• $32,3621
  • 34,9781
  • 2324.82
  • 9079.97
16 Haziran 2019 Pazar 15:33 | Son Güncelleme:

Günlük burç yorumları 13 Haziran Çarşamba 2019 ! Burçlar bugün ne diyor?

Günlük burç yorumları 13 Haziran Çarşamba 2019 ! Burçlar bugün ne diyor"

Günlük burç yorumları 13 Haziran 2019 merak edilen ve araştırılan konular arasında bulunuyor

Günlük burç yorumları ile aşk, ilişkiler, ekonomi, para, aile ve sağlık konusunda neler yaşanacak fikir edinebilirsiniz.  Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olarak 12 burcun günlük yorumları haberimizde yer alıyor...

KOÇ BURCU 13 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Koç; özgürlük ve yenilenme ihtiyacı içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsin. Ancak bugün finansal konularla ilgili cesur ve risk içeren adımlar atman içten içe gerilmene yol açabilir. Doğru girişimlerde bulunabilmen için sezgilerini dinlemende fayda var. Ani gelişmeler fırsatları da beraberinde getirebilir.

BOĞA BURCU 13 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Boğa; karşıt burcunda hareket etmeye başlayan Ay, hızla yaşanan gelişmeleri kontrol etmekte zorlanmana, başkalarının şartlarıyla hareket etmene neden olabilir. Yakın ilişkide olduğun kişilerin risk içeren girişimlerini engellemeye çalışabilir, sahip olduklarını muhafaza edebilmek için mücadele edebilirsin.

İKİZLER BURCU 13 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili İkizler; çevrendekilerin talepleri kendini huzursuz hissetmene yol açabilir. Ancak bir yandan da arkandan dönen dolapları fark edebileceğin bir gündesin. Ani gelişen fırsatlar bir anda umutla dolarak risk almanı ve harekete geçmeni sağlayabilir. Hayallerine ilerlemek için girişimlerde bulunabilirsin.

YENGEÇ BURCU 13 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yengeç; bugün yaşanan gelişmeler sürprizlere ve yenilenmelere yol açabilir. İş ve sosyal hayatındaki hedeflerini değiştirebilir, üstlerinden gelen teklifleri değerlendirebilir, yeni kazanç yolları getirecek anlaşmalar imzalayabilirsin. Sevdiklerinle ilişkilerinde kıskançlık krizlerine dikkat etmelisin.

ASLAN BURCU 13 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Aslan; gün boyunca karşına çıkan sürprizler şaşırmana yol açsa da heves ve cesaretle eyleme geçerek, fırsatların peşinden koşmanı sağlayabilir. Ancak öğleden sonra anlık öfke patlamaları yaşayabilir, bitiş ve başlangıç kararları alabilirsin. Ev ve aileye dair konularda risk almak isteyerek anlaşmalar imzalayabilir, ani yolculuklara çıkabilirsin.

BAŞAK BURCU 13 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Başak; bugün ağzından çıkan sözlere dikkat etmeli, sosyal medya üzerinden tartışmalara girmemeli, düşünmeden harekete geçmemelisin. Yakın çevrenle ilişkilerinde çatışmalar yaşayabilirsin fakat sonrasında gelişen iş birliklerinden fayda sağlayabilir, kendini daha rahat ifade edebilirsin.

TERAZİ BURCU 13 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Terazi; ekonomik konularla ilgili risk içeren girişimlerinde beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsin. Finansal kaynakların kullanımında inatlaşmak veya kontrolsüz harcamalar gerilime yol açabilir. Fakat bugün yakın ilişkide olduğun kişilerin yaptığı sürprizler seni mutlu edebilir.

AKREP BURCU 13 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Akrep; burcunda hareket etmeye başlayan Ay, yaşamını yeniden organize etmek ve girişimlerde bulunmak istemene neden olabilir. Fakat karşındakilerin inatçı ve dönüşüme direnen tavrı çatışmalara yol açabilir. Özellikle akşama doğru ilişkilerde öfke patlamaları yaşanabilir, dikkatli olmalısın.

YAY BURCU 13 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Yay; bugün seni içten içe huzursuz eden gelişmeler yaşanabilir. İş arkadaşlarının ya da akrabalarının uzlaşmaz tutumu çatışmalara neden olabilir. Yine de keyfini bozmadan günün tadını çıkarabilirsin. Duygusal olarak derinleşmen sezgilerini güçlendirecek ve düşmanlarını daha iyi tanımanı sağlayacaktır.

OĞLAK BURCU 13 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Oğlak; sana keyif ve mutluluk veren değerlere sıkı sıkıya bağlı olman geleceğe dair hedeflerine ulaşmanı geciktirebilir, bu yüzden sevdiklerinle çatışmalar yaşayabilirsin. Finansal riskler içeren girişimlerin güvende olmadığın duygusu yaşatabilir. Bugün yaşanan ani gelişmeler anlık kararlarla harekete geçmene neden olabilir.

KOVA BURCU 13 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Kova; iş ve sosyal hayatında risk alarak girişimlerde bulunman ailen tarafından hoş karşılanmayabilir. Fakat gelir kaynaklarını çoğaltmak için harekete geçecek destekleri bulabilirsin. Bugün alacağın haberler seni şaşırtsa da cesaretini körükleyebilir ve beklenmedik adımlar atabilirsin.

BALIK BURCU 13 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Balık; bugün ekonomik konularla ilgili yaşanan gelişmeler yeni gelir kaynaklarına kavuşmanı sağlayabilir. Çalışma ortamında başarılı sonuçlar alabileceğin girişimlerde bulunabilir, sözleşmeler yapabilirsin. Fakat günün ilerleyen saatlerinde konuşmalarında dikkatli olmalı, gereksiz inatlaşmalardan kaçınmalısın.

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı