• $32,4327
  • 35,1123
  • 2325.34
  • 9096.99
3 Şubat 2019 Pazar 11:02 | Son Güncelleme:

Kader Karakaya kimdir nerelidir, kaç yaşında (Survivor kadrosu)

Kader Karakaya kimdir nerelidir, kaç yaşında (Survivor kadrosu)

2019 Survivor Türkiye-Yunanistan’ın başlamasına sayılı günler kaldı. Çok merak edilen bu senenin yarışmacılarının isimleri de belli oldu. Türkiye’yi temsil edecek olan yarışmacılardan biri de Bursa’dan katılan, sporcu kimliği ve güçlü fiziğiyle dikkat çeken 22 yaşındaki spor eğitmeni Kader Karakaya oldu. Yarışmacı hakkında merak edilen bilgileri derledik. Peki Kader Karakaya kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte Kader Karakaya ile ilgili merak edilenler…

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor bu yıl yeni sürprizlerle izleyicilerin karşısında olacak. Bu seneki formatında Türkiye ile Yunanistan’ın karşılıklı yarışacağı heyecanı seyircileri ekrana kilitleyeceğe benziyor. Merak edilen yarışmacıların isimleri netleşti. Bursa’dan yarışmaya katılacak 22 yaşındaki Kader Karakaya, Fenerbahçe Spor Okulları’nda spor eğitmenliği yapıyor. Kader Karakaya kimdir, kaç yaşındadır, mesleği nedir?

KADER KARAKAYA KİMDİR?

Kader Karakaya kendisini şöyle anlatıyor: Fenerbahçe Spor okullarında futbol eğitmeniyim. 4 yaşında jimnastiğe başladım. O dönem babamın vefatı sonrası ciddi bir rahatsızlığa yakalandım. Lösemi tedavisi gördüm ve sporla hayata tutundum. Ortaokulda atletizme başladım ve hiçbir zaman bırakmadım. Hayat beni bir Survivor olarak yetiştirdi. Çok küçük yaşlardan beri hep bir mücadele içindeyim o nedenle beni herhangi bir şeyin zorlayacağını düşünüyorum. Survivor'da olmayı çok istiyorum. Çünkü ben yapabilirim. Tüm kriterler bende mevcut. Eğer bir takım olacaksa o takımın bu kana ihtiyacı var. O da benim.

Sosyal medyada veda konuşması yayınlayan Karakaya, Survivor yolcusu kalmasın! Bu gitmeden önceki son fotoğrafım. Hayatım boyunca hiçbir şeyi kolay kazanmadım, her zaman zor olanı sevdim. Şimdi de zor olanı başarmaya, Türkiye Milli
takımımızı Yunanistan takımı karşısında bütün gücümle en iyi şekilde temsil etmeye gidiyorum. Bu yolda benim için desteklerinizi bekliyorum. Şimdiden hepinize sonsuz teşekkür ediyorum. HOŞÇAKALIN. dedi

SURVİVOR 2019 TÜRKİYE TAKIMININ YARIŞMACILARI

Hakan KANIK
Sude BURCU
Yusuf KARAKAYA
Seda OCAK
Bora EDİN
Ecem ONARAN
Hikmet TUĞSUZ
Kader KARAKAYA
Atakan IŞIKTUTAN

Melisa EMİRBAYER
Büşra YALÇIN
Okay KÖKSAL

SURVİVOR 2019 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor 2 Şubat 2019'da başlıyor. Bu seneki Survivor Türkiye-Yunanistan Survivor'ı olacak. İki ülkede de aynı anda yayınlanacak.

SURVİVOR 2019 YARIŞMACILARI

HAKAN KANIK

İstanbul’da yaşamını sürdüren Hakan Kanık, 1999 yılında dünyaya geldi. Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’ni tamamladıktan sonra Muğla Sıktı Kocaman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'nin heykel bölümünde eğitim görmeye başladı. Et konusunda kendisini geliştiren ve farklı mekanların mutfaklarında çalışan Hakan Kanık, özellikle et pişirme konusunda çok iddialı bir isim.

