• $7,8954
  • €9,3183
  • 483.937
  • 1210
Haber hattı
0530 708 54 54
Haber hattı
0530 708 54 54
25 Ağustos 2020 Salı 17:10 | Son Güncelleme:

Büşra Develi'den sıfır makyaj doğum günü paylaşımı: Günaydın 37!

Büşra Develi'den sıfır makyaj doğum günü paylaşımı: Günaydın 37!

Bir süredir ekranlardan uzak duran ünlü oyuncu Büşra Develi, bugün 27 yaşına bastı.

Develi, yeni yaşını Instagram'da paylaştığı sıfır makyaj fotoğrafıyla kutladı. Güzel oyuncu fotoğrafın altına "Günaydın 27" notunu düştü.

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşınmış, orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamlamıştır. Daha sonra hedefleri doğrultusunda tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almak için İstanbul'a taşınmış; üniversite ve yetenek sınavlarından başarıyla geçerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaya hak kazanmıştır. Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısına çekilen klipte rol almıştır. 2015'te, Pretty Little Liars uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Selin karakterini ve Tatlı İntikam'da Rüzgar karakterini canlandırmıştır.

Filmografisi

Sinema

2017 Ayla (film) Nimet

2017 Bitmiş Aşklar Müzesi

2018 Hadi Be Oğlum

2018 Arada Lara

Televizyon

2015 Tatlı Küçük Yalancılar Selin

2016 Tatlı İntikam Rüzgar

2018 Mehmed: Bir Cihan Fatihi Eleni

İnternet

2017-2018 Fi Bilge

<p>Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Azerbaycan ordusunun Fuzuli ve Cebrayıl’de işgalci Ermenistan

İşgalci Ermeni güçleri mühimmatları bırakıp kaçıyor... Azerbaycan ordusu ilerlemeye devam ediyor

Türkiye'nin yeni nesil yerli silahları

Bosna Hersek'in ilk Cumhurbaşkanı Aliya İzetbegoviç kabri başında anıldı

20 Ekim altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?