• $32,3801
  • 34,9672
  • 2325.5
  • 9079.97
29 Mayıs 2018 Salı 01:49 | Son Güncelleme:

Diriliş oyuncusu Arda Öziri kimdir nereli kaç yaşında? Arda Öziri dizileri neler neden öldü son dakika!

Diriliş oyuncusu Arda Öziri kimdir nereli kaç yaşında" Arda Öziri dizileri neler neden öldü son dakika!

Arda Öziri kimdir, dizileri neler, aslen nereli, kaç yaşındaydı ve Arda Öziri neden öldü soruları kahreden haberin ardından akıllara takıldı. Genç ve başarılı oyuncu Arda Öziri'den bu sabah kahreden haber geldi. Henüz 40 yaşında olan başarılı isim Arda Öziri gece geçirdiği motosiklet kazası sonrası vefat etti. Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'da Göktuğ karakterine hayat veren başarılı oyuncunun ölüm haberi herkesi yıktı. 40 yaşında olması rağmen birçok dizide rol alan Arda Öziri Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. Aynı zamanda 'Anemi' isimli grupta vokallik yaptı. Arda Öziri'nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak, oyuncunun son anlarını anlattı: Akşam Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için bana geldi. Keyifli bir akşam geçirdik, bol bol güldük. "Bu saatte gitme,kal" dedim ama Saat 03.00 gibi çıktı. TEM'de kaza geçirmiş. Çok üzgünüm, çok yakın bir arkadaşımı kaybettim" dedi.

Arda Öziri kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve Arda Öziri neden öldü ölüm sebebi ne soruları kahreden haberin ardından merak konusu oldu. 40 yaşında ve aslen İzmirli olan başarılı oyuncu Arda Öziri hayatını kaybetti.  Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'da Göktuğ karakterine hayat veren başarılı oyuncunun ölüm haberi herkesi yıktı. 40 yaşında olması rağmen birçok dizide rol alan Arda Öziri Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. Aynı zamanda 'Anemi' isimli grupta vokallik yaptı. Arda Öziri'nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak, oyuncunun son anlarını anlattı: Akşam Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için bana geldi. Keyifli bir akşam geçirdik, bol bol güldük. "Bu saatte gitme,kal" dedim ama Saat 03.00 gibi çıktı. TEM'de kaza geçirmiş. Çok üzgünüm, çok yakın bir arkadaşımı kaybettim" dedi. Arda Öziri röportajları (2013): Arda Öziri 2013 yılında Kadir Balık ile "Çat Kapı" programının konuğu oldu ve burada açıklamalarda bulundu. Arda Öziri oyunculuk hayatına dair konuşurken, Arda Öziri "Hangi oyuncu gibi olmak istersin?" sorusuna verdiği yanıtta, "Şunun yerinde olmak istediğim dediğim birisi yok. Oyunculuk bireysel bir iş. Sen birinin yerinde olmak ister misin hayatta? Bu soruyu insanların kendisine sorması lazım. Bana sorduğunuzda şu oyuncu gibi olmak isterdim demiyorum. Benim ilk oynadığım dizi Kampusistan'dı. İlk 13 bölüm oynamıştım. Oradaki rolümden dolayı tanıdılar. O beni şaşırttı ve etkiledi. 11-12 sene olmuştu. Devamlı belki de biliyorlardı ama Kampusistan dizinden beni tanıdılar. O beni etkilemişti." ifadelerini kullandı.

ARDA ÖZİRİ KİMDİR

Arda Öziri kimdir, aslen nereli, kaç yaşındaydı ve Arda Öziri neden öldü soruları kahreden haberin ardından akıllara takıldı. Genç ve başarılı oyuncu Arda Öziri'den bu sabah kahreden haber geldi. Henüz 40 yaşında olan başarılı isim Arda Öziri gece geçirdiği motosiklet kazası sonrası vefat etti.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA OYNUYORDU

 Sevilen dizi Diriliş Ertuğrul'da Göktuğ karakterine hayat veren başarılı oyuncunun ölüm haberi herkesi yıktı. 40 yaşında olması rağmen birçok dizide rol alan Arda Öziri Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi. Aynı zamanda 'Anemi' isimli grupta vokallik yaptı.

AZRAİL ONU ÇAĞIRMIŞ

Arda Öziri'nin yakın arkadaşı Cengiz Çolak, oyuncunun son anlarını anlattı: Akşam Şampiyonlar Ligi finalini izlemek için bana geldi. Keyifli bir akşam geçirdik, bol bol güldük. "Bu saatte gitme,kal" dedim ama Saat 03.00 gibi çıktı. TEM'de kaza geçirmiş. Çok üzgünüm, çok yakın bir arkadaşımı kaybettim" dedi.

OYNADIĞI PROJELER

Diriliş Ertuğrul - Göktuğ (2016-2017)
Aşkın Bedeli - Poyraz (2013-2015)
Son İstasyon - Burak (2010)
Akasya Durağı - Başkomiser Yardımcısı Tolga(2010-2011)
Cemile - Kaan (2006)
Dolunay - Erdem (2005)
Kandil (2005)
Memleket Hikayeleri - Irmağın Aldığı Gelin (2005)
Büyük Umutlar - Özgür (2004)
Ah Be İstanbul (2004)
Kampüsistan - Yiğit (2003)
Estağfurullah Yokuşu (2003)
Asmalı Konak - Haluk (2002)
Kınalı Kar (2002)
Yedi Numara (2000)
Dadı (2000)
Ruhsar (1997)


Arda Öziri röportajları (2013): Arda Öziri 2013 yılında Kadir Balık ile "Çat Kapı" programının konuğu oldu ve burada açıklamalarda bulundu. Arda Öziri oyunculuk hayatına dair konuşurken, Arda Öziri "Hangi oyuncu gibi olmak istersin?" sorusuna verdiği yanıtta, "Şunun yerinde olmak istediğim dediğim birisi yok. Oyunculuk bireysel bir iş. Sen birinin yerinde olmak ister misin hayatta? Bu soruyu insanların kendisine sorması lazım. Bana sorduğunuzda şu oyuncu gibi olmak isterdim demiyorum. Benim ilk oynadığım dizi Kampusistan'dı. İlk 13 bölüm oynamıştım. Oradaki rolümden dolayı tanıdılar. O beni şaşırttı ve etkiledi. 11-12 sene olmuştu. Devamlı belki de biliyorlardı ama Kampusistan dizinden beni tanıdılar. O beni etkilemişti." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür
Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür

Belçika'dan terör provokasyonlarına ilişkin açıklama: PKK Avrupa'da tanınmış bir terör örgütüdür