• $32,3458
  • 35,1333
  • 2309.1
  • 9079.97
16 Nisan 2019 Salı 10:52 | Son Güncelleme:

Kardeş Çocukları dizisinden Furkan Andıç neden ayrıldı? Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında?

Kardeş Çocukları dizisinden Furkan Andıç neden ayrıldı" Furkan Andıç kimdir, kaç yaşında"

Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç, Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Kardeş Çocukları'na veda ediyor. Dizinin başrol oyuncusu Furkan Andıç'ın ayrılık haberi sevenlerini üzüntüye düşürdü. Kardeş Çocukları'nda Volkan Demir karakterine hayat veren Furkan Andıç'ın diziden ayrılış haberi üzerine Furkan Andıç kimdir? Furkan Andıç Kardeş Çocukları dizisinden neden ayrılıyor? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Furkan Andıç hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için derledik...

Star TV'nin sevilen dizisi Kardeş Çocukları'nın başrol oyuncusu Furkan Andıç'ın diziden ayrılacağı haberlerinin gündeme gelmesi ile birlikte 'Furkan Andıç kimdir? Furkan Andıç Kardeş Çocukları dizisinden neden ayrılıyor?' gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. Kardeş Çocukları'nda Volkan Demir karakterine can veren Furkan Andıç'ın diziden ayrılış haberi gündeme bomba gibi düştü. Hayranlarını büyük üzüntüye düşüren bu haber hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için araştırdık.

FURKAN ANDIÇ KİMDİR? 

Furkan Andıç, 4 Nisan 1990 tarihinde İstanbul'da Üsküdar Zeynep Kamil hastanesinde doğmuştur. İlkokulu ve liseyi Ataşehir'de okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukrayna'ya gitti. Ukrayna'da Kiev Politeknik Universitesi'nde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise yani 2009 yılında ekonomi bölümüne okudu. Eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbul`a dönmek kaldı.

Üniversite hayatına İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde başladı. Daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1. Döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı. Dizi çekimleri yüzünden okuYaklaşık 11 yıl lisanslı olarak basketbol oynadı.

Furkan Andıç, Birçok reklam filminde oynayarak oyunculuk kariyerine başladı. 2007 yılında Eti Bi Dolu, 2008 yılında Vatan Computer, 2011 yılında ise Turkcell ve Marmara Forum AVM'nin reklamlarında oynadı. 2011 yılında "Kolej Günlüğü" dizisinde Mert karakterini canlandırarak oynayarak televizyonda görünmeye başladı.

2012 yılında"Adını Feriha Koydum Emirin Yolu" dizisinde Furkan Andıç "Selim" karakterini oynadı.  2012 yılında, başrollerinde Songül Öden, Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci ve Evrim Solmaz'ın oynadığı "Umutsuz Ev Kadınları" dizisinde rol alarak Levent karakterini canlandırdı.

2013 yılında "Yağmurdan Kaçarken" adlı dizide Carlos Martin, Ezgi Asaroğlu, Ayça Erturan, Ali Ersan Duru, Furkan Andıç, Ebru Şancı, Serkan Şenalp, Doğukan Polat ile beraber rol aldı.

2014 yılında ise "Kaçak Gelinler" dizisinde başrollerini Furkan Andıç, Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Fırat Albayram ile paylaştı.

FURKAN ANDIÇ KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNDEN NEDEN AYRILIYOR?
Faruk Teber'in yönettiği diziyi Sırma Yanık, kaleme alıyor. Dizinin başrol oyuncularından Furkan Andıç senaryo gereği diziye veda edecek. Yakışıklı oyuncunun diziye nasıl veda edeceği ise henüz belli değil.

KARDEŞ ÇOCUKLARI DİZİSİNİN KONUSU
Ümran ve biricik kızı Hayat, adını kömür karasından alan Karalılar köyünde yaşayan sıradan bir anne kızdır. Derme çatma yuvalarına sığdırdıkları küçük mutlulukları, ailenin hastalıklı bir ruha sahip reisi Cemal’in gölgesindedir. Ümran, kızını kocasının eziyetlerinden korumak için kanatlarının arasından ayırmaz ama kolu kanadı geçmişten gelen ölümsüz bir sırla kırıktır. Hiçbir sır tek kişilik değildir. Ümran’ın hayatına damga vuran sırrın bir ucu, sıra dışı kimliğiyle adını dünyaya duyurmuş başarılı kalp cerrahı Yıldırım Saner’e, diğer ucu ise İstanbul cemiyetinin iddialı ‘’sosyetik güzeli” Umay Karay’a çıkar. Kendini baştan yaratmış, güçlü evliliğiyle, geçmişini bir kalemde silip atmış olan Umay, soyadını alıp sınıf atladığı güçlü kocası Reşat ve kızları Hayal’le hayallerindeki hayatı yaşar. Taa ki; Ümran ve Hayat’ın bütün Türkiye’nin gözü önünde yaşadıkları trajediye kadar. Tüm gözleri, ülkenin küçük köyü Karalılar’a çeviren dehşetle birlikte, hem bambaşka hayatlar yaşayan anneler ve kızlarının hem de hayatının en büyük gerçeğinden habersiz yıllar sonra doğduğu topraklara ayak basan Yıldırım’ın dünyası değişmek üzeredir.

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!
Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Vatandaş, 'Bize neyin sözünü verebilirsiniz?' diye sordu... İstanbul'a yeni metro müjdesi!

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar
Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Deprem uzmanlarından korkutan İstanbul uyarısı! Riskli ilçeleri açıkladılar

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'
Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'

Çin, 'Türkiye rekor kırdı' diyerek duyurdu! 'NATO ülkelerinden Ortadoğu'ya kadar...'