• $32,387
  • 35,0538
  • 2326.36
  • 9093
15 Haziran 2020 Pazartesi 20:56 | Son Güncelleme:

Gençliğim Eyvah'ın Zola'sı Burak Tozkoparan kimdir? Burak Tozkoparan kaç yaşında, aslen nereli? İşte hayatı!

Gençliğim Eyvah'ın Zola'sı Burak Tozkoparan kimdir" Burak Tozkoparan kaç yaşında, aslen nereli" İşte hayatı!

Gençliğim Eyvah dizisi oyuncularından olan Zola karakterini kim olduğu merak edilip araştırılıyor. ATV ekranlarında bu akşam yayın hayatına başlayacak olan Gençliğim Eyvah dizisi yakından takip ediliyor. Birbirinden değerli oyuncu kadrosu ile izleyici ile buluşacak olan dizi de Gençliğim Eyvah'ın Zola'sı Burak Tozkoparan'ın kimdir, kaç yaşındadır sorularının yanıtı aranıyor. Burak Tozkoparan hakkında detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz.

Gençliğim Eyvah dizisi ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yayın hayatına başlayan dizinin oyuncu kadrosu da merak ediliyor. Çalışkan ve yetenekli bir aşçı olan Zola, babasının Arif olduğunu bilmiyor. Gençliğim Eyvah'ın Zola'sı Burak Tozkoparan kim olduğu yakından takip ediliyor. Birçok dizi ve film projesinde yer alan Burak Tozkoparan hakkında detaylı bilgi haberimizde.

GENÇLİĞİM EYVAH’IN ZOLA’SI KİMDİR?

Dürüst, çalışkan ve yetenekli bir şef aşçı. Arif'in babası olduğunu bilmiyor. Kankası Çavi'nin yüzünden başını belaya sokup Türkiye’ye geldiğinde babasının Arif olduğunu öğrenecek.

BURAK TOZKOPARAN KİMDİR?

4 Kasım 1992 yılında İstanbul'da doğan Burak Tozkoparan; oyuncu baterist ve müzisyenlik gibi birçok dalda kendini yetiştirmiş birisidir. Aslen Rizeli olan Burak Tozkoparan; 2 Nisan 2011 yılında Bostancı Gösteri Merkezi'nde yapılan Vodafone 14. Liseler Arası Müzik yarışmasında enstrüman çalanlar dalında bateristliği ile birinci olmuştur.Türk Kızılayı Kartal Anadolu Lisesi'nin temsil ettiği yarışma sonrası eğitimini Okan Üniversitesi'nde yüzde yüz burslu kazanarak; Sinema ve Televizyon bölümünde okumaktadır.

Birçok grupla beraber çalışan Burak Tozkoparan Olcayto Ahmet Tuğsuz un eşliğinde kurulan Pervane grubunda da bateristlik yapmıştır. Oyunculuk kariyerinde ilk adımı Paramparça dizisinde Ozan karakteriyle yapan Burak Tozkoparan; Gönenç Uyanık'ın yapmış olduğu sinema filminde ise 12 Şubat 2016 da vizyona giren Hesapta Aşk filminde Mert karakterini canlandırarak sinema deneyimini de başarıyla uygulamıştır. Akrep burcu olan Burak Tozkoparan 23 yaşındadır. Burak Tozkoparan Paramparça ve Hesapta aşk adlı iki oyunda yer almıştır.

BURAK TOZKOPARAN DİZİ VE FİLMLERİ

2015- Hesapta Aşk (Mert) (Sinema Filmi)

2014 -Paramparça (Ozan) (TV Dizisi)

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi