• $32,3789
  • 35,0014
  • 2326.13
  • 9067.41
17 Temmuz 2021 Cumartesi 08:04 | Son Güncelleme:

Farah Zeynep Abdullah aslen nereli, yeni dizi projesi nedir? Farah Zeynep Abdullah kimdir, kaç yaşında?

Farah Zeynep Abdullah aslen nereli, yeni dizi projesi nedir" Farah Zeynep Abdullah kimdir, kaç yaşında"

Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı dizisindeki İnci karakteriyle büyük ilgi görmüştü. Diziden ayrılmasıyla sevenlerini hüzne boğan Farah Zeynep Abdullah'ın hayatı, kariyeri ve yeni dizi projeleri yakından takip ediliyor. Peki Farah Zeynep Abdullah kimdir, kaç yaşında, aslen nereli, yeni dizi projesi nedir?

Farah Zeynep Abdullah magazin gündeminde konuşulan isimler arasında. Geçtiğimiz aylarda sezona veda eden Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah diziden ayrılmıştı. Sevenleri yeni dizi projesini yakından takip ederken aynı zamanda Farah Zeynep Abdullah ile ilgili kimdiri, kariyerini araştırmaya başladı. İşte ünlü oyuncu hakkında merak edilenler...

FARAH ZEYNEP ABDULLAH NEDEN DİZİDEN ÇIKTI?

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu gibi isimlerin rol aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah'ın kadroya veda etmesi büyük ses getirirken yankıları devam ediyor. Ayşe Arman'a konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Abdullah, şunları söyledi:

'Aslında bir karakterin hikayede sonunun getirilmesinin neden bu kadar büyütüldüğünü anlayabilmiş değilim. Benim kariyerimle ilgili bir karar olabilir, senaryosal bir karar olabilir... Bu konuda üzerime gelinmesini hayretler içinde takip ettim. Çok daha ciddi dertlerimiz varken, bu meselenin bu kadar abartılması tuhaf değil mi?'

Açıklamalarına devam eden Abdullah, dizinin uzun çekim saatlerinden bahsederek sözlerini şu şekilde sürdürdü: 'İnci'nin hikayesi açısından da gayet uzun bir zamanımız vardı ve bence tamamlandı. Ben de elimden geleni yaptım.

Beddua falan içeren yorumlar okudum. Neymiş? Diziden ayrılıyormuşum! Ayıp geliyor ya bana bu! Fikrini beyan etmek, 'Ya aşk olsun neden ayrıldın? Üzüldük' veya 'Kızdık' demek tamam da; hayatı, seyircinin elinde olan robotmuşum gibi, 'Allah belanı versin! Mahvettin diziyi!' yorumları çok fena... Sonuçta isteyerek içinde olduğum, severek oynadığım bir proje oldu benim için'

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'IN YENİ DİZİ PROJESİ BELLİ Mİ?

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrılan oyuncu Farah Zeynep Abdullah'ın yeni dizi projesi henüz belli değil. Dizi projesine ilişkin resmi bir açıklama yapılması durumunda haberimizdeki yerini alacaktır.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH KİMDİR?

Farah Zeynep Abdullah 17 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Babası Arap kökenli, annesi ise Boşnak kökenlidir. Daha çocuk yaşlarda tiyatro ve müziğe karşı bir ilgisi vardı. 2006 yılında babasının işleri nedeniyle İngiltere'ye taşındı. Lise eğitimine Türkiye'de İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde başlasa da henüz birinci sınıftayken İngiltere'ye nakil oldu. Burada Fransızca, tiyatro, medya ve fotoğrafçılık dersleri aldı.

Oyunculuk kariyeri için üniversite kaydını dondurmuştur.Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltere'ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırmıştır.

Daha sonra Yılmaz Erdoğan'ın filmi Kelebeğin Rüyası'nda oynamıştır.Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaşmıştır. 2014 senesinde Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynamıştır. Çağan Irmak'ın yönettiği 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Hümeyra'nın da oynadığı Hatice (Ayperi) karakterinin gençliğini canlandırmıştır. Ayrıca oyuncu Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filmindeki Prenses Azra'yı seslendirmiştir.

Filmografi

2010-2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki – Aylin Akarsu Talaşoğlu

2014 Kurt Seyit ve Şura – Şura

2013 Kelebeğin Rüyası – Mediha Sessiz

2014 Bi Küçük Eylül Meselesi – Eylül

2014 Unutursam Fısılda – Ayperi

Ödüller

2011 2011 Antalya Televizyon Ödülleri – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

2013 18. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödülleri – Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu

2014 46. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu

  • Farah Zeynep Abdullah
  • magazin
  • Farah Zeynep Abdullah kimdir
  • Farah Zeynep Abdullah kaç yaşında
  • Farah Zeynep Abdullah boyu kaç
  • Farah Zeynep Abdullah nerel
  • Farah Zeynep Abdullah hangi dizilerde oynadı
  • Farah Zeynep Abdullah yeni dizi projesi belli mi
  • Masumlar Apartmanı dizisi İncisi
  • inci
  • Masumlar Apartmanı
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı