• $7,8122
  • €9,2768
  • 483.422
  • 1211.51
Haber hattı
0530 708 54 54
Haber hattı
0530 708 54 54
28 Haziran 2020 Pazar 09:25 | Son Güncelleme:

İpek Tanrıyar kaç yaşında? İpek Tanrıyar kimdir, ne zaman evlendi?

İpek Tanrıyar kaç yaşında" İpek Tanrıyar kimdir, ne zaman evlendi"

İpek Tanrıyar ve eşi 2. Sayfa programına konuk oldu. Yeni doğum yapan İpek Tanrıyar 2. Sayfa programına özel açıklamalarda bulundu. Oğlunun eşine benzediğini açıklayan İpek Tanrıyar ile ikinci çocuğu da düşündüğünü açıkladı. İpek Tanrıyar ile ilgili aramalar hız kazandı. İşte İpek Tanrıyar ve eşi hakkında merak edilenler...

İpek Tanrıyar ve eşi 2. Sayfa programına konuk oldu. Yeni doğum yapan İpek Tanrıyar 2. Sayfa programına özel açıklamalarda bulundu. Oğlunun eşine benzediğini açıklayan İpek Tanrıyar ile ikinci çocuğu da düşündüğünü açıkladı. İpek Tanrıyar ile ilgili aramalar hız kazandı. İşte İpek Tanrıyar ve eşi hakkında merak edilenler...

İPEK TANRIYAR KAÇ YAŞINDA?

25 Ekim 1980 doğumlu olan İpek Tanrıyar 39 yaşında.

İPEK TANRIYAR NE ZAMAN EVLENDİ?

İpek Tanrıyar, Murat Evler ile 2019 yılında evlendi.

İPEK TANRIYAR KİMDİR?

1980 Doğumlu, Trakya Üniversitesi Turizm Bölümü mezunu oyuncu ve manken. 2002 Yılında Brindar Adlı Bir Filmde Oynadı. Milano'da Bir Türk'ün Sahibi Olduğu Mankenlik Ajansinda Çalıştı. Daha Sonra Bir Tatlı Huzur, Karaoğlan ve Serseri Gibi Çeşitli Dizilerde Rol Aldı.

Filmografi

Kendi Okulumuza Doğru - (2008)

Hayal Ve Gerçek - (2007) - Firuze

Sıla - (2006)

Sensiz Olmuyor - (2005) - Aslı

Brindar - (2004)

Japonyalı Gelin - (2003)

Serseri - (2003) - Eylül

Karaoğlan - (2002) - Ülger

Belalım Benim - (2002)

Bir Tatlı Huzur - (2002)

Karate Can - (2000)

Editör: Eda Cabul <a href='#0'>eda.cabul@turkmedya.com.tr</a>

Haftanın önemli futbol başlıkları

Türkiye'nin yeni nesil yerli silahları

Brezilya'dan gelen bir gemide 220 kilogram kokain ele geçirildi

A101 22 Ekim 2020 aktüel ürünler kataloğunda neler var?