İtalyan mutfağını sevdiğini her fırsatta dile getiren Hakan Kanık aynı zamanda Survivor 2019 ilk yarışmacısı olmayı garantiledi.

Hakan Kanık, zorlu mücadeleye nasıl hazırlanıyor?

Günde çitf antreman yapıyorum, beslenmeler ayrı. Heftada üç gün parkurlar yapıyoruz. Profesyonel ilerliyoruz. Oyunlarda takımı sırtlarım.

Kimse beni küçümsemesin yaşımdan dolayı. Her yerde yaşımdan dolayı küçümsemdim. MasterChef'te de oldu ama Survivor'da buna asla izin vermeyeceğim. Yaşımın verdiği atiklik ve güçle takımımı sırtlayacağım.

SEDA OCAK

Survivor 2019'ün resmi olarak açıklanan ikinci yarışmacısı Seda Ocak oldu.

Bursalı olan Seda Ocak, 34 yaşında eski milli atlet. Atletizm antrenörlüğü yapıyor.

Parkurda kendisine çok güvenen Seda, “Korkum yok, hırsıma güveniyorum" sloganı ile dikkat çekiyor.

Survivor 2019 yarışmacısı Seda Ocak 

Survivor 2019'ün resmi olarak açıklanan ikinci yarışmacısı Seda Ocak oldu. Bursalı olan Seda Ocak, 34 yaşında eski milli atlet. Atletizm antrenörlüğü yapıyor. Parkurda kendisine çok güvenen Seda, “Korkum yok, hırsıma güveniyorum" sloganı ile dikkat çekiyor. Günde iki antreman yaptık. Bazen havuzla beraber 3 antremana çıkardık. Bunun yanı sıra atış çalıştk. Zorlandık ve değdi. Parkurlarda gözümün kara olmasının işe yaracağını düşünüyorum. Korkum yoktur canım da tatlı değildir. Hırsıma güvenirim.

Survivor 2019 yarışmacısı Kader Karakaya 

Kader Karakaya, 22 yaşında Bursalı. Fenerbahçe'de futbol eğitmenliği yapıyor.

Survivor 2019 yarışmacısı Melisa Emirbayer 

Melisa Emirbayer, 23 yaşında İzmir'de yaşıyor. 7 yaşından beri yüzme sporuyla ilgileniyor, Milli Takıma hizmet veriyor.

Survivor 2019 yarışmacısı Ecem Onaran 

Ecem Onaran, 29 yaşında İzmir'den katılıyor. spor eğitmeni

Survivor 2019 yarışmacısı Hikmet Tuğsuz

Hikmet Tuğsuz, 32 yaşında Antalyalı. Güreş antrenörlüğü yapıyor.

Survivor 2019 yarışmacısı Atakan Işıktutan 

Atakan Işıktutan, 24 yaşında Rizeli. Crossfit atlet.

Survivor 2019 yarışmacısı Büşra Yalçın 

Büşra Yalçın, 21 yaşında Tokatlı. İstanbul'da yaşıyor, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde okuyor. Profesyonel voleybolcu.

Survivor 2019 yarışmacısı Sude Burcu 

Sude Burcu, 22 yaşında İzmirli. Milli tekvandocu. Son iki yılın Türkiye şampiyonu.

Survivor 2019 yarışmacısı Okay Köksal 

Okay Köksal, 31 yaşında Artvinli. Milli güreşçi

Survivor 2019 yarışmacısı Bora Edin 

Bora Edin, 34 yaşında, İstanbullu. Crossfit eğitmeni

Survivor 2019 yarışmacısı Yusuf Karakaya 

Yusuf Karakaya, 24 yaşında Elazığ doğumlu. Profesyonel Kickboks-Muay Thai

 

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi