17 Nisan 2021 Cumartesi 21:10 | Son Güncelleme:

Erkan Petekkaya kimdir, aslen nerelidir? İbo Show konuğu Erkan Petekkaya kaç yaşında, evli mi?

Erkan Petekkaya kimdir, aslen nerelidir" İbo Show konuğu Erkan Petekkaya kaç yaşında, evli mi"

Erkan Petekkaya, Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Delikanlı Sadi karakteri ile son zamanlarda sosyal medyanın çok konuştuğu bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Ünlü oyuncu cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan İbo Show'a konuk olıuyor. Erkan Petekkaya kimdir, aslen nerelidir? Erkan Petekkaya kaç yaşında, evli mi? gibi soruların yanıtları tüm program takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte hakkında tüm detaylar...

Son zamanlarda Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Sadi karakteri ile büyük beğeni toplayan Erkan Petekkaya bugün İbo Show'a konuk oluyor. Erkan Petekkaya kimdir, aslen nerelidir? Erkan Petekkaya kaç yaşında, evli mi? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Erkan Petekkaya 11 Aralık 1970, Elazığ doğumlu, Türk oyuncudur. Diyarbakırlı olmasına rağmen Elazığ doğumlu olan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası'nda geçirmiştir. İşte hakkında tüm merak edilenler...

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

Erkan Petekkaya, 12 Aralık 1971 yılında Elazığ'da doğdu. Aslen Diyarbakırlıdır. Erkan Petekkaya, çocukluğunu İstanbul, Anadolu Yakası'nda geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazandı.

Erkan Petekkaya, 1993 yılından beri kadrolu Devlet Tiyatroları oyuncusudur. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle devam etti.

1999 yılında Alişan'ın başrolde oynadığı Aynalı Tahir dizisinde Kadir rolü ile tanınan Erkan Petekkaya, Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp, Serseri gibi yapımlarda rol aldı.

2005 yılında Köpek dizisinde Yılmaz karakteri başrolde oynayan Petekkaya, Beyaz İnci Televizyon Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" dalında aday gösterildi.

2005-2007 döneminde Beyaz Gelincik adlı televizyon dizisinde Adanalı zengin bir ailenin holding yöneticisi olan büyük oğlu Ömer'i canlandırmıştır.

2007 Ekim ayında başlayan Sessiz Fırtına adlı televizyon dizisinde Yiğit Sancaktar'ı canlandırmaktadır. Dizinin yayınına Mart 2008'de 19. bölümünün ardından son verilmiştir.

Petekkaya yine 2008 de başka bir dizide (Star TV) yer alarak Son Bahar adlı televiyon dizisinde Holding'de yönetici olan "Galip"'i canlandırmıştır. 2010 yılında da Hanımeli Sokağı adlı dizide oynamıştır.

2010-2012 yılları arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Ali Kaptan adlı karakteri canlandırmıştır. Bu dizide acımasız bir kişiliği olan fakat daha sonraları yaptıklarından pişmanlık duymuş bir babayı oynayarak çok başarılı bir oyunculuk sergilemiş, ününü bir adım daha artırmıştır.

2007-2008 döneminde Arzum Onan ile birlikte rol aldığı Sessiz Fırtına adlı dizide Yiğit Sancaktar'ı oynadı. 2008'de Ayça Varlıer ile başrolü paylaştığı Son Bahar dizisinde Holding'de yönetici olan Galip Tümer'i canlandırdı.

2012 yılında yayınlanmaya başlayan Dila Hanım adlı dizide Hatice Şendil ile başrolü paylaşmıştır. Paramparça dizisinde Cihan karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

2017'de FOX'da Kayıt Dışı dizisinde Ali Kemal Ateş karakterini canlandırmış fakat dizi kısa ömürlü olmuştur. 2019'da ekranlara geri dönmüş FOX'da Vurgun dizisinde Kemal Vardar karakterini canlandırmış fakat bu dizide kısa ömürlü olmuştur. 2020'de Atv'de Gel Dese Aşk dizisinde Murat karakterini canlandırmış bu dizide diğer iki dizi gibi kısa ömürlü olmuştur.

Şimdilerde ise 2021 yılında TV8'de Kırmızı Oda dizisinde Delikanlı Sadi karakterini canlandırmaktadır. Karakter çok sevilince aynı karakter ile aynı yapım şirketinin TV8'de ki diğer dizisi olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisine konuk olarak katılmıştır.

ERKAN PETEKKAYA EVLİ Mİ?

2003 yılında Didem Petekkaya ile evlenen Erkan Petekkaya'nın Cem Cano Petekkaya adında bir oğlu var.

Sinan Akçıl kimdir, kaç yaşında? Sinan Akçıl aslen nereli, kaç kez evlendi?

İrem Derici kimdir, kaç yaşında? İrem Derici aslen nereli, babası kimdir?

  • Erkan Petekkaya kimdir
  • Erkan Petekkaya aslen nereli
  • Erkan Petekkaya kaç yaşında
  • Erkan Petekkaya evli mi
  • Erkan Petekkaya çocuğu var mı
  • Erkan Petekkaya eşi kimdir
  • ibo show
  • Erkan Petekkaya
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlayacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı