• $12,6674
  • €14,3138
  • 730.36
  • 1789.24
25 Ekim 2021 Pazartesi 09:35 | Son Güncelleme:

Ayberk Pekcan kimdir, kaç yaşında? Ayberk Pekcan nereli, hangi dizilerde oynadı?

Ayberk Pekcan kimdir, kaç yaşında" Ayberk Pekcan nereli, hangi dizilerde oynadı"

Ünlü oyuncu Ayberk Pekcan, sırt ağrısı şikâyetiyle başvurduğu hastanede kanser olduğunu öğrendi. Haberi sosyal medya hesapları üzerinden duyuran Ayberk Pekcan, tümörün karaciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçradığını belirtti. Başlangıç evresinde hiç belirti vermediğini ifade eden oyuncu sevenlerinden dua istedi.

Sevilen başarılı oyuncu Ayberk Pekcan, üzücü bir haber ile gündeme geldi. Sırt ağrısı şikayetiyle hastaneye giden Ayberk Pekcan kanser olduğunu öğrendi. Tümörün karaciğer ve böbrek üstü bezlerine sıçradığını söyleyen oyuncu, kemoterapiye başladığını duyurdu. Ayberk Pekcan ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Peki, Ayberk Pekcan kimdir, kaç yaşında?

AYBERK PEKCAN KİMDİR?

Ayberk Pekcan, 22 Mayıs 1970, Mersin doğumlu. Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Çocukluğunu ve gençliğini Adana ve Mersin'de geçirdi. İlk ve orta öğrenimini Adana'da, Liseyi Mersin'de okuduktan sonra Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro Ana Sanat Dalını bitirdi. Daha sonra İstanbul'da oyunculuk kariyerine başladı.

Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi ve Keşanlı Ali Destanı adlı televizyon dizilerinde ana rollerde oynadı. 2010 yılında başrolünde oynadığı Saç adlı sinema filmi ulusal ve uluslararası film festivallerinde ödüller aldı. 2012 yılında gösterime giren Aşk ve Devrim adlı sinema filmindeki performansıyla 23. Ankara Uluslararası Film Festivalinde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülüne layık görüldü.

Filmografisi

Sinema

Mustang (2015) - Erol

Kış Uykusu (2014) - Hidayet

Aşk ve Devrim (2011) - Pala

Saç (2010) - Hamdi

Ali'nin Sekiz Günü (2008) - Hacı

Neredesin Firuze (2003) - Pislik

Şeytan Bunun Neresinde (2002) - Köy Muhtarı/Terörist Başı

Abdülhamid Düşerken (2002) - Katip Ali Şevki

Dizi

Diriliş:Ertuğrul (2015) - Artuk Bey

Poyraz Karayel (2014)

Bir Aşk Hikayesi (2013) - Tahsin

Keşanlı Ali Destanı (2011-2012) - Teke Kazım

Kurtlar Vadisi Pusu (2008-2010) - Şemo

Yaprak Dökümü (2007) - Talat

Körfez Ateşi (2005) - Esat

Ihlamurlar Altında (2005) - Ekrem/Aynalı

Emanet ve İhanet (2004) - Ali

Dağlar Dağımdır (2005)

Türkü Filmi (2004)

Taşı Sıksam Suyunu Çıkarırım (2004)

Bir Dilim Aşk (2004) - Bülent

Kurtlar Vadisi (2004) - Doktor

Parmak İzi (2003)

Kampüsistan (2003)

Hayat Bilgisi (2003) - Mustafa

Yarım Elma (2002)

Sırlar Dünyası (2002) - Muammer

Bayanlar Baylar (2002)

Tatlı Hayat (2001)

Çiçek Taksi (1995) - Talat

Ödülleri

23. Ankara Uluslararası Film Festivali En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü (Aşk ve Devrim)

12. Uluslararası İzmir Film Festivali En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Aşk ve Devrim)

44. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü (Saç)

47. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Performansı (Kış Uykusu)

20. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Seçici Kurul Özel Ödülü (Kış Uykusu)

  • Ayberk Pekcan
  • Ayberk Pekcan kimdir
  • kimdir
  • Ayberk Pekcan yaş
  • Ayberk Pekcan kanser
  • Ayberk Pekcan sağlık durumu
  • Ayberk Pekcan dizileri
Heyecanlandıran haber! Türkiye'ye petrol müjdesi!
Heyecanlandıran haber! Türkiye'ye petrol müjdesi!

Heyecanlandıran haber! Türkiye'ye petrol müjdesi!

Asgari ücrette 2022 maaşına yüksek zam formülü! Masadaki rakam belli oldu
Asgari ücrette 2022 maaşına yüksek zam formülü! Masadaki rakam belli oldu

Asgari ücrette 2022 maaşına yüksek zam formülü! Masadaki rakam belli oldu

Meteoroloji saat verip bölge bölge uyardı! Sağanak, kar ve fırtına...
Meteoroloji saat verip bölge bölge uyardı! Sağanak, kar ve fırtına...

Meteoroloji saat verip bölge bölge uyardı! Sağanak, kar ve fırtına...

<p class='MsoNormal'>Aykut  Enişte 2 filmiyle seyirci tarafından tanınıp benimsenen Mekin Sezer, iki

Gişeci'de Aykut Enişte 2 sohbetleri... Bölüm 3: Mekin Sezer

Kedi ile köpeğin şaşırtan dostluğu

Omicron varyantının semptomları açıklandı

Zor şartlarda mangal kömürü üretip ailelerinin geçimlerini sağlıyorlar