• $32,3726
  • 34,9775
  • 2325.58
  • 9079.97
17 Ekim 2017 Salı 16:38 | Son Güncelleme:

Gülben Ergen'in evli sevgilisi Tolga Duğles kimdir aslen nereli kaç yaşında?

Gülben Ergen'in evli sevgilisi Tolga Duğles kimdir aslen nereli kaç yaşında"

Gülben Ergen'in evli adamla ilişki yaşaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Erhan Çelik bugün yaptığı açıklamada bu ilişkiyi doğruladı. Peki Gülben Ergen'in sevgilisi olan Tolga Duğles kimdir? Otomotiv sektöründe söz sahibi olan Duğles ailesinin 3. kuşak torunlarından biri olan Tolga Duğles, şu anda dedesinden miras kalan şirketin yönetim kurulu başkanı olarak çalışıyor. İzmirli olan Tolga Duğles'in eşinin boşanma davası açtığı iddia edildi. Otomotiv sektöründe söz sahibi olan Duğles ailesinin 3. kuşak torunlarından biri olan Tolga Duğles, şu anda dedesinden miras kalan şirketin yönetim kurulu başkanı olarak çalışıyor. İzmirli olan Tolga Duğles'in eşinin boşanma davası açtığı iddia edildi.

Erhan Çelik'in bugün yaptığı açıklamalar magazin gündemine bomba gibi düştü. Gülben Ergen'in aşk yaşadığı iddia edilen ve evli olan Tolga Duğles kimdir aslen nereli? Tolga Duğles eşi Yasemin Duğles ne diyor? Tolga Duğles ile ilgili bilgiler aksam.com.tr'de. Oyuncu ve sunucu Seren Serengil, ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in İzmirli ve evli iş adamı Tolga Duğles’le yasak aşk yaşadığını iddia etmişti. Bu iddialar ortalığı sallarken Erhan Çelik bugün bombayı bıraktı. Tolga Duğles'in adını veren Erhan Çelik, Gülben Ergen'in evli adamla ilişki yaşadığını doğruladı. Otomotiv sektöründe söz sahibi olan Duğles ailesinin 3. kuşak torunlarından biri olan Tolga Duğles, şu anda dedesinden miras kalan şirketin yönetim kurulu başkanı olarak çalışıyor. İzmirli olan Tolga Duğles'in eşinin boşanma davası açtığı iddia edildi.

Bu görüntüler Gülben Ergen'i bitirecek bir diğer aşk daha ifşa oldu-TIKLA ÖĞREN 

Yasemin Duğles kimdir Gülben Ergen'e olan benzerliğine bakın-TIKLA BAK 

Yasak aşk skandalı sonrasında Gülben Ergen'e bir şok daha-TIKLA ÖĞREN 

TOLGA DUĞLES KİMDİR?

Otomotiv sektöründe söz sahibi olan Duğles ailesinin 3. kuşak torunlarından biri olan Tolga Duğles, şu anda dedesinden miras kalan şirketin yönetim kurulu başkanı olarak çalışıyor. İzmirli olan Tolga Duğles'in eşinin boşanma davası açtığı iddia edildi.

Yasemin Duğles ile eşi Tolga Duğles bir törende beraber poz verirken. Yasemin Duğles'in Gülben Ergen'e olan tıpatıp benzerliği gözlerden kaçmadı. 

GÜLBEN ERGEN İLE FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Gülben Ergen ile evli Tolga Duğles'in gizli fotoğrafları ifşa olmuştu. Magazin gündemini sarsan bu iddia ortalığı fena karıştıracağa benziyor. 

Erhan Çelik'ten zehir zemberek Gülben Ergen paylaşımı

Gülben Ergen’le olan evliliğini sürpriz bir şekilde sonlandırdıktan sonra uzun süre konuşmayan ancak ‘Gerçeklerin gün yüzüne çıkmak gibi kötü bir nuyu vardır’ şeklinde bir açıklama yaparak dikkatleri üzerine çeken Erhan Çelik, sosyal medya hesabından eski eşi Gülben Ergen’le ilgili şaşırtıcı paylaşımlarda bulundu.

Gülben Ergen’in evli bir iş adamıyla birlikte olduğuna dair haberlerin yapılmaya başlanmasının ardından ardı ardına açıklamalarda bulunan Erhan Çelik bu defa Ergen’in kendisi hakkında aldırdığı mahkeme kararıyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Erhan Çelik ‘Çocuklarını korumak adına mahkeme kararı aldıran’ Gülben Ergen’e hesabından paylaştığı şu satırlarla ve fotoğraflarla yüklendi.

“Birlikte olduğumuz süre içerisinde kendi evladımdan ayırmadığım hatta bana baba diyen çocukları sözde korumak adına karar aldırmış. Neymiş? Çocuklarına zarar verebilirmişim! Allah neden ıslah etmiyor bunu bilmiyorum ama mutlaka bir nedeni vardır. İki buçuk yılı evli 5 yıl oturduğum sitede hala pek çok görüştüğüm komşum ve dostum var. Geçenlerde yine yakın bir dostumu görmek için gittiğim sitede aracının sileceğine bir kartpostal bıraktım. Doğum günümde bana verdiği, üzerinde evlatlarımızın, benim ve kendisinin adının yazılı olduğu… Hani gazetelerde manşet yapıldı ya, o haberdeki kartpostalın aynısı. Ancak biliyorsunuz; o kartpostalda evliyken gayrı ahlaki ilişki yaşadığı, kendisi de evli olan Tolga Duğles ve kızının adı yazılıydı. Meğer aynı günlerde aynı kart postalı evli sevgilisine de onun ve kızının adını yazarak vermiş. Bu kartpostalı aracının sileceğine bırakmamdan hareketle şimdi çocuklarının can güvenliği yok diye mahkemeye başvurmuş. Üstüne üstlük bunu yaşadığı gayrı ahlaki ilişkiyi sansürleyerek bir kez bile haber yapmayan yazı yazdığı grubu haber yaptırmış. Meğer evine de saldırılmış, kırılmış, dökülmüş. Sözde ev ve aracına yapılan saldırı kamera kayıtlarıyla mevcutmuş ve bunu yapanı biliyormuş. Doğrudur, hem evde hem de sitenin her noktasında kameralar var. Bunu bağlı bulunduğu gruba haber yaptıran ama ne evine ne de arabasına saldırı görüntülerini ortaya çıkarmayan, yayınlatmayan kişi bu ülkenin görebileceği en büyük iftiracıdır. İş yargıda deyip insanları aptal yerine koyamazsınız. Madem hem ev hem de aracınıza saldırı görüntüleri var; laf kalabalığı, anneyim, çocuklarım demez bunu yapanı ifşa edersiniz. Ama amaç başka. Kafa bulandırma, hedef saptırma. Evliyken, evli biriyle ilişki yaşayıp bunun delilleri ile ortaya çıkması üzerine algıyı önce yıllardır husumeti olan kadınlara, ardından arabasında ne zaman yapıldığı belli olmayan çiziklerden yola çıkarak “arabam bıçaklandı” gibi abartılı durumlara getiriyor. Ev ve aracına saldırı kamera görüntülerini vakit kaybetmeden yayınlamayan müfteridir, iftiracıdır ve artık bildiğiniz gibidir. Vesselam…”

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür