğrattı. Öte yandan Enver eli kanlı Arif'i görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Kadın 46. yeni bölümde kim öldü?

FOX ekranlarının sevilen dizisi Kadın yeni bölümde kim öldü? Kadın dizisinde kim vuruldu? Her yeni bölümle izleyenleri ekranlara kilitleyen Kadın yeni bölümünde büyük sürpriz vardı. Kadın yeni bölümde kim öldü? Kadın dizisinde vurulan ölen kimdi? Yayınlanan son fragmanda Kadın'da evden çıkan cesedin Bahar'ın annesi Hatice mi? Sorusu gündeme oturmuştu. Kadın dizisinde kimin öldüğüne dair soru yanıt buldu. Kadın'ın son bölümünde, Bahar ile Sarp evden çıkarken eli silahlı adamlar apartmana girmiş ve "Kadın öldü" diye bağırışmalar olmuştu. 

KADIN YENİ BÖLÜMDE KİM ÖLDÜ?

Kadın dizisinin 46. yeni bölümünde Yeliz öldü.

KADIN SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

TV'DE BUGÜN HANGİ DİZİ VAR TIKLA ÖĞREN 

KADIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bahar iş aramaya başlıyor. Arif yine Bahar’ın yanında ve onun hayatını kolaylaştırmaya çalışıyor. Enver, Şirin’e borcunu ödemesine yardım etmesi için çalışmasını istiyor Hatice yine kızına arka çıkmaya çalışsa da Enver’in bu karardan dönüşü yok. Enver bir yandan da terziliğe dönüyor ve komşularına işine döndüğünü söylüyor.

Suat, Pırıl’ın yanına gidiyor. Pırıl’ın üzgün olmasına dayanamıyor ve bu riski göze alıyor. Pırıl gözleri yaşlı şekilde babasına sarılıyor. Pırıl babasına Suat’ın onlarla olmadığını anlatıyor. Kavga etseler de ondan şüphelense de konu başka. Pırıl gözyaşları içinde Bahar’ın Sarp’ın telefonunda ‘Baharım’ diye kayıtlı olduğunu söylüyor. Pırıl bu gerçekle baş edemiyor. Pırıl, Suat’tan ses kayıtlarını istiyor. O konuşmalarda da Sarp’ın ‘Baharım mı’ dediğini merak ediyor. Ses kayıtlarında Bahar’a Suat’ın aşkım dediğini ve Bahar’ın da onu terslediğini duyuyor. Sarp her şeyi açıklayacağını söylüyor. Pırıl adeta yıkılıyor.

Bahar çocukları için çok tedirgin. Ceyda’ya da dert yanıyor. İş aramaya başlayan Bahar iş ayırmasa da Ceyda onu çok yormayacak bir iş bulmasını istiyor. Ayrıca Peyami’nin nişanlandığını duyan Ceyda çok gergin. Bahar da durumun farkında. Ceyda Peyami’den hoşlandığını açıklamak zorunda kalıyor. Ceyda Bahar’la iş ararken bir adamla karşılaşıyor. Bahar fark etmeden oradan kaçarcasına gidiyor. Ceyda’nın kaçtığı adamın ismi Emre ve iş ilanı için baktıkları kafenin sahibi. Bahar, Emre ile tanışıp iş aradığını söylüyor. Bahar, Emre ile konuştuktan sonra işe alınıyor. Hemen eve koşup Ceyda’nın yanına gidiyor. Ceyda bir anda panik atak geçirdiğini söylüyor. Bahar ona inanmıyor. Ceyda başta anlatmak istemese de Emre’yi tanıdığını söylüyor. Ceyda, Emre’nin Arda’nın babası olduğunu söylüyor.

?

Münir, Bahar ve çocukların kaçırılacağını öğreniyor. Münir bu bilgiyi alır almaz Suat’ı arıyor. Ulaşamayınca yanına gidiyor. Nezir’in planını anlatıyor. Ayrıca Bahar ve çocuklar için Sarp’ın istediği evi de bulduğunu söylüyor. Suat Nezir’e engel oluyor. Münir, Bahar ve çocuklar kaçırılırsa Sarp’ı durduramayacaklarını söylüyor. Suat da bırak olan olsun, belki de kurtuluşumuz budur’ diyor. Münir, Suat’a ısrar ediyor. Ama Suat’ın kızını terk edeceğini söyleyerek ona acımayacağını anlatıyor.

Bahar, Sarp ile olan konuşmasını Arif’e anlatıyor. Bahar polise gitmek istiyor. Arif onu İstanbul dışında bir yere göndermeyi teklif ediyor. Bahar en azından tanıdığı insanlarla beraber olduğunu söylüyor. Arif ‘ben de sizinle gelirim’ dese de Bahar daha yeni iş bulduğunu söyleyerek bu teklifi reddediyor.

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı