• $32,3726
  • 35,0331
  • 2325.15
  • 9141.9
3 Aralık 2021 Cuma 17:36 | Son Güncelleme:

The Matrix Resurrections fragmanı yayınlandı! The Matrix Resurrections ne zaman çıkacak?

The Matrix Resurrections fragmanı yayınlandı! The Matrix Resurrections ne zaman çıkacak"

Matrix'in yeni serisi için geri sayım başladı. Yeni ufuklar açan serinin merakla beklenen The Matrix Resurrections'ın ilk fragmanı Perşembe günü yayınlandı. İnternet aramalarında "The Matrix Resurrections ne zaman çıkacak?" soruların yanıtları haberimizde.

The Matrix Resurrections fragmanı yayınlandı. Vizyona girecek olan The Matrix Resurrections büyük heyecanla bekleniyor. Peki The Matrix Resurrections ne zaman çıkacak? İşte fragman görüntüleri ve detayları...

The Matrix Resurrections'tan yeni bir video yayınlandı. 'Déjà V' başlığıyla yayınlanan video, hem The Matrix Resurrections'tan hem de önceki filmlerden görüntüler içeriyor.

THE MATRİX RESURRECTİONS VİZYONA NE ZAMAN GİRECEK?

The Matrix Resurrections 24 Aralık 2021'de vizyona girecek.

24 Aralık'ta seyirciyle buluşacak The Matrix Resurrections filminin yeni fragmanı yayınlandı. Paylaşılan video, Trinty'nin 'Déjà Vu Matrix'te genellikle bir arızadır. Bir şeyi değiştirdiklerinde olur' açıklamasıyla ve Neo'nun yine bir siyah kedi görmesiyle başlıyor.

Beyaz Perde'nin aktardığına göre, videoda 'Change' (Değişim) yazısı vurgulanıyor ve bilinmeyen bir kişi tarafından söylenen 'Yeni bir şey yaratmak için neden eski kodu kullanasın?' sözü duyuluyor. Devamında ise yine bilinmeyen bir kadın sesinden 'Belki bu, düşündüğümüz hikaye değildir' cümlesi geliyor.

Filmin senaristlerinden David Mitchell, yaptığı bir açıklamada 'The Matrix Resurrrections'ın basit bir şekilde bir devam filmi olarak ele alınamayacağını'söylemişti. Bütün bunlar, Matrix Resurrections'ta ana hikayenin kökünden değişmiş bir versiyonuyla karşılaşabileceğimizi gösteriyor.

Maceranın ilk ayağı 1999 yapımı Matrix'te, Neo (Keanu Reeves) aynı hareketi iki kez peş peşe tekrarlayan siyah bir kedi görüp bunun deja vu olduğunu düşünüyordu. Trinity (Carrie-Anne Moss) ise bu durumun Matrix'teki bir kısa devre olduğunu, programda bir şeyi değiştirdiklerinde ortaya çıktığını açıklıyordu.

THE MATRİX RESURRECTİONS FRAGMANI

  • the matrix resurrections
  • vizyon
  • resurrections
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı
Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Dış ticaret açığı yüzde 44,2 azaldı

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!
Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Emeklilere indirimli bilet müjdesi!

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi
Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi

Tam 1,5 milyar... Dış kaynak akışı bu yıl da hız kesmedi