• $32,3975
  • 35,0895
  • 2326.88
  • 9142.4
15 Ağustos 2020 Cumartesi 13:06 | Son Güncelleme:

İncir Ağacı ne zaman başlayacak? İncir Ağacı yeni bölüm tarihi belli oldu mu?

İncir Ağacı ne zaman başlayacak" İncir Ağacı yeni bölüm tarihi belli oldu mu"

TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan İncir Ağacı dizi hafta içi her gün izleyici ile buluşuyordu. Yeni tip koronavirüs salgını sonrası çekimlerine ara verilen İncir Ağacı heyecanla bekleniyor. İncir Ağacı dizisi 1970 yıllarında yaşayan bir aileyi konu alıyor.

İzleyicilerin beğendiği yapımlar arasında yer alan İncir Ağacı dizi hafta içi her gün TRT 1 ekranlarında yayınlanıyordu. Dünyayı etkisi altına alan salgın sonrası İncir Ağacı dizisi çekimlerine nisan ayında ara verdi. Sosyal ve ekonomik sıkıntı içinde 70'li yıllarda yaşayan aile ve çevresinde gelişen olayları konu alan dizi İncir Ağacı'nın yönetmenliğini Nuh Şen ve Hamit Coşkun yapıyor.

İNCİR AĞACI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sonsuzkare Yapım imzalı dizi İncir Ağacı'nın ne zaman başlayacağı hakkından henüz net bir bilgi bulunmuyor. Salgının seyrine göre bir açıklama yapılması tahmin ediliyor.

İNCİR AĞACI KONUSU NEDİR?

Ocak ailesi, 70’li yıllarda İstanbul’da yaşayan bir ailedir. Cemal Ocak sahip olduğu oto tamir dükkanı ile eşi ve dört çocuğunu geçindirmeye çalışmaktadır. Karısı Neriman daha iyi bir hayat hayali ile bazen çocuklarını yanlış yönlendirse de eşinin en büyük destekçisidir. Cemal Ocak için aile her şeydir ancak farklı hayallere sahip dört çocuğu yanlış yollara gitmeye çalıştıkça aile içindeki sıkıntılar kaçınılmaz olacaktır. Ocak ailesi türlü sıkıntılarla uğraşırken Cemal Usta ise başlarına gelen bütün felaketlere rağmen son ana kadar ailesini bir arada tutmaya ve evlatlarını koşulsuz, şartsız korumaya çalışır. Evlatlarına bırakmak istediği en büyük miras aile şerefidir.

İNCİR AĞACI OYUNCULARI KİM?

Özlem Güveli (Neriman), Arif Nazım (Cemal), Burakhan Yılmaz (Orhan), Buket Kurtez (Suzan), Damla Tombak (Belgin), Faruk Pakiş (Yavuz), Ece Baliç (Perihan), Sidal Damar (Kerime), Fatih Hürkan(İpsiz Vefa), Mina Derman (İnci), Aylin Kılınçarslan (İsmet), Murat Demirkıranlardan (Şöhret), Oğuzhan Taş (Ekrem), Fatoş Polat (Mesude), Müge Turan (Jale), Eren Pekgöz (Tarık), Umut Açabuğa (Recep)

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi