• $32,3592
  • 34,9871
  • 2325.45
  • 9079.97
13 Ocak 2021 Çarşamba 21:20 | Son Güncelleme:

Alev Alev yeni bölümde neler olacak? Alev Alev 10.yeni bölüm önizleme yayınlandı!

Alev Alev yeni bölümde neler olacak" Alev Alev 10.yeni bölüm önizleme yayınlandı!

Alev Alev dizisi 10.yeni bölüm için ön izleme yayınlandı. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Alev Alev 10. yeni bölümünde, Rüya'nın Ömer'e sinirlendiği romantık tanıtımda Rüya, aralarındaki ilişki için adım atarken Ömer'in çekindiği görülüyor. Rüya'nın tepkisinden sonra akıllara "Ömer, hislerini açıkça söyleyecek mi?" sorusu geldi. İşte Alev Alev dizisi 10.yeni bölüm

Alev Alev 10.yeni bölüm için ön izleme yayına girdi. Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen ‘Alev Alev’in son bölümünde geçmişe dair öğrenilen bilinmeyenler tüm dengeleri değiştirdi. Çelebi, Cemre'nin yaptığı hamleyle şoke olurken, öğrendiği ilginç gerçek karşısında Çelebi'ye karşı büyük bir koz elde ederek güçlenen Cemre'nin ise bundan sonraki adımı şimdiden büyük merak konusu oldu. Heyecan dolu bölüm sosyal medyada da uzun süre konuşuldu. İşte Alev Alev 10. yeni bölüm fragmanı ve son bölümde yaşananlar...

‘Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölümü Perşembe akşamı saat 20.00’de Show TV'de!

ALEV ALEV 10. BÖLÜM ÖN İZLEME

ALEV ALEV SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Perşembe akşamları izleyicileri sürükleyici bir kadın hikayesine ortak eden ‘Alev Alev’in geçtiğimiz gün yayınlanan bölümünde Cemre’nin yaşadıklarını ve uğradığı şiddeti öğrenen Tomris, Çelebi’nin yıllar önce de aynı şiddeti başkasına uyguladığından şüphelenerek hastane kayıtlarına baktı. Tomris’in kadının raporuna ulaşmasıyla birlikte Cemre, Ozan, Rüya ve Ömer, Esin Ece adlı bu kadına ulaşmayı başardı. Çelebi'nin yaraladığı Esin’le konuşmaya çalışan Cemre, kadının felçli halini görünce dehşete düşerken, kendi yaşadıklarını da anlatarak ona yalnız olmadığını gösterdi. Esin’in şahitliğine ihtiyacı olan Cemre, “çöpe atılan bebek” olayını öğrenerek Çelebi’yi tehdit edebileceği büyük bir koz elde etti.

Esin'in evindeyken polislerin gelmesiyle Cemre, Çelebi'nin evine götürülürken, ikilinin karşı karşıya geldiği dakikalarda Çelebi büyük bir şok yaşadı. Cemre, Esin'in kendisine bahsettiği bebek olayıyla Çelebi'yi tehdit etti. Finalde Çelebi'ye karşı güç kazanan Cemre rahat bir şeklide evden çıktı ve özgürlüğünün sevincini yaşadı. Bahsedilen bebek olayı ise akıllarda soru işareti yarattı.

ALEV ALEV 10. BÖLÜM FRAGMANI

SOSYAL MEDYA #PESETME DEDİ!

Alev Alev, dün akşam yayınlanan dokuzuncu bölümüyle ABC1 20+'da 6.02 izlenme oranı (rating), 12.47 izlenme payı (share), AB'de 5.54 izlenme oranı (rating), 12.74 izlenme payı (share) Total’de 6.34 izlenme oranı (rating), 13.34 izlenme payı (share) elde etti. #pesetme etiketi 5 saat 10 dakika boyunca TT listesinde yer alırken, heyecan dolu bölüm #AlevAlev etiketiyle de 8 saat 35 dakika boyunca sosyal medyada gündem oldu.

ÇİÇEK İLE ALİ YÜZLEŞTİ!

Çiçek’in yaşadığını öğrenen Ali, büyük bir yıkım yaşayarak Çiçek’ten uzaklaşmak istese de Çiçek’in kendisini bulmasıyla beklenen yüzleşme yaşandı. İçinden geçen her şeyi Ali'ye söyledikten sonra ikili duygusal anlar yaşarken Ali, yeniden Çiçek'in elinden tuttu. Çiçek ile Ali'nin yüzleşmesinin ardından Tomris, yaptığı anlaşmayı dile getirirken, Ali de yangının kaza olmadığını öğrendi. Aynı zamanda Tomris'in Ozan'ı aradığını duyan Ali, onu mahalleye götürdü.

İSKENDER, BÜYÜK GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR!

Alev Alev’in merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Çelebi'nin boşanma davasını kabul ettiğini söylediği tanıtımda Cemre büyük bir şaşkınlık yaşarken, Çiçek'in sözleri Rüya'yı şüphelendiriyor. Ali'nin kaçırıldığını ve işkenceye uğradığını gören Çiçek ise büyük gerçeği ortaya çıkarıyor. Çiçek'in gerçek kimliğini öğrenen İskender şoke olurken, bundan sonra yaşanacaklar şimdiden büyük merak konusu oluyor.

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız
Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Bakan Uraloğlu tarih verdi: İki ili birbirine bağlamış olacağız

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı
Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Murat Kurum, BAYKAR'ı ziyaret etti: Türkiye'nin geleceğine olan inancım arttı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı
Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı

Diyarbakırlı Saliha Gündüz'ün Başkan Erdoğan sevgisi: O anları 24 TV'ye anlattı